Kızlar eşyaları bulmuştu sanırım, gölgelerinde buraya geldiklerini hissedebiliyordum. Onlar Stheno'nun karşısına çıkmamalıydılar, gözlerini gördükleri anda taşa dönerlerdi. Ama o karanlık bir yaratıktı, bende karanlık güçlere sahiptim. Ben gölgeler sayesinde gözlerim kapalıyken varlıkları hissedebilirdim, o yüzden onunla çarpışmak benim için daha güvenli olurdu.
"Kızlar! Sakın ha arkanızı dönmeyin! Gözlerine bakarsanız taş olursunuz!"Hermia ve Cristina alece ile kılıçlarını ellerine aldılar ve gözlerini kapattılar.
"Belki seni gözlerini açmaya ikna edemem ama onları ederim" dedi Stheno ve kızlara yöneldi.
"Kahretsin! Uzak dur onlardan!" dedim koşarak Sthen'ya saldırdım. Kızlarda gözleri kapalı kılıç sallıyorlardı. Amanın! Mia neredeyse Crist'i kesecekti!
"Kızlar, durun! Brbirinize zarar vereceksiniz" dediğim anda Mia kılıcıyla Stheno'nun kolunu yaraladı. Gorgon acıyla bağırdı.
"Bunun cezasını çekeceksin!" diye bağırdı. Buna vakit kalmadan Crist'de sesin geldiği yöne bir ok fırlattı. Tam hedefi buldu, Stheno'nun tam kalbine saplandı ok. Ama onu öldürmek için kafasını kesmeliydik. İyice kıvranan Stheno'nun kafasını kestim.
"Ödeştik korkak! Kardeşlerinin yanında mutluluklar" dedim.
"Şimdi sizi geri göndereyim, benim babamla biraz işim var. Yeraltında kalmalıyım. İsterseniz benimle gelin, beraber dönelim ya da şimdi sizi yollayayım"(Eee, ne diyorsunuz, kalıyonuz mu, gidiyonuz mu
)