Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İlk günüm ~

YazarMesaj
Alexis Kwon
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Alexis Kwon

İlk günüm ~ Empty
MesajKonu: İlk günüm ~   İlk günüm ~ Icon_minitimeCuma Ocak 07, 2011 3:50 am

Kampa satir denilen garip, mitolojik bir yaratık tarafından getirildim. Satirin yol boyunca konuşma çabalarına rağmen tek bir kelime etmeden yürüdüm. Sonunda kampa gelmiştik. Girdiğim an farklı bir dünyada olduğumu ve hayatımın bir daha aynı olmayacağını hissetmiştim. Durakladım ve derin bir nefes aldım. Satir benimle konuşmaya çalışmaktan vazgeçmiş, yürümeye devam ediyordu. Onu tekrar takip ederken sadece filmlerde görebileceğim cinsten bir dünyayla karşılaştım. Bir sürü çocuk ve genç dövüşüyor, havada oklar uçuşuyor, kızlar sahilde voleybol oynuyordu ve herkes her şeyi gayet doğal karşılıyor gibi görünüyordu. Bir an kaçmak istedim ama merak üstün geldi. Satir önden yürüyor ara sıra bana ilginç bakışlar atan melezlerle konuşuyordu. Şaşırmış bir ifadeyle yürürken satir durdu ve "İşte geldik. Burası senin kulüben.Gir ve kardeşlerinle tanış." Onaylarcasına kafamı salladım ve bir süre kapıda durup kulübenin girişine baktım. Girişte kocaman bir Artemis resmi vardı. Bu resimdeki kızla ormanda gördüğüm kız aynıydı. Ve işte o zaman her şeyin gerçek olduğunu bir kere daha fark ettim. Derin bir nefes aldım ve kapıyı tıklattım. Kapıyı sarışın, çok güzel bir kız açtı. "Merhaba ! Sen yeni avcı olmalısın ?" dedi. Kız cevap vermemi bekliyordu ama ben yüzüne alık alık bakıyordum. En sonunda cevap vermem gerektiğini fark ettim ve " Ş-şey, evet. Ben yeni avcıyım. Ben Alexis. "dedim. Kız kapıyı ardına kadar açtı ve gelmemi bekleyerek " Geleceğin haber verilmişti. Hoşgeldin yeni kardeşim. Ben Satellite, Artemis kulübesinin lideriyim. Her hangi bir konuda yardıma ihtiyacın olursa zevkle yardım ederim." dedi. İçeri girdim ve içeride 4-5 kızla daha karşılaştım. Hepsi çok iyiydi ve bana çok yakın davrandılar. Uzun yıllardan sonra ilk defa böyle bir duyguya kapılmıştım. Kızlarla tanıştıktan ve belirli kuralları öğrendikten sonra Satellite bana "Artık çoğu şeyi biliyorsun. Haydi gel şimdi de sana kampı gezdireyim" dedi. Kamp çok büyüktü ve yalnız olsam kesinlikle kaybolacağımı biliyordum bu yüzden, "Çok iyi olur." dedim sevimli bir bakışla ve diğer avcılara dönerek "Sizinle tanıştığıma çok sevindim kızlar" dedim ve kampı gezmek üzere kulübeden ayrıldık...

İlk günüm ~
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İlk Günüm
» İlk günüm
» İlk Günüm.
» İlk Günüm
» İlk Günüm