Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Aima Pageton

+9
Summer Katherine Ramsey
Lara Adams
Claire Angel Deeply
A. Raina Lindgren
Clara Thompson
Satellite Morgan
Hermia Aigian Cocteau
Alex Nike
Aima Pageton
13 posters
YazarMesaj
Aima Pageton

Aima Pageton

Aima Pageton Empty
MesajKonu: Aima Pageton   Aima Pageton Icon_minitimeC.tesi Ocak 08, 2011 10:45 pm

Ad Soyad: Aima Pageton
Doğduğu Yer: New York
Lakap: İsim kısa zaten ne lakabı Very Happy isterseniz siz takın Very Happy

Kişisel Özellikler: Etraftakilere karşı genellikle kibar davranan. Masumlara zarar gelmemesi için kendini feda edebilecek arkadaşlarına herşeyden çok önem veren biri. En büyük özelliği 'Lanet olsun' lafını çok kullanması Ayrıca bir kıza mecbur kalmadığı sürece nazik davranır. Daha doğrusu bu kız onu öldürmeye çalışmadığı sürece naziktir Very Happy

Fiziksel Özellikler: Ne çok kaslı ne de çok atik tir. İkisininde arası. Ama gücü hızından daha ağır basar.

Aile üyeleri:
Alex Nike
Eduard R. Longrange
Elena Martin
Perseus Grace
Tyler Swalm

Dış Görünüş:
Avatar ve İmzadan anlaşılıyor bence Very Happy

Silahı/ları:
Anaklypto:
Özel bir yay. Bu yay kullanılmadığı zamanlarda bir kolyedeki iki mermi şeklindedir. Bu mermilerin üzerindeki düğmeye basıldığında mermiler birer kısa kılıca dönüşür. Bu kısa kılıçlar kabzalarından birleştirildiğinde bir yay oluşur.
Spoiler:
Aynı bunun gibi ama o sarı kısımlar siyah mavi kısımlar da kırmızı Very Happy

Grothia:
Eşya aslında bir ok torbasıdır. Ama asıl özel olan içindekilerdir. İçinde sadece en arka kısmı olan oklar çıkar. Bu oklar en ucundaki parmağın girebileceği kadar delik dışında bir kılıcın kabzasını anımsatır. bir düğmesi vardır. Bu düğmeye basıldığında kabzanın deliğinden bir kılıç şeklinde sıkıştırılmış alevlerden oluşan bir huzme çıkar. Alev normalde zaten kararsız bir şekilde hareket eder. Sürekli hareket halindedir. Sıkıştırıldığında titreşim hızı aşırı derecede arttığı için keskin olmamasına rağmen çoğu şeyi kesebilir. Ayrıca bu aslında bir kılıç değildir. Bu bir oktur ve titreşimi her şeyi delmek için yapılmıştır. Ayrıca bu torbadaki oklar sınırsızdır.
Spoiler:
Yine aynı şekilde görüntüsü aynen böyle ama rengi farklı. O mavi kısımda sıkıştırılmış alev var. Yani turuncu, sarı ve kırmızı karışık orası Very Happy

Yetenek:
Alev cisimleştirme gücüne sahiptir. Örneğin alevi sıkıştırarak bir bıçak veya farklı bir şey yapabilir. Ayrıca aleve karşı dayanıklılık.

Pegasus:
Pegasusun Adı: Pyrkagias
Pegasusun Özellikleri: Normal bir pegasustur. Biraz hırçın biraz hiperaktiftir. Arada bir sahibine birkaç kere çifte atsada sahibini sever. En büyük özelliği tamamen kırmızı olmasıdır. İsminide bu yüzden almıştır.
Görüntü:
Spoiler:

Dostlar:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Hermia Aigian Cocteau: Bir ares çocuğu olduğu için kesinlikle korktuğum biri. Ayrıca klübe lideri. Düşman olmasındansa arkadaş olmasını tercih ederim. Ama iyi arkadaş olabilirmişiz gibi geliyor

Alex Nike: Zaten kardeşlerimden biri. İyi anlaşacağımızdan eminim.

Satellite Morgan: Zaten Melez Danışmanı olduğu için Kampta ilk tanıştığım kişilerden. Bir Artemis Avcısı olmasına rağmen iyi anlaşacağımızı umuyorum Very Happy

Maya Marie Collins: İşte diğer Melez Danışmanı. Yine ilk tanıştığım insanlardan. Bir Demeter kızı. İyi anlaşacağımızdan eminim Very Happy

Stephanie A. Heaven: Kampa ilk geldiğim gün beni kurtaran kişi. Hiç beklemediğim bir şekilde kızlar etrafımı sarmışken hepsini dağıtıp beni kurtaran kişi. Çok şey borçluyum u.u

Claire Angel Deeply: Çok iyi bir insan. Daha hiç bir kötü yanını görmedim. Ayrıca kardeşimin sevgilisi. Neden dostum olmasın ki Very Happy

Summer K. Ramsey: Sum. Çok iyi bir insan. Biraz daha az moda hakkında konuşsa çok iyi bir dost olabilir. Ama yinede dostum diyebileceğim kişiler arasından. İlk tanıştığım yer ise tabi ki de Manhattan görevi. Çok eğlenceli bir görevdi.

Isabelle Coco Franke: Belle. Kurtarıcım olan Step'in kardeşlerinden. Dostumun dostu benim dostumdur felsefesine dayanarak dostum olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim Very Happy

Veronica Mars: Manhattan görevinden bir başka dostum. O da benim gibi bir ok-yay kullanıcısı. Ama onun kullanması doğal birşey. Çünkü o bir Artemis Avcısı. Onunla ok-yay konusunda çok şey paylaşabileceğimizden eminim.

