Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Konu: Plüton'mmm Ptsi Ağus. 30, 2010 9:37 am
5- Bir pegasus edineceksin! Mekan: Pegasus Ahırları Katılacaklar: Sen ve pegasusun.
Kulübemi temizledikten sonra bulaşıkları yıkamaya mutfağa gidiyordum.Tüm günüm temizlikti.Mutfağa uzun yoldan gitmek istedim.Ormanın arasından,çiçeklerin ve nehirlerin içinden akıp,gitmek istiyordum.
Ormana girdiğimde inanamadım!Daha yeniydim,bu kadar büyülü olduğunu bilmiyordum.Kelebekler,böcekler,aslanlar ve de pegasuslar..
Etrafta pegasuslar dolaşıyordu ve hepsi de birbirinden büyüleyiciydi.
Birden tüm pegasusların bir tarafa koşuştuğunu gördüm.Bir pegasus gibi ben de o tarafa gittim.Bir de ne göreyim!Altın sarısı bir pegasus yerde yatıyordu.Hemen nehrin kenarına gittim.Elime su aldım ve de zavallı pegasusun yarasının üstüne serptim.
At birden bire ayağa kalktı.Bu bir mucize olmalıydı!
Birden at altıma girdi ve beni sırtına aldı!
Ne ince bir davranıştı..
Altın sarısı tüylerini okşadım ve cebimde her zaman uğur için taşıdığım kesme şekerlerden ona da verdim.At daha fazla istiyordu.Ben de cebimdekileri ona verdim.At keyiflendi ve beni uçurdu!Mutfağın önünde bıraktı!
Ne düşünceli bir attı!Bu at benim olmalıydı...
Hemen Pegasus Ahırları'na gittim ve pegasusumu kaydettirdim.
"PLÜTON"
Plüton artık benimdi.O altın sarısı tüyleri ve sevecen halleriyle onu çok seviyordum