Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Klübede İlk Gün :)

YazarMesaj
Mason Baxter

Mason Baxter

Klübede İlk Gün :) Empty
MesajKonu: Klübede İlk Gün :)   Klübede İlk Gün :) Icon_minitimeSalı Ocak 11, 2011 8:39 am

Keçi ayaklı bir adam tarafından apar topar getirildiğim Melez Kampı'nda daha ilk akşamdan Afrodit tarafından sahiplenilmiştim ve şimdi kamptaki ikinci akşamımdı ve Afrodit Klübesi'ne kolayca alışmıştım:
Sabah uyandığımda kardeşlerimden çoğu uyanmış ve aynada kendilerine çeki düzen veriyorlardı ama bence buna hiç ama hiç gerek yoktu. Her biri özenle yapılmış taştan heykeller gibilerdi. Normalde kendimi yakışıklı sanardım ama bu klübedekileri görünce çirkin bir kumaş parçası gibi hissetmemek elde değildi. Afrodit çocuğu olduğum için benim de gercekten bu kadar yakışıklı olup olmadığımı merak ettim. Nihayet birileri ile konuştuğumda bana karşı çok sıcak davrandılar ve tüm klübe ile yakından tanıştım. Aynı zamanda bana kampı da gezdirdiler. İşte klübedekileri ilk günüm böyle geçtim. Sanırım burayı seveceğim Smile

Klübede İlk Gün :)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Klübede ilk günüm...