Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İlk Gün

YazarMesaj
Leslie Ashdown
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Leslie Ashdown

İlk Gün Empty
MesajKonu: İlk Gün   İlk Gün Icon_minitimeC.tesi Ocak 22, 2011 10:38 pm

Aslına bakılınca gerçek annem bildiğim hayatta en çok sevdiğim insanın annem olmaması ve gerçek annemin bir tanrıça olması şok etkisi yaratmalıydı. Ama olmadı. Gerçekleri hala bilmesemde emin olduğum tek şey ekin tanrıçası Demeter'in kızı olmamdı. Garip bir şekilde bu olaylara çabuk alıştım. Belki de bunların sebebi melez olmamdı diye düşünürken bir satir beni kolumdan tuttuğu gibi her yerinde çiçekler olan güzel bir kulübenin önüne getirdi. ''Hadi git kardeşlerinle tanış!'' diyerek beni orada kulübenin önünde yalnız bıraktı. Acaba kapıyı çalsam mı diye düşündüm. En sonunda çalmadan içeri girdim. İçerisi en az dışı kadar güzeldi. Sonra bir kız gelip ''Sen yeni olmalısın! LesLie değil mi? Ben Maya Marie Collins, kulübe lideri yardımcısıyım ve melez danışmanıyım bir sorun olduğunda bana gelebilirsin!'' İnanın birinin sizinle ilgilenmesi süper bir şey. Ve artık bu kulübe yeni evim olacaktı! Onunla tanıştıktan sonra dışarı çıkıp etrafı gezmeye başladım. Kamp cidden manyak bir yerdi! Bir kız bana kampı gezdirdi. Lav akan tırmanma duvarı, okçuluk sahası ve daha bir sürü müthiş yeri gezdim. Kamp meydanı, arena, cirit sahası her yer ayrı bir güzeldi. Kendimi buraya ait hissediyordum. Olmam gereken yerdeydim. Aslında eski yaşantımdan çok daha aksiyonu ve tehlikeli günler gelecekti artık. Ama hazırdım!

İlk Gün
1 sayfadaki 1 sayfası