Her zamanki gibi kahvaltıdan sonra yapacak aktivite arıyordum.Düşünürken aklıma arenaya gitmek geldi.Neden olmasın ki?Belki kendimi geliştirirdim bile..Evet kesinlikle arenaya gidecektim.Kol saatime dokundum ve kol saatim kılıç halini aldı.Üstüme de hafif bir zırh taktım ve arenaya doğru yol almaya başladım.
Arenaya vardığımda bir kızın düellodan birbirlerini yenmeye çalıştıklarını gördüm.İkisi de birbirini zorluyordu.Onları neredeyse 15 dakika izledikten sonra karşıma bir kişi geldi ve Düello’ya ne dersin dedi.Bende biraz utanarak İyide ben kılıç kullanmayı hatta kılıç tutmayı bile bilmiyorum dedim.Çocuk gülerek Gel işte sana öğretirim dedi.Bende aslında fazla sevinmeyerek ayağa kalktım ve işaretlerimle tamam dedim.Elime kılıcı aldığımda ise neden üzüldüğümü anlayamadım.Ben buraya düello için gelmiştim ve belki de kılıç kullanmayı öğrenecektim.
Düellomuz başladığında 5 dakika birbirimize vurduktan sonra benim kılıcım yere düştü.Çocuk birazda alaycı bir şekilde Sen hangi tanrının oğlusun dedi. Bende Dionysos dedim.Biraz şaşırmıştı.Ama önemli değildi.Beni yine haklıyordu.Ama düellonun sonunda bana gülerek Hiç fena değilsin dedi.Bende saol dedim ve çocuk gitti.
Çocuk gittikten sonra kendime boş bir manken buldum ve onun üzerinde çeşitli saldırılar üretmeye başladım.İlginç şekillerde kılıcımı mankene saplıyordum.Daha fazla çalışırsam belki de bir gün bu kılıcı çok iyi kullanabilirdim.
Sonra aklıma çok ilginç bir fikir geldi.Kılıcı tekrardan kol saatine dönüştürdüm.Ondan sonrada kol saatini bir hançer haline soktum.Elimde bir hançer vardı.Bu hançerle daha büyük başarılara imza atabilirdim.Kim bilir?Ama mankenlere karşı hançerle daha etkili olduğum kesindi.Hançeri kafasına saplıyor ondan sonrada çıkarıyordum.Evet ben hançer kullanmalıydım.Hançeri tekrardan bileklik haline dönüştürdüm.Bir 10 dakikalık moladan sonra devam ettim.Elimde
yine hançerim vardı.Bu hançere çok alışmıştım.Çok kullanışlıydı ve düşmanın en çok zarar görmesini sağlayan noktalara daha kolay ulaşabiliyordum.Neredeyse 1 saat daha antreman yaptım ve ondan sonrada kulübeme doğru yol aldım.