Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Misafirimiz var

2 posters
YazarMesaj
Perseus Carter
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Perseus Carter

Misafirimiz var Empty
MesajKonu: Misafirimiz var   Misafirimiz var Icon_minitimeSalı Ocak 04, 2011 10:04 am

Kano gölünden dönerken acaba kulube dağınıkmıdır,kardeşlerim içeridemidir,ne derler,nasıl tepki verirler gibi sorular beynimi kurcalıyordu.Kapı eşiğine geldik ''1 dakika'' dedim ve içeri baktım.Gayet topluydu.Kimsede yoktu.Sevinmiştim."Buyrun Bayan Claire" dedim ve elimi ona doğru uzatıp kapıyı açtım.Elimi tuttu ve içeri girdi.İçeri girdikten sonra kapıyı kapattım ve Claire'a baktım."Vay canına" dedi.Kulubedeki teknolojik eşyalara şaşmış olmalı ki.Birlikte koltuğa oturduk.Elime kumandayı aldım bir tuşa bastım klima açıldı,bir diğerine bastım sömine yandı.Claire çok şaşırmıştı."Daha en büyük süprizi görmedin" dedim ve kumandanın ortasındaki tuşa bastım.Önümüzdeki duvarda bir anda kocaman bir plazma belirmişti.''Film izleyelimmi ''diye sordum.''Olur,tabiki''dedi.''Ne tür bir film izlemek istersin ?'' diye sordum...
Claire Angel Deeply
Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Claire Angel Deeply

Misafirimiz var Empty
MesajKonu: Geri: Misafirimiz var   Misafirimiz var Icon_minitimeÇarş. Ocak 05, 2011 8:14 am

Hephaistos Kulübesine gelmiştik. Çok şaşırmıştım. Teknolojilere bayılmıştım. Keşke bizim kulübemizdede olsa diye iç geçirdim. Pers, kumandada ki orta tuşa baştı ve ortaya plazma çıktı. Ağzım açık kalmıştı. Daha önce hiç Hephaistos kulübesine gelmemişitm. İyiki de gelmiştim. Bunları öğrenmem iyi olmuştu. Sonra film izlemeye karar verdik. ''Ne tür bir film izlemek istersin ?'' diye sordu Pers. Bir Afrodit kızı ne isteyebilir ki? " Tabiki de aşk " dedim. Tamam diyerek bir tane aşk filmi koydu. Birlikte izlemeye başladık. İzlerken Pers'in omzuna başını koymuştum.
Perseus Carter
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Perseus Carter

Misafirimiz var Empty
MesajKonu: Geri: Misafirimiz var   Misafirimiz var Icon_minitimeÇarş. Ocak 05, 2011 8:22 am

O an Claire ile filmi izlerken.Filmi yavaşlatıp 2 saatten 5-6 saate çıkarasım gelmişti.O anın bitmesini istemiyordum.Ayrıca filmde güzeldi.Her ne kadar aşk filmlerini sevmesemde bu hoşuma gittişmi galiba yanımda Claire olduğu içindi.
Filmi izlerken romantik sahnelerin birinde omzumun ıslandığını fark ettim.Claire'a döndüm ağlıyordu.Bence gayet klişe bir sahneydi ama Claire sahneden çok etkilenmişti.Gözlerini silmesi için ona bir mendil verdim(koltukta her türlü mendil,yiyecek,içecek mevcut).Göz yaşlarını silerken ona baktım.Ağlarken bile çok güzel görünüyordu.Film bitmişti ona dönüp''tamam bak film bitti ağlama artık''dedim.O ise bana sarıldı ve daha çok ağlamaya başladı.O an ağlamasından rahatsız olmuyordum tabiki ama içim içimi yiyordu o ağlıyor diye.Onu öptüm ve ''Eğer sürekli böyle ağlayacaksan bir daha sana aşk filmi açmam,dayanamıyorum ağlamana''dedim.
Claire Angel Deeply
Claire Angel Deeply

Misafirimiz var Empty
MesajKonu: Geri: Misafirimiz var   Misafirimiz var Icon_minitimeÇarş. Ocak 05, 2011 8:32 am

Film çok dokunaklıydı. Kendimi tutamamış ağlamaya başlamıştım. Pers ise hiç üzülmemiş gibiydi. Erkekler neden bu kadar duygusuz olmak zorundaydı ki? Ama hiç değilse benim ağlamam üzülmüştü. ''Eğer sürekli böyle ağlayacaksan bir daha sana aşk filmi açmam,dayanamıyorum ağlamana'' dedi. Ne yalan söyleyeyim hoşuma gitmişti. " Tamam. " diyerek göz yaşlarımı sildim. Kendimi toplamıştım artık. Saat baya geç olmuştu. Sanırım gitme vakti gelmişti.

" Evet ben artık gideyim. " Gitmek istemiyordum ama buna mecburdum. Kapıya kadar eşlik etti.

" Sayende çok güzel bir gün geçirdim. Teşekkürler. "

" Asıl ben senin sayende çok güzel bir gün geçirdim. " Yanağından öptüm ve gittim. Kullübeme geldiğimde çok yorgundum. Kanepeye uzandım ve Pers'i düşünmeye başladım. Sonrada uyuya kalmıştım.

RP BİTMİŞTİR!!!

Misafirimiz var
1 sayfadaki 1 sayfası