| Şiir Bahçesi | |
|
+37Katherine M. von Dorff Terra M. Winchester Martin Tudor C. Scarlett Stanislaus Mitchie Carter Peter Karl Bouveir David Tyler Scarlett A. Fackrell Anny Moysre Alyssa Lauren Franke Kevin Least Darth Vader Alexia Sophie Russell Marcus L. Stanislaus Robert Harris Artius GreyWarden Thalia A. Carter Lena H. Bryce Adyali Beckett Hektor Carter Alexis Kwon Summer Katherine Ramsey Leonard L. Carter Kristen Reneé Dawson Zellana L. Tyler Claire Angel Deeply Eduard Ryan Longrange Serena Su Hanzadeoğlu Athena Alex Nike Satellite Morgan Lucianna Fackrell Edward Kevin Hawke Edward J. F. Newgate Lara Adams Clara Thompson Perseus Carter 41 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Çarş. Şub. 16, 2011 9:28 am | |
| İki dizemle devirmezsem eğer sizi ben adiyim Ahval oldu sustun sözde sen ablasın , ben abiyim Saçma sayılabilecek laflarınız var kuzenlerim Beni yendiğinizi sanıyorsanız , bilmiyorum n'apiyim | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Çarş. Şub. 16, 2011 9:29 am | |
| Lena sinirlenmez ama ben sinirlenirim Kötü tarafım pistir, şimdi göstermeyeyim Kardeş dayanışması vardır kulübemizde, belirteyim Kardeşime laf gelmesin ki cinayet işlemeyeyim Avcı Alexis yazdı bunları Ona ters bakanın kurutur kökünü 'Tavşan' gibi görünsede acımasızdır bir yanı Bulaşma ona istemiyorsan ölümü. Bu da böyle biline. | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Çarş. Şub. 16, 2011 9:35 am | |
| Peşimden gelme benim yolum senin için zor Sen beni yenemezsin Avcı ! Rüyanı hayra yor Kusura bakma fazla güldüm karın ağrısı yapıyor Senden korksaydım olurdu yüzümün rengi mor ! Çok sinirlenmişsin geçirmeyesin sinir krizi Rocce şiirde cinayet işlemiş , yok bir izi Uslanmam ben kusura bakma Avcı kuzenim Benden ses çıkarsa belli olmaz ne pesi , ne tizi. | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Çarş. Şub. 16, 2011 9:56 am | |
| Robyn döktürmüş ben yokken buralarda Ama gevezelik için yaşayana ne fayda? Aşk şiirini de sıkıştırmış araya hani, Martin anca gezsin orada burada. Apollon çocuklarının yeteneğine laf söylenmez, Artemis avcılarına da asla sırt dönülmez. Kuzenler tartışmaya tutuşursa eğer, Kampta kimsenin yüzü gülmez. Athena çocukları da kıvırır ahengi az biraz, Sanat için doğmuş denilse bazılarına az. Bir Sere'miz var kulübemizde, bilmeyen ağlasın; Olimpos'ta yapıyor heykellerle adeta caz! Puanlama da yaklaşıyor, diyeyim gelmişken; Hurdakafalar ayaklarını denk alsın. Baykuşlar zeki oldukları kadar çok bilmişken, Kimse o tahta umut bağlamasın. | |
|
| |
Alexia Sophie Russell Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Perş. Şub. 17, 2011 1:21 am | |
| Dalarım araya, uyandığım vakit. İçimdeki ses der, hemen uyumaya git! Gitmiyorum uyumaya, Bazen uyanık olmak da iyidir. Tam benden beklenecek bir dörtlük | |
|
| |
Artius GreyWarden Küçük Tanrı
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Perş. Şub. 17, 2011 8:13 am | |
| Hmm Apollon çocuklarına şiir desteği (Babamız aynı ) Noluyor , ne yapıyorsunuz yine ? Bu laflar bu kargaşa ne diye ? Buradaki herkez şiir yazabilir bence Kavga etmek değildir çözüm... Gıcık kaptığınızı biliyorum ama... Ne yapabilirim bu benim özüm... O zaman toplanın hadi şiir yazalım... Melezleri Avcı falan diye ayırmayalım... Yeni şiir yazanları yadırgamayalım... ................................................................ Apollon çocuğunun şiir yazmak kanında olmalı... Ama Artemis , Apollonun kardeşi bunu unutmamalı... Lena belki kafiye tutturamıyor ama... Şiir yamaya çalışması bile takdir olmalı... | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Perş. Şub. 17, 2011 8:25 am | |
