Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kaçırılan Kahramanlar ~ 5

4 posters
YazarMesaj
Satellite Morgan
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Satellite Morgan

Kaçırılan Kahramanlar ~ 5 Empty
MesajKonu: Kaçırılan Kahramanlar ~ 5   Kaçırılan Kahramanlar ~ 5 Icon_minitimePaz Ocak 02, 2011 5:31 am

Lia ile Rose'u Hades kaçırmamıştı, Zeus kaçırmış olmalıydı. Ares falan yarı-tanrılarla uğraşırlardı tamam ama onlar Zeus tarafına geçmeyi kabul etmişlerdi, Lia ile Rose'u kaçırmış olamazdı. Demeter, Athena, Artemis, Apollon gibi tanrı tanrıçaların ise yarı-tanrılarla uğraşacak zamanları yoktu, ayrıca sadece kışgündönümünü düşünür haldeydiler. Geriye tek seçeneğimiz kalmıştı, Alex'in başından beri söylediği kişi; Zeus. Poseidon ile Hades, Zeus'un tahtına ortak olmak isteyince Zeus da intikam için Poseidon'un en değerli varlıkları, kızlarını kaçırmış olmalıydı. Başka seçeneğimiz yoktu, Hector yüzünde bir gülümsemeyle dolaşıyordu. Bizi gölge yöntemiyle yeraltından çıkardıktan sonra her zamanki aksanıyla konuşmaya başladı. "Haydi Zeus oğlu, bizi babana götür." dedi Leo'ya bakarak ve muhteşem bir haz duyarak. Hepimiz pegasuslara atlayarak Leo'nun peşine düştük.
http://www.platis.forummum.net
Alex Nike
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Alex Nike

MesajKonu: Geri: Kaçırılan Kahramanlar ~ 5   Kaçırılan Kahramanlar ~ 5 Icon_minitimePaz Ocak 02, 2011 5:53 am

Gökte süzülmek kadar güzel birşey yoktu. Özgürlüğümüzü simgeleyen en iyi şey belki uçmaktı. Rüyalarımda da uçmak çok oluyordu. Demek ki biri tarafından kısıtlanan özgürlüğüm sonunda zincirlerini kırıp sonsuz özgürlüğünü yakalayacaktı. Ben bunları aşıklar gibi düşünürken herkes pegasusları ile havada süzülüyordu. Leonardo, Zeus'un böyle birşeyler yapamayacağını tekrar tekrar söylerken kimse onu kaale almamak ile birlikte suratına bile bakmıyordu. Utanmıştı sanırım o da. Kimse onu utandırmamak için bakmıyordu aslında.

Bir insan ile göz göze gelmek bana göre en kötü şeydi. Ona havada ilk bakan da ben oldum. Kimse bakmıyordu. Göz göze geldiğimizde sinirlice bana baktı. Bu sözleri ben ortaya atmıştım ve ben herkesi Zeus'un Evine götürüyordum. Kimbilir neler söyleyecekti bize Zeus. Belki meydan dahi okuyacaktı bize. Fazla vakit geçmeden gökteki bu eve geldik.

Zeus sanki bizim daha önceden geleceğimizi biliyormuş gibi konuşmaya başladı.
"Ahh siz melezlerin elinde sonunda geleceğini biliyordum. Hephaistos'un Oğlu'nun çözdüğü kaçırılma olayını da onun çözeceği belli idi." diyordu. "Ahh... Hades bu aşağılama yüzünden sizi yaksaydı ben kurtulacaktım." gibisinden birşey söylüyordu. "Sadede gelmemiz daha uygun Zeus." dedim. Bu cesaret zincirlerim yüzünden bir gün ölecektim. "Ahh Hephaistos Oğlu. Babanın kayboluşu ve ortadan kalkışını da duydum." dedi. Beni en hassas yerimden vurmuştu. Blöf oynadığı kesindi. Beni sinirlendirmekti amacı. Ben bunlara uymayacaktım. Zihnimi okuyordu büyük ihtimal. Suratıma Tanrı hali ile bakıyordu ve gülümsüyordu. Elim her an kılıcıma gidecek bir halde idi.
Clara Thompson
Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Clara Thompson

MesajKonu: Geri: Kaçırılan Kahramanlar ~ 5   Kaçırılan Kahramanlar ~ 5 Icon_minitimePaz Ocak 02, 2011 6:08 am