Robert Harris: Yine aynı felsefe ile dostumun dostu benimde dostumdur diyerek Roby'e de dostum diyebilirim. Araba yarışlarında takım arkadaşı olduğumuz Rose'un sevgilisi olduğu için dostum diyebilirim. Ayrıca yine aynı şekilde yarışta rakibim olarak çoğu planımı atları sayesinde devre dışı bıraksa bile çok iyi anlaşacağımızı düşünüyorum. Ayrıca o bir Hades çocuğu. Yani onun düşmanım olmasındansa dostum olmasını isterim Very Happy

Düşmanlar:
-

En son Aima Pageton tarafından Paz Ocak 30, 2011 2:50 am tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Alex Nike
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Alex Nike

Aima Pageton Empty
MesajKonu: Geri: Aima Pageton   Aima Pageton Icon_minitimePtsi Ocak 10, 2011 5:10 am

Beni dost olarak ekle. İcon eklemen şart değil.
Hermia Aigian Cocteau
Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
Hermia Aigian Cocteau

Aima Pageton Empty
MesajKonu: Geri: Aima Pageton   Aima Pageton Icon_minitimePtsi Ocak 10, 2011 6:13 am

İCON:

Beni ekliye bilirsin aima
Satellite Morgan
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Satellite Morgan

Aima Pageton Empty
MesajKonu: Geri: Aima Pageton   Aima Pageton Icon_minitimePtsi Ocak 10, 2011 6:19 am

İstersen arkadaş olabiliriz. ^^
http://www.platis.forummum.net
Clara Thompson
Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Clara Thompson

Aima Pageton Empty
MesajKonu: Geri: Aima Pageton   Aima Pageton Icon_minitimePtsi Ocak 10, 2011 6:45 am

Merhabaa! Beni de eklersen sevinirim ^^ Bu arada pegasusuna bayıldım, benim Çörek'imle iyi dost olurlar Razz
A. Raina Lindgren
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
A. Raina Lindgren

Aima Pageton Empty
MesajKonu: Geri: Aima Pageton   Aima Pageton Icon_minitimePtsi Ocak 10, 2011 11:22 am

Bende bende! Razz
Claire Angel Deeply
Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Claire Angel Deeply

Aima Pageton Empty
MesajKonu: Geri: Aima Pageton   Aima Pageton Icon_minitimeCuma Ocak 14, 2011 5:33 am

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] benide Very Happy
Alex Nike
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Alex Nike

Aima Pageton Empty
MesajKonu: Geri: Aima Pageton   Aima Pageton Icon_minitimeCuma Ocak 14, 2011 7:13 am

Daha önce istemişim. O yüzden o cümle silindi.

Bu arada o yayını gösterdiğin oyunun adı ne?

En son Alex Nike tarafından Cuma Ocak 21, 2011 2:10 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Lara Adams
Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Lara Adams

Aima Pageton Empty
MesajKonu: Geri: Aima Pageton   Aima Pageton Icon_minitimeCuma Ocak 14, 2011 7:25 am

Ben düşmanın olmak istiyorum.^^

http://www.melezkamprpg.yetkin-forum.com
Summer Katherine Ramsey
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Summer Katherine Ramsey

Aima Pageton Empty
MesajKonu: Geri: Aima Pageton   Aima Pageton Icon_minitimeCuma Ocak 21, 2011 1:09 pm

Aima ekle beni de.
Manhattan Görevi'nden tanışıyoruz, daha da görev yapacağımızı umuyorum. ^^

İcon:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
http://supernaturalrpg.yetkin-forum.com/
Isabelle Coco Franke
Poseidon'un Çocuğu
Poseidon'un Çocuğu
Isabelle Coco Franke

Aima Pageton Empty
MesajKonu: Geri: Aima Pageton   Aima Pageton Icon_minitimeCuma Ocak 21, 2011 8:42 pm

Beni de ekle Aima! Smile

İcon : [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Veronica Gardyner
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Veronica Gardyner

Aima Pageton Empty
MesajKonu: Geri: Aima Pageton   Aima Pageton Icon_minitimeC.tesi Ocak 22, 2011 12:08 am

Beni de ekle Smile Manhattan'dan tanışıyoruz, seni şimdilik çok iyi tanıyamasam da ileride dostun olmak isterim Smile

Robert Harris
Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
Robert Harris

Aima Pageton Empty
MesajKonu: Geri: Aima Pageton   Aima Pageton Icon_minitimePtsi Ocak 24, 2011 7:43 am

Selam Aima, beni de ekle. Smile
Kurguyu sana bırakıyorum, istersen dost istersen düşman olalım. Smile
Aima Pageton

Aima Pageton

Aima Pageton Empty
MesajKonu: Geri: Aima Pageton   Aima Pageton Icon_minitimePaz Ocak 30, 2011 1:41 am

Accık geciktim. Ekliyorum hepinizi. Ayrıca Alex bi araştırdım oyunun adı Super Smash Bros.
Karakterin adı ise Kid Icarus.

Aaa düşmanım olmuş hiç fark etmedim O.o Lara eğer gerçekten düşman olmak istiyorsan sen belirtirmisin kurguyu Very Happy Dost kurgusu ayarlamak kolay ama düşman biraz zor bence Very Happy
Alexis Kwon
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Alexis Kwon

Aima Pageton Empty
MesajKonu: Geri: Aima Pageton   Aima Pageton Icon_minitimePaz Ocak 30, 2011 3:32 am

Imm beni de düşman ekleyebilirsin Very Happy
Hephaistos kulübesinden pek hazzetmiyorum da Razz

Aima Pageton
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Aima Pageton
» Aima Pageton - Görevler