| Biz Temiz Melezleriz(Denetleme 8) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Biz Temiz Melezleriz(Denetleme 8) Salı Ocak 04, 2011 2:25 am | |
| Her zamanki gibi denetlemeye yakın bir zamanda tüm kardeşler temizlik yapmak için sabahın erken saatlerinde uyandık.Ayrıca her temizlikte olduğu gibi Emily'le atışmaya başladık.Normalde birbirimizden ayrılmayız ama temizlik söz konusu olduğunda bize bir şeyler oluyor.
Temizlik için her şeyi planlamıştık,geçen seferki görev dağılımına göre işlerimizi yapacaktık.İlk ben uyandığım için herkesi tek tek uyandırdım,Emily'yi uyandırırken yine biraz kavga ettik"Emily kalk hadi temizlik yapacağız!"."Git başımdan uykum var!Hem ben olmadan temizlik yapamıyor musunuz siz?"dedi Emily."Bu kulübede sen de yaşıyorsun kalk ve görevini yap!"dedim.Ardından birbirimize bağırmaya başladık.Alex bu tartışmalara alışkındı,çünkü buraya gelen üçüncü kardeşimiz oydu,yanımıza gelip"Kavga etmenin sırası değil!Herkes görevini yapsın."dedi.Emily bir şeyler söyleyerek kalktı.Temizlik malzemelerini aldıktan sonra"Evet herkes görevini biliyor,temizliğe başlayalım."dedim ve kardeşlerimle birlikte kulübeyi temizlemeye koyulduk. | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Biz Temiz Melezleriz(Denetleme 8) Salı Ocak 04, 2011 8:45 am | |
| Sabah sabah gürültüyle birlikte uyandım. Bugün temizlik vardı ve her zaman ki gibi Anna ilk kalkmıştı. Temizlikten ve temizlik günlerinden nefret ediyordum. Ama bundan malesef kaçışım yoktu. Anna'nın Emily'le sabah kavgası beni de uyandırmıştı. Şimdi temizliğe başlayacaktık. Bunun için sarı saçlarımı at kuyruğu yaptım. Kollarımı sıvadım. Artık hazırdım. Ben camları silmekle işe başlayabilirdim. Elime bir bez aldım ve camları silmeye başladım.
Camı silerken kardeşlerimin neler yaptıklarına da bakıyordum. Ophélia ve Jason dolapları düzenliyorlardı. Emily her zaman ki gibi heralde nasıl kaytarsam diye aklından planlar yapıyordu. Anna'nın gözü sürekli Emily'deydi. Cam silme işim bittince kendi dolabımı düzenlemeye başladım. Dolabım çok berbat olmuştu. Ama bunun altından kalkabilirdim. Yarım saatimi dolabıma verdikten sonra dolabım düzene girmişti.
Hafiften yorulmaya başlamıştım. Alex'in yanına gittim. " Ben yoruldum ya " dedim. Ne söylediğimi Anna duymuş olacak ki birden gözleri bize çevrildi. Bakışlarından hemen ordan uzaklaşmam gerektiğini anlamıştım. Şimdi lambaların tozunu alamam gerekiyordu. | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Biz Temiz Melezleriz(Denetleme 8) Cuma Ocak 07, 2011 2:27 am | |
| Rüyamda yakışıklı biri sırtıma güneş kremi sürüyordu.Bunu Ken'e asla söylemeyecektim.Birden o güzel rüyadan ayrıldım.Anna yine herzamanki gibi beni uyandırmaya çalışıyordu.Ve yine ben herzamanki gibi kalkmıyordum.Bu kızın benimle derdi neydi? Daha sonra Melez Kampı'ndan çıktıktan sonra kulübemize bir hizmetçi ayarlayacaktım.Alex'in kavgamızı bitirmesi sonucunda homurdanarak yatağımdan kalktım.Elime bir bez alıp etrafı temizliyormuş gibi yapmaya başladım.Aslında ayakta uyuyordum. Anna'nın gözü bendeydi.Tanrım! Anna'nın temizlik merakı beni çıldırtıyordu.Bezi Anna'nın kafasına atıp kendimi koltuğa bıraktım.Anna kafasından bezi aldı ve benim kucağıma attı. ''Kaytarmak yok.'' Onu dinlemedim ve yerimden hiç kalkmadım.Tüm kardeşlerim bir yere oturmuş,film seyredermiş gibi bizi izliyordu. Anna'nın kızgın suratına bakıp yaramaz bir çocuk gibi sırıttım.Anna üstümden tuttu ve beni yere attı.Hiç birşey olmamış gibi tekrar yerime oturdum ve Anna'ya meydan okuyan bir bakış attım. (kardeşlerim biraz eğlence olsun dedim. ) | |
|
| |
Mason Baxter
| Konu: Geri: Biz Temiz Melezleriz(Denetleme 8) Cuma Ocak 07, 2011 4:45 am | |
| Klübeye ve kampa daha yeni alışmış olduğum için etraftaki bu koşturmaca beni şaşırtmıştı. Uyku sersemliğiyle Lara'ya gidip -Bu temizlik şeyi niye bu kadar önemli ki? dedim ve hayatım en büyük hatalarından birini yaptığım düşüncesi bir anda kafama dank etti.
