| Geyik Bölümü -4- | |
|
+41Arthur Dragomir Luna R. DARE Robert Harris Hermia Aigian Cocteau Perseus Carter Alex Nike Martin Tudor Calvin Drake Westin Elena Martin Edward J. F. Newgate Kheiron Rose Denise Harris Ange Morgan Lamartine Satellite Morgan A. Anna Bianca Sentius Eduard Ryan Longrange Veronica Gardyner Tiffany Trully Korael Tydeth Ariavel Summer Katherine Ramsey Proserpina Riddle Kristen Reneé Dawson Aleda Beth Hwang Myrna Tudor Felix Darius Nikolai Claire Angel Deeply Adyali Beckett Aster Phoenix Leonard L. Carter Alan Sean Knıght A. Raina Lindgren Lucianna Fackrell Athena Hector Sentius Mitchie Carter Edward Kevin Hawke Cassandra Masen Ayleyda Laurana Falls Cornelia Fackrell Clara Thompson Serena Su Hanzadeoğlu 45 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -4- C.tesi Ocak 01, 2011 6:08 am | |
| bencede iyi ilk beşe gireriz bence | |
|
| |
Tiffany Trully Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -4- C.tesi Ocak 01, 2011 6:18 am | |
| Evet ilk beşe gireriz ama bence önemli olan birincilik. | |
|
| |
A. Raina Lindgren Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -4- C.tesi Ocak 01, 2011 6:20 am | |
| Yok yok. TRT o komiteyi değiştirmediği sürece biz doğru düzgün insanlarla Eurovision birinciliğini göremeyiz. Gerçi doğru düzgün şarkı mı var ki? Ses değil, şarkı diyorum. Adamlar şarkı yapıyo içinde oryantal ritimler var ama rock şarkısı. Tutturdular Rockta Rock zaten. Herkes Hadiseyi bilirdi, Mangayı bilirdi ama kimse Yüksek Sadakatı doğru düzgün bilmez. Zaten iyi ve sağlam bi müzik yapan grup olsa herkes tarafından sevilir ve bilinirdi.
Evet, yarı finalın son 5'inde yer alabilicez inşallah. 3'ündede olabiliriz. Bütün Eurovision fanları isyanda zaten. Eurovisiondaily ki en çaplı haber sitesidir o bile boykotu yazmış. Diğer ülkeler -Azerbeycan falan, daimi yüksek aldıklarımız- bile isyanlarda bune böyle buna puan falan vermeyiz biz şeklinde.
Ki, TRT anket yapıyor; anketin birincisini göndericez diyor ama gidiyor ankette adı bile geçmeyen adamları ayarlıyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -4- C.tesi Ocak 01, 2011 6:24 am | |
| Haklısın, benimde aklım almıyor. Yüksek sadakat yerine o kadar çok gidebilecek sanatçı var ki en son gitmesi gerekeni seçmiş TRT. | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -4- C.tesi Ocak 01, 2011 6:27 am | |
| bence yanlış düşünüyorsun bence Hadiseyi tanıyan kadar Yüksek Sadakatı da tanıyan var belki dahada fazladır seçilmesi konusunda haklısın amaa bende ankette o yuok biiliyordum açıklandığında şok oldum zaten | |
|
| |
Korael Tydeth Ariavel Hekate'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -4- C.tesi Ocak 01, 2011 6:32 am | |
| Bence Hadise'den daha iyi bir seçim Yüksek Sadakat. Her ne kadar ankette bile bulunmayan sürpriz bir grup olsalar da kesinlikle iyi müzik yapıyorlar. Onların yerine bir Bora Uzer'i göndermeyi ben de tercih ederdim ancak kesinlikle abartıyorsun Stephanie... | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -4- C.tesi Ocak 01, 2011 6:34 am | |
| Ben 2. olacağımıza inanıyorum. Umarım şarkı, gösteri falan her şey mükemmel olur. | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -4- C.tesi Ocak 01, 2011 6:43 am | |
| Gördüğüm şeyler!: TRT'yi Kınıyoruz, Yüksek Sadakat'ı İstemiyoruz Eurovisiona yüksek sadakat gidiyormuş. Belki üstümüzden 30 ülke geçer. -international Eurovision haber sitesinden- Unhappy fans plan a revolt -Gelen Mesajlardan biri- Cansu yarın saat 15:00'da eş zamanlı mail yağmuru yapıyoruz TRT'ye.
