| Şiir Bahçesi | |
|
+37Katherine M. von Dorff Terra M. Winchester Martin Tudor C. Scarlett Stanislaus Mitchie Carter Peter Karl Bouveir David Tyler Scarlett A. Fackrell Anny Moysre Alyssa Lauren Franke Kevin Least Darth Vader Alexia Sophie Russell Marcus L. Stanislaus Robert Harris Artius GreyWarden Thalia A. Carter Lena H. Bryce Adyali Beckett Hektor Carter Alexis Kwon Summer Katherine Ramsey Leonard L. Carter Kristen Reneé Dawson Zellana L. Tyler Claire Angel Deeply Eduard Ryan Longrange Serena Su Hanzadeoğlu Athena Alex Nike Satellite Morgan Lucianna Fackrell Edward Kevin Hawke Edward J. F. Newgate Lara Adams Clara Thompson Perseus Carter 41 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Darth Vader Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Şub. 19, 2011 6:06 am | |
| Zaten ben de korkmadım Ama John Cusack süper bi adam,bayıldım Ama Roc hala cevap yazmamış Meydan okumam kaldı şıkıdım Ahahahhahahah!!! | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Şub. 19, 2011 7:02 am | |
| Evet doğru ben deli bir insanım Size göre her zaman değişikti lisanım Avcı kuzenim kendini bir kalıba uydursun Benim ise hiçbir yerde yok tanımım. --- Karşılıksız bırakmam seni her zaman vardır cevabım Ama işte sonunda kavga var ! Neyime lazım ? yine de istersen eğer benle kapışmayı Bana her zaman uyar , severim atışmayı Sen kaçan bir avcısın , hayatta seni kovalayan bir ayı ! | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Şub. 19, 2011 7:06 am | |
| Ayı mayı dinlemem ben Hodri meydan bakalım çok zekiysen Bu avcıyı hafife sakın alma Karşılığını tek lafta bırakma
Kendi tarzımı yaratırım kabıma sığmam Bana kafa kaldıranları hiç mi hiç takmam Çok kaşındıysan gel arenaya Parlat kılıçını dayayabilirsen daya boynuma!!
Hoooop!!Şıkıdım şıkıdım Haydi Roc görelim seni bakalım | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Şub. 19, 2011 7:14 am | |
| Gerçekten çoğu kişiden iyi.Çok tebrik ediyorum.(Ciddiyim.) Neyse o zaman devam ediyim. Helal olsun cevap vereceğim tamam Adım sizi silmek için can atan adam ! Zekamla boy ölçüşme olmaz bence iyiliğine Ben bir abiyim ama sen olamadın madam ! Ben ki dosta bile bir tehtidim Olimpos'a tembih. 3 taraftan arş kuşattık her satırda fetih Farklı teknik oldu, biz yapınca gayri ihtiyari Üç cinayet oldu , üçü de meçhul fail Tamam beni eleştir ve de vur kır Yine de ben geçerim seninle gırgır Bence çok büyüttün ama bu işi Seni takan tek tanrı Pan'dır Dostça devam etmesi dileğiyle | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Şub. 19, 2011 7:24 am | |
| Dostça devam etmesini bende isterim Şiirinin 2. kısmını pek anlamadım diyeyim Abarttığımı pek düşünmüyorum yeğenim Sen abiysen kim bilir ben neyim
Tanrıçam biliyor ki çok hırslıyım Bu şiir konusunda bir o kadar marslıyım Şiir hakkında bütün iltifatlarını kabul ederim Üstüne de zarifçe seni kapı dışarı ederim
Zafer kazandım diye olma bahtiyar Bu kızın ardında mışıl mışıl yatan bir kaplan var O kaplanı uyandırma istersen Şiirimi yüceltirim ama karşı koyan var
| |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Şub. 19, 2011 7:28 am | |
| Yeter ama Roc, uğraşma avcılarla Damarımıza basanı affetmeyiz Geçiririz seni kılıçtan kolayca Hafife alma, biz başkalarına benzemeyiz Kardeşimi korurum böyle işte. Gerçi onun korunmaya ihtiyacı yok ki bence Bilmezdik ne cevherler varmış Anns'de Ama yalnız bırakmak olmaz Anns'i parçalar Roc'u canice. (Bana aldırmayın, siz devam edin. ^^) | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Şub. 19, 2011 7:34 am | |
| Hobi değil bu şiir bir bela , bulaşırsan bırakmaz. Yerin altına inmeden de kimse göğe çıkamaz. Hırslı olduğun her halinden belli Ama şiirlerin benimkilerle aşık atamaz. Laflarından sonra pek kibar olduğunu göremiyorum. Bu dizelerin üstüne bence kalmamış yapılacak yorum. Bunlar daha birşey sayılmaz bence hepsi başlangıç. Burası koskoca Olimpos , sanma burayı bir forum ! Şunu bil ki benzemem kimseye , başkalarıyla karıştırma Kendi seviyende birini bul , yapmak için alıştırma Bana laf soktun n'apıcam şimdi olamaz , yandım ! Bende sen birkaç şey yazabilirsin sandım.. Paslarım şimdi avcı Anastica'ya | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Şub. 19, 2011 7:45 am | |
