Eduard Ryan Longrange Hephaistos'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Görüşürüz ^^ Çarş. Ocak 05, 2011 9:05 am | |
| Ben, özel nedenler yüzünden, ilk baharın sonuna kadar sitede online olmayacağım. Çoğu kişinin neden ? dediğini tahmin edebiliyorum, ama söyleyeceklerim bu kadar. Özellikle yeni gelen kardeşim, Perseus'la tanışamadan ara verdiğim için çok özür diliyorum. Kardeşlerim, ona iyi bakın ! Alex, özellikle sen ! kardeşine iyi davran ve kulübeden başkası bir daha ayrılmasın. Ayrıca, Alex, Athena'ya pm attım, yeni kulübe liderinin sen olmanı istiyorum. [Tabii kabul ederse Tanrıçam. Ama daha kıdemli olanı Athena seçicek. ] Lütfen kulübemize iyi bak. Seni seçtim çünkü, sana inanıyorum. Ayrıca sık online olman ve görevlerini yapman yüzünden. Başaracağına inanıyorum. Elena, sende Maya'ya iyi bak ben bir ara verirken ona zarar gelirse seni suçlarım ! Tyler, sen de ortama ayak uydurmaya çalış ve görevlerini yap !
Şimdilik bu kadar, bir çok kişinin şaşıracağını biliyorum ama her neyse. Zamanı gelmişti. İlk baharın sonuna doğru görüşürüz artık. ^^ Nadiren sitenin durumuna da göz atacağım ^^ Beni hayal kırıklığına da uğratmayın ! Bunun bir veda olmasını istemediğim için de kimseye yorum yazmayacağım nasıl olsa tekrar görüşeceğiz Kendinize iyi bakın !! | |
|
Alex Nike Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Görüşürüz ^^ Perş. Ocak 06, 2011 12:16 am | |
| Özliycez seni ya! Özletmemeye çalış kendini bize. Baharın sonuna kadar seni çoook özliycez. Maya'ya iyi davranmazsa ben Elena'yı bizzat dövme görevini de istiyorum. Şaka yaptım tabiki. O görevi Perseus'a vercem. Onla şimdiden 2 rp yaptık bile. Tyler kendi kafasına göre takılacak bana göre. (Aynı ben) Kendini özletme bize! Görüşürüz. | |
|
Misafir Misafir
| |
Perseus Carter Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Görüşürüz ^^ Perş. Ocak 06, 2011 1:03 am | |
| Ohoo daha tanışamamıştık bile seninle bir görev yapmayı isterdim ama neyse artık ilk baharın sonunda görüşürüz.Kendine iyi bak tanışamadığım kardeşim | |
|
Elena Martin Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Görüşürüz ^^ Ptsi Ocak 10, 2011 9:04 am | |
| Abim gittiğine inanamıyorum. Lütfen çabuk dön. Merak etme Maya'ya iyi bakacağım. | |
|