Çörek'e atladım ve havalandık. Herkesin hızına yetişmek için çok uğraşıyordum, keşke Çörek'e verebileceğim bir havucum olsaydı diye düşündüm. Bu arada rüzgar yüzüme vuruyor, buz gibi havada titrememeye çalışıyordum. Soğuğu düşünmemek için diğer melezlere baktım. Alex pegasusuyla akrobatik hareketler yapıyor, Hector ve Leo da onun arkasında kalmamak için uğraşıyorlardı. Bazen görevlerini ve onun önemini unuttuklarını düşünüyordum. Ama belki de ortamdaki gerginliği azaltmak için bu iyiydi. Bir süre daha uçtuk. Çoğu kişi konuşmuyordu, belki de sadece Rose ve Lia'yı düşünüyorlardı. Bir süre sonra hedefimize ulaştık. Yani hızlıca Empire State binasına girip Olimpos'a çıktık. Zeus ve Hera'nın evine gittik. Oldukça büyük bir yerdi zaten, o kesindi. Zeus önümüze belirmişti zaten. Ben, onun konuşmasına aldırmadan etrafı inceledim. Lafı uzatıcağından şüğhem yoktu zaten. Sadece Lia ve Rose'un nerede saklanmış olabileceğini düşünüyordum. Yan gözle bizimkilere baktığımda Alex'in oldukça gergin olduğunu görmüştüm. Mitchie'ye anlam dolu bakışlarla baktım ve Mitchie Alex'in yanına giderek kolunu tuttu. Alex'e engel ol mesajımı anladığına sevinmiştim.
Gözlerimle aramaya devam ettim. Zeus'un gür sesi kulaklarımı çınlattı, anında önüme döndüm. ''Boşuna uğraşma Demeter kızı, aradığını burada bulamazsın.''
Alex Nike
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Alex Nike

MesajKonu: Geri: Kaçırılan Kahramanlar ~ 5   Kaçırılan Kahramanlar ~ 5 Icon_minitimePaz Ocak 02, 2011 6:24 am

Kolumdan tutan biri vardı. Ben ise ona hiç dönmüyordum ve gözlerimi iyice büyültmüştüm. Bizi kandırıp yollamaya çalışacaktı büyük ihtimal ama, biz çok kurnazdık. "Uzatmanın manası yok Zeus. Göster bize Poseidon kızlarını. Olayı çözdük." dedim. O ise kararlı idim vermemekte. Her an kendimi tutamayıp ona saldırabilirdim. Leo bu yüzden beni yandan kesiyordu. Hector ise kendisinin de saldıracağını herkese gösteriyordu. Kısa bir dövüş yaşayacağımız kesindi. Kolumdan tutan kişiye aldırmadan kılıcımı hızlı bir biçimde iki elimle tuttuktan sonra bir anda kolumu çektim. Artık kimse kolumu tutmuyordu. Sakin bakışlar ile üstüne koşmaya başladım Zeus'un. O ise kimseye deminki gibi küçümser bir tavır ile bakmıyordu. Bana doğru büyük elini tersçe çevirdi ama, bu girişimi başarısız oldu. Eline, ordan da sırtına doğru koştum. O, büyükçe ellerin bile dokunamadığı sırt bölümüne geldim. "Söyle bence. Hiç denenmemiş bir planım var söyleyim." dedim. Ölümsüz olduğunu biliyordum ama ölümsüz olmak, acıyı tadamamak anlamına gelmezdi. Herkes bana hayretler dolu bakışlar ile bakıyordular ve bir yandan da Leo saldırmasın diye tutuyorlardı onu. Hector tutmuyordu sadece. Büyük bir zevkle beni izliyordu.
Leonard L. Carter
Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
Leonard L. Carter

MesajKonu: Geri: Kaçırılan Kahramanlar ~ 5   Kaçırılan Kahramanlar ~ 5 Icon_minitimePaz Ocak 02, 2011 9:28 am

Alex aptalca bir davranışla babama saldırmıştı. Ne sanıyordu bu kendini ? Birde bana hava yapıyor diyorlardı.
''Şapşal çocuk ! Sen kendini ne sanıyorsun ?'' diye bağırdım ve kollarımı çektim. Kılıcıma sarılmadım. Sadece avucumu açtım. Avucum parlıyordu. Parlaklığın rengi gümüş rengine benziyordu. Elimi duvara doğru savurdum ve duvara doğru bir şimşek uçtu. Daha sonra gülümsedim ve Alex'e doğru yürüdüm. Alex şaşkınlıkla bana bakıyordu. Alex'i Zeus'un sırtından çektiğim gibi yere fırlattım. Alex dengesini sağladı ve ayağa kalkarak ateş yarattı. Daha sonra bunu bana savurdu ama onu bir şimşekle karşıladım.
''Aptallaşmayı kes. Senin hayatını kurtardım ki bunu yapmasam daha iyiydi.'' dedim ona. Daha sonra Zeus'a döndüm.
''Onları geri ver.'' dedim sertçe. Zeus güldü ve kaşını kaldırdı.
''Asla.'' dedi yavaşça. Bana tek bir seçenek kalıyordu o zaman. Cebimden Zeus'un bana verdiği drahmiyi çıkarttım ve ona gösterdim.
''Bundan çekinmem. Onları kurtarabilirim.'' dedim iğneleyerek.
''Onu kullanmayı bilmiyorsun.'' dedi Zeus.
''Kim demiş ?''
Alex Nike
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Alex Nike

