Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kaybolmakla kalmadım..

YazarMesaj
Kevin Least
Dionysos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
Dionysos'un Çocuğu/Kulübe Lideri

Kaybolmakla kalmadım.. Empty
MesajKonu: Kaybolmakla kalmadım..   Kaybolmakla kalmadım.. Icon_minitimeC.tesi Ocak 29, 2011 7:18 am

Her zamanki gibi kahvaltıdan sonra yeni bir yer keşfetmek istiyordum..Bugünlük ormanda biraz gezineyim dedim.Belki bayrak kapmaca için yeni stratejiler keşfederim diye düşünmeyide ihmal etmedim tabi.

Ormana girdiğimde sanki biri beni takip ediyordu.Arkamı döndüğümde bir bakıyorum sadece bir ağaç var.Ama ben ağaca çarpmadan nasıl geçtim ki oradan?

Ormanda biraz ilerledikten sonra gözlerime inanamadım.Bir ağaç hareket ediyordu.Yoksa bu bir dryad mıydı?

Evet karşımda bir dryad duruyordu ve beni görünce gülümsedi.Hemen yanıma gelerek Selam dedi. Bende ona Merhaba dedim.Sonrasında nerdeyse yarım saat muhabbet ettik.En son bana İleride seni sürprizler bekliyor olacak dedi. Bende havamı bozmayarak Sürprizlerden hoşlanırım dedim.Oda gülerek bir anda pof diyerek kayboldu.

Yolun devamında çalılara girdiğimde bir de ne göreyim.Cehennem tazıları vardı ve galiba benden hoşlanmamışlardı.Doğrusu benimde hoşlandığım söylenemezdi.Hemen kaçmaya başladım ama ayağım bir taşa takılarak
düştüm.Cehennem tazısı farkı kapatmıştı ve önümdeydi.Yapacak bir şey yoktu diye düşünürken içime bir his doldu.10 saniye sonra ne göreyim.Önümde mor bir kalkan vardı ve bu cehennem tazısını engelliyordu.Bunu kullanarak kaçmaya başladım ve ormanda koşuşturmaya başladım.Kaybolmuştum.Bu çok kötüydü.En azından cehennem tazısından kurtulmuştum.

Kaybolmak iyi birşey değildi.Hem açtım hemde hava kararmaya başlıyordu.Oturup dinlenirken yeteneğimi düşünmeye
başladım.Demek ki mor bir kalkan(Heralde şarapla ilgili) oluşturabiliyordum.Ben düşünceler içindeyken yeni dostum yanıma gelerek oturdu ve ona cehennem tazısını falan anlattım.Ama şarap kalkanını söylemek istemedim.Onu Büyü teknikleri sınıfında geliştirmeyi düşünüyordum.15 dakika sonra Dryad arkadaşım bana doğru yolu gösterdi ve bende koşarak ormandan çıkmaya başladım.yarım saat sonra kulübeleri görünce rahatladım.Ama biraz geç kalmış ve yemeği kaçırmıştım.Bu gece aç kalacaktım.

Ama bunlar beni üzmedi.Çünkü artık yeni bir dostum ve savunma için muhteşem bir yeteneğim vardı.

Kaybolmakla kalmadım..
1 sayfadaki 1 sayfası