| Avcı Anastacia'dır adım beni böyle tanıyın Sana aşık atmadığım çok malum,nereden çıkardın Şiirlerim ezelden beri su,bir içim Kime laf atıyorsun ben seni tarzımla ezerim
Zarafetimi kimse tartamaz Tartanı Olimpos halkı bile elimden alamaz Şansını fazla deniyorsun Apollon'un oğlu Seni kimse gazabımdan kurtaramaz
Sanırım yazdıklarımı okumadın Şiirlerini benimkilerden bir adım ilerde mi sandın Eğer bunlar alıştırmaysa Sen sonrakilerinin tadını pek almadın Son şiirinle Avcı Anastacia'yı bayağı bir kızdırdın Sanıyor musun bu siniri geçecek 3 vakte yakın | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Şub. 19, 2011 7:55 am | |
| anns in yeteneği ezer roc unkini, roc sanki çok mu bilir şairin yeteneğini, o ancak düşünür akşam ne içeceğini, anns zaten roc u ezdi geçti yaptıkların yanına kalmaz roc, yetenekli avcılar bizim kulübede çok, sen artık fazla oldun, anns ın sabrı hiç yok... | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Şub. 19, 2011 7:57 am | |
| Aykırı mısın kuzenim ? Otur oturduğun yerde. Bu lafları yakıştıramadım iki gün önce konuştuğum ferde. Çok sinirlisin herhalde , anlamadım ya neyse. Böyle devam edersek başımız girebilir derde.
Hatam neydi , bu laflarını alttan almak mı ? Suçlu hep biz olduk , artık burada Avcılar haklı (!) Beynim puzzle , benim önüme geçmek impossible Dikkat et bence eğer bu iş uzarsa mekanın hospital
Harbi kılsın , al bi tılsım yoksa durmam kasma (Burayı sadece kafiye olsun diye yazdım.) Boşver bence no problem zaten şair burda fazla Bence kimin lider olduğu çoktan belli Burası Olimpos kimse kimseye takamaz tasma. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Şub. 19, 2011 7:59 am | |
| Tamam avcılar , - Anastica dışındakiler - ezdiniz beni ben çok kötü şiir yazıyorum siz şair doğmuşsunuz.İzin verin de devam edelim düellomuza. | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Şub. 19, 2011 8:02 am | |
| (düello yapmaya çok meraklısın ama anns sana cevabını verince kalacaksın öyle) | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Şub. 19, 2011 8:03 am | |
| Lena , sinirlenme tamam. Ve evet , gerçekten de düello yapmaya meraklıyım.Yensem de yenilsem de. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Şub. 19, 2011 8:08 am | |
| Ne Roc'muş kardeşim yaa!!Ne ara düelloya başladık ya neys.başladıysak devam edelim Burda lider olmaz bak beni kasma Zaten kıl oldum bu ne biçim pasta Neyse pasta aradan çıksın Aman sende kendini hemen lider sanma Her lafın önüme geçmek için bir çaba Ne işe yaradılar ki karşı değiller bana Yeteneğimi içime iyice çekerim Seni de aleme madara ederim Ne kadar konuşsan da sözlerin bir dolu çöp Lena karar verir şimdi,sen anca bana diz çök Aman abartmayayım bence burda Ne de olsa ölümlü -süz- bu dünya | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Şub. 19, 2011 8:17 am | |
| Bu ne biçim bir şiir , ne pastası yahu ? Bizim sınıftaki bir kızdı ve çok güzeldi Ahu Ben de saçmaladım sanki Ahu nereden çıktı ? Rocce Anna'nın laflarını ağzına tıktı. Haberin yoktu ama sözlerim işledi her kalbe tek tek Ve yapacağım son şey Olimpos'u bir emele alet etmek. Ben seni her türlü geçerim , sen kendini yorma. Ama beni geçmen için yemelisin kırk fırın ekmek. Kendini şair sanan avcı ismimi anmış , etkilendim. Yes , bi' derdim oldu tepki verdim. Avcıya benzesen şair derdim. Avcıları severim ama bana karışırlar , var hepsiyle derdim ! | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Şub. 19, 2011 8:26 am | |
| Avcıya benzesen ne demek istemem avcılığıma laf gelsin Apollon asla alınmasın ama sen plütonun anca yarısı edersin
Avcı olduğuma kuşkun olmasın, çantamda bir yay,bir ok Atarsam okumu yara alırsın pek çok
İmzamı okumadın galiba erkekler bana vız gelir Sende onlardan değil misin,kimin elden ne gelir
Şiirlerin sadece bana yönelik çıkar at gözlüklerini Sen anca git bahçendeki saksıya söyle bu sözlerini
Adım Avcı,bunu Artemis'e borçluyum Kalemimi bilerim çünkü ben kibarlığımla bir Olimposluyum | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Şub. 19, 2011 8:37 am | |
| Yazdığın söylere bakamayacağım , kusura bakma midem bulanıyor. Bahsettiğin süper sözlerse sözlükten mi yazılıyor ? Akşam akşam yazdıkların beni harbi çok güldürdü. Rocce bu Anna'ya atılan son düğümdü.
