Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Melezleri İkna Özel Görevi / Satellite Morgan & Yondaime Hokage / 4

2 posters
YazarMesaj
Edward J. F. Newgate
Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
Edward J. F. Newgate

Melezleri İkna Özel Görevi / Satellite Morgan & Yondaime Hokage / 4 Empty
MesajKonu: Melezleri İkna Özel Görevi / Satellite Morgan & Yondaime Hokage / 4   Melezleri İkna Özel Görevi / Satellite Morgan & Yondaime Hokage / 4 Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 5:28 am

Las Vegas'tan ayrılırken kampa haber vermeleri için bir kaç melez göndermiştik. Biri Elpis'in oğlu James'di. Diğeri ise ee tanımıyorum. Onlara pegasuslarımızı verdikten sonra bizde Los Angeles'a doğru yola çıktık. Pegasuslarla yolculuk doğrusu rahat oluyordu ama şu anda pegasuslarımız yanımızda değildi. Otobüs ile gitmek zorunda kalmıştık. Ki Las Vegas ve Los Angeles arası 362 km'dir. Pegasuslarınızla yani normal terimle kuş uçuşu 2 saatten az sürer. Ama arabayla gidecekseniz 4 saati bulur. Ve tabii ki bizim gibi otobüsle gidecekseniz 5 saati bulacaktır. İnanın 5 saat otobüs insanı öldürüyor. Üstelik yolda doğru düzgün mola bile yok. Los Angeles'da bir terminalde indikten sonra nerede olduğumuzu anlamaya çalıştık. Los Angeles'a bir çok kez gelmiştim. Yani aslında teknik olarak orada büyümüştüm denilebilir. Bulunduğumuz yer ölüm plakçılığa yakındı. Bir taksi çevirdik ve oraya gitmesini istedik. Tahminimden uzak olduğu için daha fazla para vermemiz gerekti. Bu taksiciyle kavga etmeme neden olmuştu ki Sat kavgayı ayırmıştı. Nakil Plak.ılığın içine girdik. Arkaya geçtik. Her zaman ki Charon her zaman ki yerinde her zaman ki işlerini yapıyordu. Gerçekten sıkıcıydı doğrusu onun işide. Üstünde sevdiği italyan türü takım elbiseler vardı. Pahalı bir şeye benziyordu ama çok fazla düşünmedim. Charon'un önüne gittik bize hiç bakmadan şöyle dedi.

" Melezler Hades tarafındsan girişiniz yasaklanmıştır. ben sizi öldürüpte girmek zorunda kalmadan buradan gidin."

Ne yapacaktık şimdi. Sat'a bakıp " Ne yapacağız şimdi ?" diye sordum. Sat bana gülümsedi " Hala rüşvet diye bir şey var."
Satellite Morgan
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Satellite Morgan

MesajKonu: Geri: Melezleri İkna Özel Görevi / Satellite Morgan & Yondaime Hokage / 4   Melezleri İkna Özel Görevi / Satellite Morgan & Yondaime Hokage / 4 Icon_minitimePtsi Ocak 24, 2011 4:00 am

Pegasusumuz yanımızda değildi; gerçi olsa da bu durumda fayda etmezdi. Önce dua ettim ki küçük tanrı arkadaşlarımız güvende olsunlar diye. Ardından da Charon'a pis pis baktım, rüşvet işe yarayacaktı. Elimi cebime daldırdım; az da olsa drahmi vardı. Yon'a baktım; o cebini açtığı zaman bir sürü drahmisi olduğunu gördüm. Birazını alarak Charon'un yanına gittik. Onun bilmiş edasını şimdi bizim bilmişliğimiz susturacaktı. Charon tam ağzını açacakken, Charon'un ağzını elimle kapayarak gülümsedim ve drahmileri eline uzattım. "Bak Charon, bence işi uzatmak ne sana yarar, ne bize. Değil mi?" diyerek kaşımı havaya kaldırdım ve Charon'un cevabını beklemeye başladım. O da gülümsedi ve önümüzde hafifçe eğilerek bizi selamladı. "Bu taraftan efendim." deyince Yon'la birbirimize gülümseyerek ilerlemeye başladık. Başka olay istemiyordum ama Charon biraz üşengeçlik ediyordu. Rüşveti kabul etmişti, hatta önümüzde bile eğilmişti ama şimdi salına salına geliyordu ve sinirlenmiştim.
http://www.platis.forummum.net
Edward J. F. Newgate
Edward J. F. Newgate