Sence sadece ben mi abartıyorum, yoksa gerçekten sizin gördüğünüz ve bizim anlayamadığımız Yüksek Sadakat grubu yetenek bombası falanmı? Unutmayalım ki çoğunluk her zaman haklı çıkar. | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -4- C.tesi Ocak 01, 2011 6:46 am | |
| Aslında bu yarışma pek önemsenmemeli bence, geçen sene açık şekilde gördüğümüz üzre müzik geri planda kalmaya başlıyor bu yarışmada. Almanya'nın şarkısı iyi denebilecek seviyede olmakla birlikte daha yarı finalden çıkamamış olan İsveç şarkı kalitesi olarak en iyiydi bence. Ancak işin içine siyaset girince... :S | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -4- C.tesi Ocak 01, 2011 6:50 am | |
| Bu sene diaspora bile olmayacak yani ülkeler birbirlerine puan veremeyecek. En azından Türkiye için yok öyle bişey, Azerbaycan dahil olmak üzere Avrupa Türkleri desteklerini çekmiş durumdalar şu an. D: | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -4- C.tesi Ocak 01, 2011 6:53 am | |
| bence Yüksek Sadakat kendini kanıtlamış bir grup öyle şeyler söyleyenlerde bence Yüksek Sadakatı beklemediği için diyiyorlar yoksa sevilmeyen biri olsa kendini kanıtlayamamış olurdu ewet eurovisiona iyicene siyaset girdi artık bu yüzden biz muhteşem bir şarkı yapmadığımız sürece 1. olamayız. süper bir şarkı yapsak bile 1. olmak yinede zor ya neyse | |
|
| |
Kristen Reneé Dawson Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -4- C.tesi Ocak 01, 2011 6:55 am | |
| BUGÜN 2011'in ilk ikinci rp sini ben yazdım! Birincisini May yazdı ama... Nasılsa bizde geçirdi yeni yılını... Hem arada birkaç dakika vardı Sözüm sana Ayleyda! RP yi yazdım devam etsenize | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -4- C.tesi Ocak 01, 2011 6:59 am | |
| Evet, işin içinde siyaset var. Onun için 2. oluruz diyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -4- C.tesi Ocak 01, 2011 7:03 am | |
| Stephanie, anlamak istemediğin şu ki maNga geçtiğimiz yıla kadar Yüksek Sadakat'ten daha az dinleyicisi olan bir gruptu ve -ben de severim ama- Eurovision sayesinde çıkış yapmış bir grup oldu. İlk albüm döneminde de dinleyici kazansa da asıl dinleyicisini ve Avrupa ününü Eurovision ile kazandığını inkar edemezsin. Ayrıca Yüksek Sadakat müzik anlamında maNga'dan aşağı kalır bir grup da değil. Neden maNga'yla karşılaştırdığıma gelirsek, hem daha yeni gitmeleri, hem başarı kazanmış olmaları yüzünden. Ayrıca biz Kenan Doğulu'yu o saçma şarkıyla göndermiş bir ülkeyiz, o yılda bile hiç fena denmeyen bir sonuç aldık. | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -4- C.tesi Ocak 01, 2011 7:11 am | |
| MaNga, herkes tarafından bilinen bi grup ve Fermanın SESİ ve YAPTIKLARI MÜZİK iyidi. İçine herhangi bir oryantal ritimi yoktu! Yüksek sadakat resmen oryantal ritim kullanıyor Rock müzikte. Ayrıca solisti 40 yaşındaymış, beklenmesi yanlış o gruptan bi başarı. Seneye fasıl grubu gönderelim o zaman.