Burada artık durman gerek , tek geçişli yol gibi Şiirlerim bir kuyudur içine girmeden görünmez ki dibi ! Sözlerimi anlamamana şaşırmadım , odana as bir Rocce posteri Bence şiir yazamıyorsun , yaparsın ancak gösteri.
Devam ediyoruz hala pes etmedin Merak ediyorum ne yapacaksın kaybolsa şiir defterin. Yazdıklarını arkadaşın mı yazıyor , hocan mı ? Çünkü böyle kötü şiir yazamaz , hiçbir canlı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Şub. 19, 2011 8:50 am | |
| Şiirlerini arkadaş belledim Söyle bakalım neyse niyetin Bu düelloyu bana ancak annem bıraktırır Eğer sen de bırakmazsan tadını anlarsın kerizin
Kalemim gümüş,kalbim altından Arkadaşım çıktı mı şimdi bronzdan Şiirimi ne hocam ve kardeşim yazıyor Ama seninkilerin kıvamı bir türlü tutmuyor
Şiir defterim yok tam bir akıl küpüyüm Şiir yazmayı internetten mi öğrendin ah benim akıl küpüm(!) Elin mi yoruldu ne o,kaleminin silgisi mi bitti yoksa Merak etme sınırım yok,yaşıyor ağzı sözcüklerle dolu sır küpüm | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Şub. 19, 2011 8:57 am | |
| Şu rekabet bitse Sıra bize gelse Kafiye yerine Bize neşe gelse
Şairlik bilmesede İyi oldu yinede | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Şub. 19, 2011 9:02 am | |
| Helal olsuuuun Şimdi boşver de yerin geri dönüşüm kutusu Şiirimin gazabından seni Artemis korusun Kötü şiirlerinle uyandırabilirsin Horus'u Yani her an elde kalabilir solunum borusu. Rocce bir şair , çalışır , şiir işi. Ama düello davetinde bulundu davetsiz bir kişi. Rocce'den gelir üst üste darbeler , Anna göremeyecek bitişi ! Anna ile işim bitince eksik olacak bence dört dişi. Bana laf edenleri gördüm , hiçte yoktu kar eden ! Şiir yazan avcıların , farkı yoktu fareden ! Şiirlerin de çelik gibi , dış dünyada tırsak. Emin ol sen de başarabilirsin zincirlerini kırsak. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Şub. 19, 2011 9:11 am | |
| Roc kafiyeyi tuturabilse olabilecek şair yinede Hestia'dan şair gelse Apollunu yense Kafiye olmasa yinede rakibim sana Korkarsan bildirmen yeterli bir pm ile. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Şub. 19, 2011 9:13 am | |
| Tam bir egoistim tanımam ben seni Gerçi sende de var bu egoistlik illeti Amma çok eğlendim bu bölümde Düelloda bile başardım eğlenceyi
Şiirlerim asla kötü olmadı okuma yazman yok mu Beni senden ayrı kılan sadece belimdeki ok mu Roc diyorum kime diyorum Ama sana şiirimi okutamıyorum
Çok ezik mi görünüyorum ordan Öyleyse gel bak bir de burdan Kafiyen o kadar berbat ki Göze çarpıyor taaa Fizan'dan
Sözcük dağarcığın benden geniş olabilir ama Asıl yetenek onları doğru kullanmakta Ne de olsa 1 den şiirimi yazıyorum Sana burda bir kapak bırakıyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Şub. 19, 2011 9:17 am | |
| Düello yapıyorsunuz ama unutmakla başarılısınız kafiyeyi şiirde önemli dir sevginin önemi.