(ilk denemem hatalıys falan pardon:) ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Biz Temiz Melezleriz(Denetleme 8) Cuma Ocak 07, 2011 5:18 am | |
| Bu kardaşa arasında Mase'e baktım.Yeni gelmişti ve bizim bu kavgalarımıza alışık değildi.Anna'nın kızgın yüzüne bakmamaya çalışarak Mase'e döndüm.''Bencede.'' Diyerek somurttum.Bacak bacak üstüne attım ve gözlerimi kapatıp uyuma numarası yaptım.Kirpiklerimin arasından etrafa bakıyordum.Anna ellerine beline koyup bana bakıyordu.Tamam,pes etmeliydim.Ayağa kalktım ve elimi uzattım.''Tamam,temizlik yapacağım.'' Anna kafasını salladı ve elime karşılık verdi.Banyoya gittim.Yeni ve kırmızı bir bez alıp kıyafetlerimi düzeltmeye başladım.Tanrım!Temizlik sandığımdan daha zordu.
Telefonumu elime aldım ve en sevdiğim müziği açtım.Dans ederek etrafı temizlemeye başladım.Kardeşlerime baktığımda bana şaşkınlıkla baktıklarını farkettim.''Ne var?Sadece ben mi temizlik yapacağım?'' Herkez kafasını salladı ve işe koyuldu.Şunu söylemem gerekiyor ki bu benim ilk ve son temizliğimdi. | |
|
| |
Mason Baxter
| Konu: Geri: Biz Temiz Melezleriz(Denetleme 8) Cuma Ocak 07, 2011 6:09 am | |
| Kesinlikle temizlik için doğmamışım! Klübedekilerin hiçbirinin hızına ayak uyduramıyordum . Ben yerleri süpürüp yatağımı toplayana kadar tüm klube pırıl pırıl olmuştu. Şaşkın bakışlarımı tek tek herkesin üstünde gezdirdikten sonra elimde hala süpürge durduğunu fark ettim. Şaşkınlığımı belli etmemeye çalışarak sırıttım... | |
|
| |
Daisy Ivana Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Biz Temiz Melezleriz(Denetleme 8) C.tesi Ocak 08, 2011 8:31 am | |
| Bugün bir Afrodit kızından beklenmeyecek şekilde erken uyanmıştım bu yüzden temizlik görevine de hazırdım. Bazı kardeşlerim yeni uyanmış paytak aımlarla klübede geziyorlardı. Bazıları ise çoktan işlerini bitirmeye başlamıştı. Klübedeki dolapları ben temizliyordum. Yanımda bir çok sarı bez vardı. Ardından dolaptan çıkardığım giysileri temizliyip yeniden dolaba koyacaktım. Eğer bu işlerden fazla yorulmazsam yerleri silmeyede yardım ederdim. Yeni gelen kardeşim hala uyku sersemi görünüyordu o daha yatağını yeni toplamışken biz klübenin temizliğini neredeyse bitiriyorduk.
1 Saat Sonra
Yatağıma doğru gittim ve uzandım. Tüm kardeşlerim bir ohh çekiyordu. Klübe pırıl pırıldı ve bize özel olan kokuyla klübe sarmalanmıştı. Yüzümde bir gülümseme belirmişti. | |
|
| |
| Konu: Geri: Biz Temiz Melezleriz(Denetleme 8) Salı Ocak 11, 2011 4:42 am | |
| Etraf pırıl pırıl görünüyordu ama Alex'in daha ince ayrıntılara kadar bakacağından emindim bu yüzden tüm kardeşlerim yatağına uzandığında ben Sat'ın kulübemize geldiğinde benim için aldığı parfümü çıkardım ve etrafa hafif hafif sıktım.
En son New York'a gittiğimde birkaç tane saksıda bitki almıştım.Bunların pencerelerimizde iyi duracağını düşünüyordum.Dolabımdan bitkileri alıp pencerelerin kenarlarına koydum.
Gülümsedim ama kesinlikle unuttuğum birşeyler vardı.Bunları kesinlikle hatırlayacaktım. | |
|
| |
| Biz Temiz Melezleriz(Denetleme 8) | |
|