Bir yaz sabahi her zamanki gibi okulumdan cikmis evime gidiyordum. Yanimda en iyi arkadasim James vardi. Otobuse bindik. Ben kitap okuyordum. James ise habire etrafina bakip duruyordu. Bunun nedenini sordugumda ise "Her ihtimale karsi" cevabini aliyordum. Yanimda iri yari boyu 2.10 cm olan bir adam oturuyordu. Bir sure sonra adamin hareketlerinden kuskulanmaya basladim. Ve bir anda adam bicim degistirmeye basladi. Boyu uzuyor sirtindan kanatlari cikiyordu. Ardindan donusumunu tamamladiginda adami eski yunan derslerinden hatirladigim bir furia oldugunu farkettim. Korkuyla sicradim ve otobuste geriye dogru kactim. Adam pesimden geldi. Onu goren diger yolcularda bicim degistirdi ve bir anda bir furia surusuyle karsi karsiya kaldim. Hemen James ile otobusten inip eve gittil furialar hala pesimizdeydi. James hemen annemin arabasinin anahtarini alip gelmemi soyledi. Bende yaptim. Direksiyonun badina gecti. Ve bizi hic bilmedigim bir vadiye goturdu. Etrafta in cin top oynuyordu. Napcaz burda dedim. Oda sus ve kos dedi. Bir cam agacinin yanina kadar kostuk. Furia surusu hala arkamizdaydi ve arabayi paramparca etmislerdi. James neler oluyor dedim. Oda bana hayatimi degistirecek su cumleyi soyledi:
—Leo sen bir melezsin yani bir yari-tanri