MesajKonu: Geri: Kaçırılan Kahramanlar ~ 5   Kaçırılan Kahramanlar ~ 5 Icon_minitimePtsi Ocak 03, 2011 12:58 am

Beni kurtardığını sanıyordu ama ben Zeus'a acı çektirecektim. "Ahh! Planlarım altüst oldu! Eminim o Drahminin yapacaklarından daha iyi şeyler yapardım!" dedim. Kendimi sıktım. Etrafım alevlendi. Daha sonra sağ elimi Zeus'a çevirdim. Vücudumdaki alev hortum şeklinde ona gidiyordu. Ben ona saldırırken Leo suratını tutuyordu. O benim planımı bozmuştu. Ben de onun planını bozmuştum. "Ödeştik bence." dedim. Daha sonra konuşmaya başladı. O elindeki Drahmiden bende 50-60 adet vardı. Özel bir drahmi idi. Bir çift kanada dönüşecek değildi ya? Bir de zamanda yolculuk yapıyormuş olsun. Ah ne güzel. Drahmi hakkında Zeus ile laflaşıyorlardı. "Zeus! Uzatmanın manası yok! Derhal ver Poseidon Çocuklarını. Biliyoruz kaçırdığını. Daha neyi zorlamak istiyorsun?" dedim. Vermek niyetinde değildi ve direnecekti en sonuna kadar. Bizimkide büyük bir inattı. O kadar yoldan gelmiştim. Geri dönmeye niyetim yoktu. "Çok yoldan geldik. Çok kişi ile kavga ettim ve itiştim. Geri dönmeyeceğim!" diye bağırdım. Leo ve ben önde ayakta dururken arkadaki herkes bekliyordu. Kimse saldırmaya cürret edememişti. Elinde sonunda vermek zorunda kalacaktı Poseidon Çocukları'nı ama biz onu pes ettirene kadar vermeyecekti. "Zeus'un çok özel bir gücü olmalı. Yıldırım ve gökten de özel. Bu gücü ile Poseidon Çocukları'nı kaçırmış olabilir." dedim arkama dönüp. Sat, Maya ve Ed onaylarcasına kafalarını salladılar. Diğerleri ise sıkılmış ve korkmuş görünüyordu. Zeus, gayet soğukkanlı cevaplar veriyordu.
Satellite Morgan
Satellite Morgan

MesajKonu: Geri: Kaçırılan Kahramanlar ~ 5   Kaçırılan Kahramanlar ~ 5 Icon_minitimeÇarş. Ocak 05, 2011 3:28 am

Alex Zeus'a karşı geliyordu ve bence bu iyi bir fikir değildi. Ama dediklerinde haklı olabilirdi. Birden ses tonumu yükselterek konuşmaya başladım. Sanırım geldiğimden beri ilk kez konuşuyordum. "Hmm, saygıdeğer Zeus; zaten oylamayı siz kazanacaksınız. Poseidon ile Hades'in hangi tür planları olursa olsun, siz Göklerin Tanrısı'sınız, Tanrıların Tanrısı'sınız. Hem siz melezlerle mi uğraşıyorsunuz? Melezlerin size ne yararı olabilir ki? Yemininiz yok artık, Poseidon istediği kadar çocuk yapabilir zaten. Rose ile Lia tabi ki onun için değerli fakat bence siz melezlerle uğraşacağınıza tanrılarla uğraşabilirsinzi efendim. Zaten Athena sizin tarafınızda. Duyduğuma göre Ares ile Afrodit de sizin lehinize oy kullanacakmış. Hera deseniz, zaten öyle. Demeter, Hades'e oy vermeyeceğine göre iki seçenek kalıyor. Dionysos ne yapar bilemiyorum, Hephaistos muhtemelen size verecektir, belki Hades'e. Fakat bir iki oy kaybından ötürü tahtınızdan olacağınızı sanmam. Lütfen efendim." Bazı arkadaşlarım sıkıntılarını belli edecek şekilde esnedikten sonra Zeus'un yüzü değişti. "Elbette ki savaşı kazanacağım! Bu taht tabiki de benim. Fakat melezler siz fazla bu işlere burnunuzu sokmayın. Aranızdan birkaç kahraman çıktı diye, tüm melezler aynı olacak değil." diyerek kahkaha attı. Fakat düşünüyor gibiydi, belki dize gelmiş olabilirdi.
Clara Thompson
Clara Thompson