| Tamam açılın Artius olaya el attı Ama Artemis kulübesi selde battı Avcılar bana karşıysa kusura bakma Artius Lena şiirimi görünce yan yattı ve çamura battı. ** Tamam kabul o zaman bugünün kahramanı Artius'tu 2 tane avcı dün geldi ve bana kin kustu ! Kusura bakma Artius ama Avcılar bana karşı Fakat saygı her zaman benim de dikkat ettiğim bir husustu ** Bütün avcılar böyle değil iyileri de var aslında (Lena ve Alexis burası şakaydı ) Ama Apollon çocuklarını geçemez şiir faslında Ben Apollon oğluyum ve de korkum yoktur benim Çağ atlarız belki de Avcılar bunu anladığında | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Perş. Şub. 17, 2011 9:03 am | |
| her avcı benzer Alexis ve lenaya, umarım benzemez kardeşlerin sana, benim zekam matematiksel gireceğim tübitak'a, Ezilme avcıların altında.... | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Perş. Şub. 17, 2011 9:08 am | |
| Bitirin şu saçmalığı hadi ama Hiç kavga edilmemeli burada Eğer edecekseniz kavga Gelin çözelim sorunu şu anda
| |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Perş. Şub. 17, 2011 9:11 am | |
| tamam warden bitti artık, neyse ki konuşma yapmadık, rocce nin ağzını kapadık, huzura ulaştık. | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Perş. Şub. 17, 2011 9:17 am | |
| Kuzenim Rocce polemiği devam ettirmek ister de Alexis geri kalır mı hiç ? Kızların egemenliğine inandığım bu yerde, Ettirtme kendini feministlere linç. Kuzenim sonuçta, bozuşmak istememem Lakin o da erkek, mutlaka gerek onu da delirtmem Her ne kadar iyi çocuk olsa da İmkansız meydan okumasını kabul etmemem Biliyorum, geçmez dizelerim Apollon oğlununkini Ama ben de tutmam içimdeki kini Yazıyorum böyle, çok şiir bilir gibi Ama demeyin sonuçta ufacık avcının teki, ne yapabilir ki ? Beni tanıyanlar bilirler, kızdığımda yapabildiklerimi. (Takmayın siz beni, kötü yazdığımı biliyorum. ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Perş. Şub. 17, 2011 9:22 am | |
| bence alexis çok yetenekli, tüm avcılar gibi, sanki apollon çocuklar çok yetenekli, kardeşlerim gelirse görürsün şimdi... | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Perş. Şub. 17, 2011 9:24 am | |
| Aslında yazdıkların oldukça iyi Benim düşüncem Alexis yazmaya devam etmeli Nede olsa burası şiir bahçesi Burada melezlerin şiirleri görülmeli
Benim Feminist'lere hiçbir düşmanlığım yok Lakin düşünürüm erkeklerin hakları daha çok Bir adalet savunucusu olarak Derimki bu problemi düşünen yok
Bence kızlar erkekleri horgörmemeli Erkekler de kızları küçümsememeli Eğer bu sorunlar çözülseydi şimdi Hiç kavga çıkmazdı belki | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Perş. Şub. 17, 2011 9:27 am | |
| Alexis yetenekli bence Lena'dan Lena şiir yazmasın , yapsın kardan adam ! Bekliyorum eğer beni edeceksen linç Tehditini almadım kaale hiç mi hiç ! -- Sizin bana yetişmeniz bayağı bir zor Lena gel bana satırlarımın hesabını sor ! Korkmam hiçbir şeyden , veremezsiniz bana hasar Agresifim aynı zamanda , mutlu olduğum kadar. -- Helal sana Alexis beni çok korkuttun ! Ama dünkü olayları çabuk unuttun ! Tek satırıma bakar hepinizi felç ederim ! Fazla sert oldu bu ama sinirliyim , budur nedenim | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Perş. Şub. 17, 2011 9:50 am | |
| sinire gerek yok rocco önemli olan zeytindir oğlum bakmayın kötü şiir yazıyorum ama şey aması yok harbi kötü yazıyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Perş. Şub. 17, 2011 9:51 am | |
| Bence bana bak ve birşeyler öğren Thalia Şuan kötüsün diye , hep kötü olacak değilsin ya ! Öğrenirsin elbet birşeyler Buraya bende birşey bulamadım , paslıyorum Artius'a | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Perş. Şub. 17, 2011 9:54 am | |
| artius çok haklı, erkekle kızlardan daha çok haklı, belki eşit olsaydı, feministler olmazdı. (not:ben feminist değilim,sadece erkeklerden pek hoşlanmıyorum ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Perş. Şub. 17, 2011 9:56 am | |
