Yorgunluktan ölüyordum.Kulubedeki yatağıma uzandım.Vücuduma kayalar koyulmuş gibiydi yerimden kalkmak istemiyordum.Daha alışmamıştı bedenim bu çılgın aksiyonlar.Yatağıma girer girmez sızıyordum.Düşüncelerim yarım kalmıştı.Gözlerim ağırlaşmış,uyumuştum.
Sanırım bir rüya görüyordum.Umarım normal bir rüyadır diye geçirdim içimden.Güzel bir uyku uyumak istiyordum.
Etrafıma bakındım.Bir göl gibi bir yerdeydim yanımda Claire vardı.Birşeyler konuşarak göl kıyısında rahat rahat oturuyorduk.Biz muhabbetimizi ederken çalıların arasından bir ses geldi.Ardından görüntü gitti bu sefer birşeyler üstümüze atlamıştı.Görüntü kararmıştı her taraf zifiri karanlık olmuştu.Sonra bir anda yine bir görüntü geldi.Claire yerde baygındı!
-Hayııırrr diye bağırdığımı duyduğumda rüya bitmişti.Yataktan fırladım.Az kalsın yataktan düşüyordum.Üstüme baktım yorgan yoktu.Üşütmüş olmalıydım bu yüzden de kabus görmüştüm.Bir daha gözlerimi yummak içimden gelmiyordu.Ama uyumam gerekiyordu yarın sabah işlerim vardı mecburiyetten gözlerimi kapattım ve uyumaya çalıştım bir daha kabus görmemeyi dileyerek...