Neyse daha fazla şey söyleyip birşeyler anlatmaya çalışmayacağım çünkü ne biliyorsanız onu okuyacaksınız yinede. İyice abartıp Yüksek Sadakat gibi bir grupla 1. olmayı hedeflediğinize ve diasporalar yüzünden 2. olabileceğinizi düşündüğünüze inanamıyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -4- C.tesi Ocak 01, 2011 7:19 am | |
| Solistinin 40 yaşında olması kötü olması anlamına gelmiyor. Sonuçta bu bir müzik gayette süper söylüyor. Sesi de güzel zaten. Ama sonuçta o kadar demişler "renkler ve zevkler tartışılmaz" diye. Bu yüzden boşuna tartışıyoruz | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -4- C.tesi Ocak 01, 2011 7:20 am | |
| Bence de bu konuyu kapatalım. Eee, daha daha nasılsınız? | |
|
| |
Ange Morgan Lamartine Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -4- C.tesi Ocak 01, 2011 8:17 am | |
| ben iym tartışmayı kaçırmışım ama müziklerle ilgili sanırım Eee millet? | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -4- C.tesi Ocak 01, 2011 8:19 am | |
| ewet müziklerle ilgiliydi ewet konu bulalım | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -4- C.tesi Ocak 01, 2011 8:26 am | |
| yılbasına nasıl girdın?? | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -4- C.tesi Ocak 01, 2011 8:27 am | |
| Ben söyleyeyim; müzik ve bilgisayar eşliğinde girdi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -4- C.tesi Ocak 01, 2011 8:45 am | |
| ben ptt sen? | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -4- C.tesi Ocak 01, 2011 9:00 am | |
| Bu arada aklıma geldi de Finlandiya'nın temsilcisi olarak Sonata Arctica seçilse çok hoş olurdu gibime geliyor. Shy tarzı bir şarkıyla çok güzel bir müzik zevki verirlerdi. Şu şarkıyı kim sevmez ki : https://www.youtube.com/watch?v=JxZcFArCeKs | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -4- C.tesi Ocak 01, 2011 9:20 am | |
| Güzel şarkıymış. | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -4- C.tesi Ocak 01, 2011 10:00 am | |
| - Korael Tydeth Ariavel demiş ki:
- Madem öyle ben de bir şarkı tavsiyesinde bulunacağım :
Kat-tun - Keep The Faith
Japonca ama dinleniyor be Kat-Tun'u sevmeyen ölsün zaten anam şarkılarını dinle dinle coş. Ama çok üzgünüm Akanishi Ayrıldığından beri :/ Bende yani hem Japon hem Kore hem Tayvan aaa. | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -4- C.tesi Ocak 01, 2011 10:02 am | |
| Akanishi'yi özlüyoruz... Japon gruplarının genelini dinlerim. En sevdiklerimden ikisi Aqua Timez ve Funkist | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -4- C.tesi Ocak 01, 2011 11:56 am | |
| Yüksek Sadakat'in şarkılarının %50'sini falan severim, Eurovision'da da Aman Petrol şarkısından daha az kulak tırmalayacakları kesin. Yani aşırı sevinmedim ama beni rahatsız etmedi seçilmeleri, zaten yarışmanın müzikle pek alakası olmadığı için, büyük bir terslik olmadığı müddetçe Türkiye ilk 8'de olacaktır. * Bu arada selam herkese millet. Yeni yılın ilk günündeyiz! 2011 açılış rp'mi ne zaman yazsam acaba? Sanırım bu gece yazmayacağım. | |
|
| |
Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -4- C.tesi Ocak 01, 2011 12:39 pm | |
| Selamlar!! Yüksek Sadakat iyidir yahu, neden kimse sevmiyor? Beni özlediniz mi millet? Yoktum yine ne zamandır. Bundan sonra olmaya çalışacağım ama... zor gibi. =/ | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -4- C.tesi Ocak 01, 2011 12:50 pm | |
| Ne olursa olsun Eurovision'dan nefret ettiğimi belirtmek istiyorum. Ülkelerin çıkarları vb. şeyler yüzünden birbirine oy verdiğini düşünüyorum. (Yinede izliyorum ama neyse ) Yüksek Sadakat'ı severim. Umarım dereceye yinede(!) gireriz. Neyse artık bu arada Rose'um hoşgeldin. <3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -4- Paz Ocak 02, 2011 12:52 am | |
| Ben erevisionu severim aslında byle bir sürü ülkelere özgü şarkılar dinlemek güzel oluyor kanaatimce ve yüksek sadakat iyi bncede ama o kadar fanatiği sayılmam ben genelde emre aydına bayılıyorum Bu arada aynen hoşgeldin Rose | |
|
| |
| Geyik Bölümü -4- | |
|