Aleda Beth Hwang Hermes'in Çocuğu
| Konu: Kulüp Panosu Paz Ocak 02, 2011 10:39 am | |
| Yavaşça kulübenin kapısını açtım. Kapının gıcırtısı kulak tırmalayıcıydı ama Hephaistos çocuklarıyla konuşarak yardım alabilirdim onlardan. Athena'ya biraz yalvarmanın sonucunda karşılığını almıştım... Bu küçük kulübeyi almıştım ama bir haftada çeki düzen verirdim buraya ben. İlk çekik, yani asyalı melez olarak ilk benden haberleri olmuştu ne de olsa, bunu çok görmemesi beni şaşırtmamıştı Athena'nın. Hatta bu isteğim için beni takdir bile ettiğini söyleyebilirim. Şuanda sadece beş kişi olsak bile bir yere ait olmalıydık. Yavaşça tozlu yerlere ayağımı bastım. Elimdeki karton kutuları düşürmemeye dikkat ederek yere bıraktım ve ilkinin kapağını açtım. Sırasıyla gri, şık bir çerçevenin içinde fotoğraflarımız vardı; Ben, ablam Stephanie, kardeşim Sun, Kim ve Chase... Önceden çaktığım çivilere yerleştirdim fotoğrafları. Yenilerini bekleyecektik artık. Emindim, bir yerlerde sadece biz değil bir çok melez vardı böyle... Aleda Beth Hwang# 15 yaşında. # Hermes kızı. # G. Kore'den. Stephanie Amaranth Heaven# 18 yaşında. # Hermes kızı. # G. Kore'den. Sun Yuri Jung# 13 yaşında. # Hermes kızı. # G. Kore'den. Kim Hyun Lee# 18 yaşında. # Hera'nın manevi oğlu. # G. Kore'den. Chase Brandon Lee# 18 yaşında. # Persephone oğlu. # G. Kore'den. Melody Artemis Wihtwell# 18 yaşında. # Apollon Kızı. # G. Kore'den. | |
|