| Aslında görüyorum yeteneğin var Bence biraz kafiyeyle tanışmana gerek var Belki yazarsan birkaç tam veya tunç kafiye Sende dalarsın şiir gemisine | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Perş. Şub. 17, 2011 9:58 am | |
| L ena senden özür diliyorum , artık barışalım E n iyisi ben burada kafiye bulmayayım N asılsa bu şiirdeki amacımı bir ara anlarsın A rıza kuzenin , şeker çocuk Rocco (Evet marka olan ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Perş. Şub. 17, 2011 9:59 am | |
| Bence affet iyi çocuk o Lena Tanıştım beni tanırsın Zor seçiyorum hala... Bro sende söz vermelisin Lenaya bulaşmayacağına Gerçek arkadaşlık bunu gerektirir İcabında | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Perş. Şub. 17, 2011 10:02 am | |
| tamamdır artius, biz roccoyla barışıruz eğer bana bulaşırsa, külahları değişirus (kafiye... | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Perş. Şub. 17, 2011 10:09 am | |
| Karadeniz aksanı mı o Lena İşte bu tuhaf kaçtı biraz ama boşverin barışın siz Rocco'yla Sonrada rocco versin biraz sana | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Perş. Şub. 17, 2011 8:57 pm | |
| Güleceğim hiç ama hiç yoktu. Baktım, Lena şiirleri yarım mı okudu ? Eh, avcı standartları farklı bu özellikle Kendini beğenmemeli acaba olmalı mı Afrodit çocuğu.?
Kardeşim burada benim yerimi almış. Artius GreyWarden çok barışçıl yazarmış. Unutmayalım Alexis'i, yazdıkları avcılara uygun. Pis yanını Yon görecek çünkü dersliğe bakmamış o yorgun.
Ne zamandır şiir yazmıyordum eklemlerim ağrıdı. Bunu niye yazdım, ellerim biraz konuşmalı Serc-ü lisan ettiysek içten affola. Benden eyvallah, kalmalısınız sağlıcakla. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Cuma Şub. 18, 2011 3:54 am | |
| o kadar uzun şiir yazmayın okumaktan yoruluyorum ama beni hafife almayın bi yazarım iki koyarım xD | |
|
| |
Darth Vader Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Cuma Şub. 18, 2011 8:24 am | |
| Çok artissiniz hepiniz Sanki şiir yazamayız biz Şiirleri baştan sona okuyun Tutsun sizi de bir kriz Aman iğrenç olmuş üstteki Bence Rocco delinin teki Üzerinize alınmayın Erkeklerde pek tiki -Ahahahhahah!!- Feministim,doğam bu Çok severim malibu - - Şiirim pek güzel oldu Tek kafiye bulabildim o da bu Ahahahhaahah!!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Cuma Şub. 18, 2011 8:29 am | |
| anns çok yetenekli, aynı benim gibi, avcılar çok mütevazi(!), herkes bilir zaten roc tam deli... feministlik güzel, hangi kanalda şu ezel, yağmur yağsada çıksa sel, niye online olmuyo ki şu zell | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Cuma Şub. 18, 2011 8:34 am | |
| Bence çok yeteneklisin Lena Ama şu kafiyeler bir düzgün olsa Bilirsin çok severim seni Rocco harbi deli Rocco bunları okumasın Üstüne de cevap yazmasın Sudan çıkmış balığa döneriz Aman Lena şiirleri dikkatli okumalısın Sanki biraz kaşındım Oynayasım geldi şıkıdım şıkıdım Rocco bunları okuyup cevap yazsa Çok eğlenirim,kendi canıma kastım | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Cuma Şub. 18, 2011 9:04 am | |
| evet hepiniz haklısınız roc tam bir deli feministlik fena mı kız ama az biraz zehirli neyse konuşalım başka konudan film izleyen var mı aranızda yeni? .P | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Cuma Şub. 18, 2011 8:51 pm | |
| 1408 izledim ben daha yeni Muhteşem bir Stephen King filmi Telefondan giriyorum ama kafiye iyi Şiirlerim fena değil,tanısınlar yeni beni | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Bahçesi Cuma Şub. 18, 2011 11:10 pm | |
| ben onu çoktan izlemiştim ki ama korkmadım ben arkadaşlarımın çığlık atarken ki sesini duymalıydın | |
|
| |
| Şiir Bahçesi | |
|