Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Artemis'in Verdiği Görev /2

2 posters
YazarMesaj
Edward J. F. Newgate
Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
Edward J. F. Newgate

Artemis'in Verdiği Görev /2 Empty
MesajKonu: Artemis'in Verdiği Görev /2   Artemis'in Verdiği Görev /2 Icon_minitimePtsi Ocak 03, 2011 6:47 am

Ormandan sonra hemen kampa dönüp Sat'ı buldum.. Onu gördüğümde ne görev aldığımı unuttum.. Hatırlamak için uzun bir uğraştan sonra ona Artemis'in yayının alındığını ve bulmam gerektiğini söyledim.. O zaman seni ve beni affedecekmiş diyede ekledim.. Tabii bu melez diliydi sadece tanrının gözünde biraz yükselecektim o kadar.. Sat'da sıkıldığından gelmeyi kabul etti.. Bu ilk beraber görevimizdi ve romantik olacak diye düşünüyordum.. San Fransisco'ya gitmemiz gerekiyordu.. Ve uçakla gidebilirdik.. Tabii ışık hızında da gidebilirdik Smile Ama uçak daha güvenliydi.. Kamptan biraz para aldıktan sonra uçağa atladık.. Sat' uçaktan inincesine kadar bana tek bir şey sormamıştı. Bol bol muhabbet etmiştik ama nereye gideceğimizi ne yapacağımızı bile bilmiyordu.. Umarım bu bana güvendiğini gösterir diye düşünüyordum.. San Francisco'ya indikten sonra buraya neden geldik diye sordu.. Önce sinemaya gideceğiz demek istesemde Nereus'u bulacağız dedim.. Ama ardından da ekledim önce bir cafeye mi uğrasak Very Happy
Satellite Morgan
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Satellite Morgan

MesajKonu: Geri: Artemis'in Verdiği Görev /2   Artemis'in Verdiği Görev /2 Icon_minitimeCuma Ocak 07, 2011 10:01 am

Yon'la beraber San Francisco'ya inmiştik, Nereus'u bulmak istiyordu ama önce kafeye gitmeyi önerdi. Gülümsedim. "Tabi, gidelim." Ve beraber bulduğumuz ilk kafeye girdik. Burası Nereus'un Limanı'na da yakınmış duyduğumuza göre. Oturduk ve konuşmaya başladık. "Artemis'in verdiği görevde bunu yapmak doğru mu sence?" diye sordum. Yon sadece gülümsedi ve beraber kafede birkaç çift laf ettikten sonra kafedeki garsona Nereus'un yerini bilip bilmediğini sorduk. Garson bilmediğini söyledi ve güldü. Ardından biraz daha kafede oturduk ve saate baktık. Biraz geç olmuştu sanki ama Artemis'in verdiği görevin süresi sınırsızdı sanırsam. Bu yüzden rahattık.
http://www.platis.forummum.net
Edward J. F. Newgate
Edward J. F. Newgate

MesajKonu: Geri: Artemis'in Verdiği Görev /2   Artemis'in Verdiği Görev /2 Icon_minitimeCuma Ocak 07, 2011 11:14 am

Aslında ben bir daha oturma taraftarıydım. Ama hava kararıyordu ve işi bitirmemiz kampa dönmemiz gerekiyordu. San Francisco'da çok kalmak güvenli değildi. Yolda bir kaç kişiye sorduktan sonra fakirlere yemek dağıtılan yeri öğrendik. Oraya doğru yürüyorduk. Yolda birbiri ardına espriler patlatıyor ve gülmekten düşünemiyorduk bile. En sonunda limana vardık. Çok kısa sürecekti ben ışık hızındaydım. Sat yanımda duruyordu. ona göz kırptım. Gittim geldim. Elimde sıkıca nereus'u tutuyordum. Dönüşebildiğini duymuştum bu nedenle boynundan tutmuştum. Leş gibi kokuyordu. Sat çoktan burnunu eliyle tıkamıştı. Nereus" Cidden o kadar kötü mü kokuyorum" Sat "Berbatsın" diye cevap verdi. Nereus'un bir şey demesine fırsat bırakmadan "ee her yakalamaya bir soru Artemis'in çalınan silahı nerede" dedim. Nereus " Hemen cevap vereceğim daha yemek yemedim, ve sen ışık hızındasın. O asa en yakının evinde" diye söylendi. Ve ardından deniz suyuna dönüştü. Deniz'e doğru ilerlemeye başladı.. En yakının evimi nerede ki bu..

( En yakınım sensin Sat ) Razz

Artemis'in Verdiği Görev /2
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Atemis'in Verdiği Görev..
» Annem Athena'nın Bize Verdiği Görev.
» Tanrıça Athena'nın Bana Verdiği Küçük Bir Görev
» Melez Konseyinin Verdiği Görevler
» Hermes'den Görev [Görev 56] (Ormanın devamı)