Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Leo Gracia rp

2 posters
YazarMesaj
lefama1997

Leo Gracia rp Empty
MesajKonu: Leo Gracia rp   Leo Gracia rp Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 9:59 am

Merhaba,Ben Lionel Gracia.Kısaca Leo.Benim kampa geliş hikayemin çok dikkat çekici bir yanı yok.Hatta kısa bile olacak Smile.

Ben kendi satirimle tanıştığımda henüz 11 yaşındaydım.Biraz kendimden bahsedeyim,1,70 boyundayım.Saçlarım açık kahverengi,göz rengim kahverengi.Şu an 15 yaşındayım. Satirimin beni kampa götüreceği günden bahsedeyim size.Manhattan'da özel bir okula gidiyordum.En iyi arkadaşım da Jake di.Beraber çok şey yaşadık.Meğer bu en büyük maceramız olacakmış.12 yaşındaydım kampa giderken.Herneyse,bir gün sınıfta oturuyorken bana Yunan mitolojisinden bahsetmeye başladı.Konu hakkında çok bilgim var tabi.Konuşduk da konuştuk.Detayı anlatmayacağım çok uzun.Pat diye söyledi yüzüme bir melez olduğumu.Hiç heyecan yok yani.Kamptan bahsetti.Ben melez kampına aitmişim.Jake ile eve gittik,annemden izin almak için.Annem sisin ardını görebiliyordu.Süper bişey !Benim kampa gitmeme izin verdi.Bavulumu hazırladım,yola koyulduk.Otobüste olan oldu.Nerden bilebilirim ki otobüste bir drakonla yolculuk edeceğimi.Bir sürü aksiyon yaşadım.Bunları anlatmaya zamanım yetmez .D Uzun uğraş sonucu ilahi bronz hançerimle drakonu yendik.Kampa sağ salim vardım.Kheiron ile tanıştım.Apollon kulübesinden bir rehber bana kampı tanıttı.Çok çabuk alıştım kampa.Kampa vardıktan 1 gün sonra babam Apollon beni sahiplendi.Çok sayıda kardeşim varmış.

Hikayem böyle ...
Athena
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Athena

Leo Gracia rp Empty
MesajKonu: Geri: Leo Gracia rp   Leo Gracia rp Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 10:53 am

Rp puanı: 50.

/Admin.

(Kullanıcı ismini ad-soyad biçiminde oluşturursan sevinirim.)
http://olimpos.my-rpg.com

Leo Gracia rp
1 sayfadaki 1 sayfası