MesajKonu: Geri: Melezleri İkna Özel Görevi / Satellite Morgan & Yondaime Hokage / 4   Melezleri İkna Özel Görevi / Satellite Morgan & Yondaime Hokage / 4 Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 11:38 pm

Bütçemi sarsarak verdiğim drahmilere üzülsemde yeraltından kazasız belasız geçmek hoş bir şeydi. Charon içinde bir çatışma içindeydi heralde ki 2 adım atıyor sonra 1 adım geri atıyordu. Charon'a acımıştım 3000 yıl ölülerle uğraşmak hiç zevkli olmamalıydı. Ama bunu düşünecek durumda değildim. Kayık boştu. Anlaşılan ölenlerden son gelenler parasını getirmemişti. Ya da Hades izin vermiyordu. Nedese 2. olsasılık daha yakın geliyordu. En sonnda kayığa vardık ve içine oturduk. Boşluğa benzeyen styx nehri üzerinde yavaş yavaş ilerlemeye başladık. Sat'a sordum

" Yeraltın da ilk nereden başlıyoruz. Hades'in sarayına gidersek bizi canlı bırakacağından şüpheliyim"dedim ve güldüm. Sat biraz düşündü. Hades çocuklarıyla iyi anlaşıyordu. Onları bulabilirdik. Sonunda karşı tarafa geçtik ve Sat konuşmaya ben dinlemeye başladım
Satellite Morgan
Satellite Morgan

MesajKonu: Geri: Melezleri İkna Özel Görevi / Satellite Morgan & Yondaime Hokage / 4   Melezleri İkna Özel Görevi / Satellite Morgan & Yondaime Hokage / 4 Icon_minitimePerş. Ocak 27, 2011 12:28 am

Sonunda yeraltına varabilmiştik. Nereden başlayacağımı düşünüyordum; yeraltına onlarca kez gitmiştim, büyüklüğünü biliyordum. Hatta Hades'le de bir sürü kez karşı karşıya gelmiştim; her neyse karanlık günlerdi. Şimdi ise daha da karanlık günlere gidiyorduk, melezler onların tarafını tutuyordu. Onları çevirmemiz için ilk önce küçük tanrı çocuklarını ayarlayıp Hermes Kulübesi'ne geçici bir süre için göndermiştik. Sıra Hades çocuklarındaydı yani Hector, Robyn, Stell ve Arthur. Okullar tatile girmişti ama ortalıklarda yoklardı. Bunun tek açıklaması; onlar babalarının yanındalardı. Yani Hades'in Sarayı'ndalardı. Bu aralar sürekli oradaydım, bundan biraz rahatsızlık duyuyordum çünkü Hades'le kaç kere karşı karşıya gelmiştim; artık korkmaya başlamıştım.

Yon'un önerisini dinledim, onunla aynı fikirdeydim. "Peki o halde haydi gidelim saraya." dedim ve Yon'un özel gücünü kullanarak saraya gitmeye karar verdik. Çünkü vaktimiz çok yoktu, ışık hızına ihtiyacımız vardı.

Rp Hades'in Sarayı'nda Devam Edecektir.
http://www.platis.forummum.net

Melezleri İkna Özel Görevi / Satellite Morgan & Yondaime Hokage / 4
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Melezleri İkna Özel Görevi / Satellite Morgan & Yondaime Hokage / 2
» Melezleri İkna Özel Görevi / Satellite Morgan & Yondaime Hokage / 3
» Melezleri İkna Özel Görevi / Satellite Morgan & Yondaime Hokage
» Melezleri İkna Özel Görevi / Satellite Morgan & Yondaime Hokage / 5
» Melezleri İkna Etme Özel Görevi / Yondaime Hokage & Satellite Morgan / 6