MesajKonu: Geri: Kaçırılan Kahramanlar ~ 5   Kaçırılan Kahramanlar ~ 5 Icon_minitimeÇarş. Ocak 05, 2011 9:22 am

Derin bir iç çektim. O, küçükken okuduğum hikaye kitaplarındaki Zeus'a hiç benzemiyordu. Büyüyünce okuduğum ansiklopedilerdelki gibi, huysuz, bencil ve kıskançtı. Daha üç yaşındayken ''Herakles''in bir çizgi film uyarlamasını izlemiştim. Orada çok daha farklıydı; belki gerçek biraz çarpıtılıyor olabilirdi ama, onu böyle kötü görmeyi hiç istemezdim. Küçükken onun çocuğu olmak istememe inanamıyordum. ''Lütfen.'' diye fısıldadım. Bunu neden yaptım bilemiyorum. ''Sizin çocuklarınız kaçırılsaydı ne yapardınız? Lia ve Rose'u kaçırarak Poseidon ve Hades'in size yapacağı bir suikasti tetiklediniz belki, kim bilir? Belki de diğer tanrılar, Poseidon'a yaptığını onlara da yapıp, onların çocuklarını da kaçıracaksınız sanıp oylarında kuşkuya düşebilirler. Hele hele çocuklarını çok seven Demeter'in, kuşkuya düşmemesine imkan yok gibi.'' dedim Zeus'a bakarak. Zeus tek kaşını havaya kaldırıp düşündü. Onun fikrini bir nebze de olsa değiştirebildiysem, çok mutlu olurdum. Ama ben içimden geçenleri söylemiştim ve bunlara inanıp inanmamak ona kalmıştı.
Alex Nike
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Alex Nike

MesajKonu: Geri: Kaçırılan Kahramanlar ~ 5   Kaçırılan Kahramanlar ~ 5 Icon_minitimeCuma Ocak 07, 2011 12:48 am

Maya'ya döndüm ve Zeus'un duyamayacağı bir ses düzeyinde konuşmaya başladım: "Ne yapacak? 40 gün 40 gece kına yakardı." dedim. "Bak Zeus! Senle uğraşmak istemiyorum. Poseidon'un çocuklarını ver, bizde gidelim. Yoksa 1000 yıl burda durabiliriz." dedikten hemen sonra "Sıkıldım." dedi biri. "Kes çeneni!" diye bağırdım. Burada durmaya ben de dayanamıyordum. Bütün savaşçıl, kötü Tanrı ve Tanrıçalar'ı meydana getiren büyük kişi karşımda duruyordu. Leo olmasa onu burada yok etmek için sonsuza kadar savaşabilirdim. İstesem onun kadar büyük alevden adam yapıp ona acı çektirebilirdim. Kendi etrafımda birkaç tur döndükten sonra Zeus konuşmaya başladı.
Satellite Morgan
Satellite Morgan

MesajKonu: Geri: Kaçırılan Kahramanlar ~ 5   Kaçırılan Kahramanlar ~ 5 Icon_minitimeCuma Ocak 07, 2011 7:58 am

Zeus kahkahalar atmaya başladı. "Hay beni güldürdünüz melezler. Siz, beni, Tanrıların Tanrısı Zeus'u mu yenilgiye uğratacaksınız? Dediğim gibi aranızdan birkaç kahraman çıktı diye, Ares'i yendi diye, beni de mi yenebileceksiniz? Sanmam. Diğer tanrılarla da uğraşmak istemediğimden size bir şey yapmıyorum. Lia ile Rose konusuna gelince, Poseidon'un melezleri umrumda değil, madem çok istiyorsunuz. Alın size. Ama bu asla size yenildiğim anlamına gelmez. Sadece bugün çok güldüm, bu kadar yeter." Ardından Lia ile Rose'u birkaç muhafız tarzı kişi getirerek bıraktı. Zeus bağırmaya başladı. "Haydi arkadaşlarınızı da alıp gidin evimden! Sizin buraya gelme cürretiniz nedir ki? Her neyse, boşaltın. Ve Poseidon kızları, sonra görüşeceğiz. Babanıza söyleyin, avucunu yalayacak." dedikten sonra bizi kovdu. Hepimiz Rose ile Lia'ya sarılıyorduk, onları çok özlemiştik. Onlar da pegasuslarını çağırdıktan sonra hep beraber kampa gittik. Kheiron bu işe çok sevinecekti.

Macera Bitmiştir. Smile
Katılanlara Teşekkürler.

Kaçırılan Kahramanlar ~ 5
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kaçırılan Kahramanlar
» Kaçırılan Kahramanlar ~ 2
» Kaçırılan Kahramanlar ~ 3
» Kaçırılan Kahramanlar ~ 4
» Kahramanlar