Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İlk Günün Sonu

YazarMesaj
Aima Pageton

Aima Pageton

İlk Günün Sonu Empty
MesajKonu: İlk Günün Sonu   İlk Günün Sonu Icon_minitimeC.tesi Ocak 08, 2011 2:17 pm

Kamp güzel bir yere benziyordu. Kardeşlerim vardı. Daha önce tatmadığım bir duyguydu bu. Bir kardeşimin olması nasıl birşey olurdu herzaman merak etmiştim. Şimdi kardeşlerim olduğunu öğreniyordum. Ayrıca babam Hephaistos tu. Ailemin bir kısmı tanrıydı yani. Ne kadar garip değil mi? Tek tanrıya bile inanmayan ben bir Tanrı nın çocuğu olmuştum. Şaka gibi. Ama burada bana garip gelen birşeyler vardı. Acaba neden kimse ormana gitmiyordu. Niye ormandan korkuyorlardı. Ben meraklı biriyim. O anda ormanı ne kadar merak ettiğime inanamazsınız. Hızlıca ormana koşmaya başladım bu düşünceler içinde. İçeride neler olduğunu görecektim.

Ormana varmıştım. İçeride neler olduğunu o kadar merak ediyordum ki. Ormana girdim ve ilerlemeye başladım. Her attığım adımda içimdeki korku artıyordu. Her bir adım benim için bir işkenceydi adeta. Her adımımda geriye dönmek için duyduğum istek artıyordu. Kimsenin neden girmek istemediğini şimdi anlıyordum. Birden bir ses geldi. ''Birisi bir dalın üstüne basmış gibi. Lanet olsun. Orada birşey var. Bir canavar gibi. Lanet olsun burada canavarlar var.'' Son sözler ağızımdan çığlık atarmışım gibi çıktı. Ardından öyle bir hızla kampa doğru koşmaya başladım ki anlatamam. Kampa vardığımda birdaha ormana gece girmeyeceğime dair kendime söz verdim. Ve bu sözü bozmaya niyetim yoktu. Ayrıca yatma vakti gelmişti. Harpya lar tarafından yenilmek istemiyorsam bir an önce klübeme dönüp yatağıma yatmalıydım. Klübeme doğru koşmaya başladım.

İlk Günün Sonu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İlk gün ve her günün sonu gibi sonu
» İlk Günün Sonu
» Günün Sonu.
» İlk Günün Sonu :)
» İlk Günün Sonu