Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Zeus'un Dileği...

+5
Defer Ezpas
Afrodit.
Hera
Athena
Zeus
9 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
Hera
Tanrıça
Tanrıça
Hera

Zeus'un Dileği... - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Zeus'un Dileği...   Zeus'un Dileği... - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Eyl. 02, 2010 6:27 am

sen sadece benim kıskançlığıma takmışsın Afrodit .)Hem her annenle iyi geçinmek zorunda değilsin çünkü öyle birşey olursa sadece diğerlernin sütünü sağarsın! Zeus seni kıskanmamı istemessin çünkü koç olmayı sevdiğini sanmıyorum Very Happy
Zeus
Tanrı
Tanrı
Zeus

MesajKonu: Geri: Zeus'un Dileği...   Zeus'un Dileği... - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Eyl. 02, 2010 7:06 am

Eh, bu cezayı daha öncede denemiştik ve bir işe yaramamıştı sanırım hayatım Razz Razz

Şaka yaptım Heracım, biliyorsun hepsi geçici heves onların. Sen sonsuza dek benim gönlümün tek sahibi olacaksın I love you I love you I love you
Hera
Tanrıça
Tanrıça
Hera

MesajKonu: Geri: Zeus'un Dileği...   Zeus'un Dileği... - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Eyl. 02, 2010 8:20 am

eçici heveslere bile tahammülüm yok hayatım Smile ama teşekkürler sende benim için...
Zeus
Tanrı
Tanrı
Zeus

MesajKonu: Geri: Zeus'un Dileği...   Zeus'un Dileği... - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Eyl. 02, 2010 8:30 am

Tamam birtanem, kendimi tutmaya çalışacağım, söz. Biliyorsun binlerce kez konuştuk bu konuyu artık kapatsak daha iyi olacak canım Smile
Hera
Tanrıça
Tanrıça
Hera

MesajKonu: Geri: Zeus'un Dileği...   Zeus'un Dileği... - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Eyl. 02, 2010 10:04 pm

tamam,tatlım Smile
Afrodit.

Afrodit.

MesajKonu: Geri: Zeus'un Dileği...   Zeus'un Dileği... - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Eyl. 02, 2010 11:46 pm

Smile

Zeus'un Dileği...
3 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3