Birde bıraksanız düelloyu Artemis üzülmesin sevgilim diye kıyak geçti demesin Roc iyi kafiyecidir herkes bunu böyle bilsin :DD | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Şub. 19, 2011 9:25 am | |
| Tabii ki , eğlenmek önemli bir husustur. Gel de o zaman benimkinden iyi bir kafiye tuttur ! Senin beni yenme oranın eşittir ( = ) umuttur. Sen git bu dandik şiirini matematik hocana yuttur.
Kafiyem çok takip edemezsin çünkü zordur takibi. Bence boşuna kasma Rocce'nin yok ki rakibi ! Şiirini okudum ve o kadar komik ki , Kahkahamla irkildi bütün mahalle sakini
Senin sözlerini anlayan bir Zeus'un kulu yok , garip olma ! En iyisi şiiri bırakıp bildiğin işi yap , yani bali kokla ! Ne kadar iyi olduğumu anlayacaksın , kendini yokla Sen avcı olamazsın bence , oynarsın bir fokla. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Şub. 19, 2011 9:38 am | |
| Zell online olmasa şu an bu şiiri okuyamazdın Ne kadar yazsanda kendinedir bütün kastın Kafiyeni okuyamadım çünkü yok Kendini övmeye artık bir son ver çünkü övülecek yerin yok
Şiir yazıyorsun uğraşın kime Sen gidip serenat yap Zell'e Kapımı çal,açarım Eline bir kapak bırakır kaçarım
Sözlerime gülmelisin elbet İnsan ölürken gülmeli gerisini sen hesap et Bu düello bir yere varmaz benden yeni bir haber Sözlerini kaale alırdım anlamlı yazsabilseydin eğer
Olimpos biliyor ikimiz tam bir şiir delisiyiz Düellomuz dillere destan olacak yakında Ne dersen de ikimiz tam eşitiz Artık kendini yükselmeye çalışma Bence masaya konsun bir anlaşma Ama sakın şiir yazmayı bırakma | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Şub. 19, 2011 9:46 am | |
| Benim nerede kafiyem olmadığımı göster. Kapaktan başka birşey içermeyen boş sözler. Düellodan kaçmak için Zell'i arıyorsa o gözler. Boşver bırakalım kaçacaksan , hem avcılar seni özler.
Kapaktan başka lafın yok , galiba çok oldun Bu düellodan sonra şiir kariyerine nokta koydun. Tepeden tırnağa boyunca kinle doldun Niye kaçıyorsun ama ? Başlarken bana mı sordun ?
Boşa gider şimdi kesilen onca ahkam Sürüden kopan koyunun peşinde kurtlar Rahatımız yerinde pek kalmadı üstad Biz hep buralardaydık , herkes kadar.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Şub. 19, 2011 9:54 am | |
| Aman Tanrıçam...Roc neler diyor Kendini benle bir mi tutuyor Geri çevirdiysen barışmayı Ben bulurum biriyle anlaşmayı
Pc kucağımda bütün sözlerim aklımda Roc kendini kandırır Ann hep akıllarda Bütün silahlarını bana doğrulttu birisi Ama bilmiyor ki geliyor bir yenisi
Parmaklarım durmak bilmez kas yaptım Her şeye bir cevabın varsa buna da bul bakalım Bir avcı bu karşısındaki ama Apollon'un oğlu; Bir türlü bulamadı doğru yolu
Kapağı beğenmediysen bir dolu sözüm var Avcı kardeşlerim hep arkamda sanki sana düşecek laf var Bıdı bıdı konuşuyorsun bu sözler ne Anastacia bu karşındaki,boş kelimeler neyine yarar. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Şub. 19, 2011 10:14 am | |
| Düellodan çekiliyorum.Anna kazandı ve tebrik ediyorum.Çok güzel şiir yazıyorsun Ve eğer şiir yazmayı bırakırsan seni cehennem tazılarına yem ederim avcı ! | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Şub. 19, 2011 10:18 am | |
| Sonunda. .d Anna seni tebrik ediyorum. Çelengin kulübenin önünde bulacaksın ( bu düellonun bitmesi üzerine parti vericem) | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi C.tesi Şub. 19, 2011 10:18 am | |
| Ahahhahahahah!!!Sevindirik oldum hep ben... Mütevaziliğimi göstereyim Pekte kötü değildin sen Önünde saygıyla eğiliyorum Şiir bahçesinin yeni düellolara kucak açmasını bekliyorum Buradan saygıyla çekiliyorum | |
|
| |
| Şiir Bahçesi | |
|