Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Karışık Bir Görev!

5 posters
YazarMesaj
Claire Angel Deeply
Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Claire Angel Deeply

Karışık Bir Görev! Empty
MesajKonu: Karışık Bir Görev!   Karışık Bir Görev! Icon_minitimeÇarş. Ara. 22, 2010 9:45 am

Gözlerimi açtığımda kendimi ormanda buldum. İlk başta içimden " Burası neresi? " diye geçrdim. Sonra etrafıma bakındım. Etrafımda ki ağaçları görünce buranın orman olduğunu anladım. Peki Buraya nasıl gelmiştim? Beni kim getirmişti? Ne için getirmişti? Şaşkınlık içinde etrafıma göz gezdirmeye devam ettim. Gözüm direk Maya'ya takıldı. Maya'nın arkası dönüktü. Ama onu tanımam hiç zor olmamıştı hemen tanımıştım. Maya'nın burada ne işi vardı? Gerçi benimde burda işim yoktu ama burdaydım. En son kulübemde oturuyordum. Yanımda Maya bile yoktu. Şimdi nasıl olmuştuda yanı başımda oluyordu. Anlam verememiştim. Başım çok fena zongluyordu. Elimi başıma götürdüm ve Maya'ya seslendim. Maya başımın ağrıdını anlamıştı.

" Maya burdayım. Arkanda. " Maya arkasını döndü ve beni gördü. Beni hemen soru yağmuruna tuttu.

" Nasıl geldik buraya ben hiçbir şey hatırlamıyorum. Ya off sen bir şey hatırlıyormusun? "

" Hayır tatlım benimde bu konuda hiçbir fikrim yok. "

Maya bana doğru dönünce arkamda duran Sat'tı da görmüştü. Sat'ta bizi gördü. " Aaa. Sat'ta burda. " Hemen arkamı döndüm. Sat'ta aynı şekilde neler olup bittiğinden habersiz bize bakıyordu.
Satellite Morgan
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Satellite Morgan

Karışık Bir Görev! Empty
MesajKonu: Geri: Karışık Bir Görev!   Karışık Bir Görev! Icon_minitimeÇarş. Ara. 22, 2010 9:57 am

Ormanda olduğumuzu anlamak kolaydı ama neden burada olduğumuzu bilmiyordum. Kardeşim Adyali'yle kolkola girmiştik, her şeyden habersiz etrafımıza bakınıp duruyorduk. Neler olduğunu hatırlayamıyordum, başım dönüyordu. Bir ağaca tutundum ve diğerlerine bakmaya başladım. Herkesin hali de benimki gibiydi, hiçbirimiz yerimizde duramıyorduk, başımız gibi. Kafam allak bullak olmuştu. Diğerlerine baktım; Alex, Step ve daha nicesi hepimiz birbirimize bakıyorduk. İyice tedirgin olmuştum.
http://www.platis.forummum.net
Clara Thompson
Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Clara Thompson

Karışık Bir Görev! Empty
MesajKonu: Geri: Karışık Bir Görev!   Karışık Bir Görev! Icon_minitimePerş. Ara. 23, 2010 6:30 am

Derin bir nefes aldım. En son nasıl böyle bir his yaşamıştım. Ah, Tanrıça Hestia Lucy'le bana bir görev vermişti, bizi plaja ışınlamıştı. Bu sefer de bir tanrı mı yapmıştı acaba? Etrafa göz attım. Bir işaret aradım, buraya gelenlerde olabilirdi belki bu. Sat, Claire, Jessica, Alex ve Stephan. ''Stephan mı? Olmaz ki şimdi!'' Bunu sesli söylediğimi çoğu kişi bana kaşlarını çatarak baktığında fark etmiştim. ''Opps, üzgünüm. Umarım alınmamışsındır Stephan, aslında umarım alınmışsındır.'' Ne yapayım, ona takılmadan edemiyordum. Poseidon'u sevmediğimden doğal olrak nefretim ona da bulaşmıştı. Diğerlerinin bir bahanesi vardı. Rose Pegasus eğitmenim, Lia ise çok değerli bir dostumdu. Zaten Tom Mitchie'nin sevgilisi olduğundan doğrudan aklanmıştı. Geriye bir tek zavallı Stephan kalıyordu. Ne yapalım, o da katlanacaktı. Onu daha hiç tanımıyordum, belki tanıyınca kararımı değiştiririm diyordum ama bir yanım bunu onaylamıyordu. Bu büyük ihtimalle tanrı yanımdı. Diğer sevgi dolu ve affedici insan yanım, ona bir şans vermemi söylüyordu.
Bu arada bizim grup toplanmıştı. Sat'in yanına sığındım, onun her zaman bir fikri vardı, ayrıca o benim manevi kardeşimdi, bana her zaman destek olurdu. n''Eee, içimizden birinin buraya niye getirildiğimiz hakkında bir fikri var mı?'' Sat her zamanki gibi kumandayı eline almıştı. İçimizden kimsenin niye geldiğimizi bildiğini sanmıyordum.
Alex Nike
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Alex Nike

Karışık Bir Görev! Empty
MesajKonu: Geri: Karışık Bir Görev!   Karışık Bir Görev! Icon_minitimeSalı Ocak 04, 2011 5:37 am

Adım söylendiğinde irkilerek rüyamdan uyandım. "Bu lanet yer de ne?" dememden sonra buranın orman olduğu fikrine kapıldım. Ne yapıyordum burda? En son kulübemde yatıyordum ve bir anda burda uyanmıştım. "Eğer biriniz eşek şakası yapıyorsa baştan söylesin. Bu hiç hoş değil." dedim. Karnım ağrıyordu ve yatmak istiyordum ben sadece. Başka bir derdim yoktu. Kimse bilmiyor gibi idi. Birkaç dost yüzü gördüğümde içim rahatlasada birkaç yabancı daha görüyordum. Tanımadığım kişiler ile maceralara atılmak hep iç karartıcı şeylerdi. Bir an kafamı vurduğumu anladım. Başım zonkluyordu. "Ahh... Birşeyler hatırlıyor gibiyim. Kulübemde idim. Kapı aniden çarpılarak açılmış gibi oldu. Kapıya yöneldiğimde kafama birşey vurdular." demiştim. Aslında şaka yapıyordum. "Şaka yaptım." dedim kimse gülmeyince. Daha sonra aklıma birşey gelmiş gibi ciddi ciddi konuştum. "Evet hatırladım şimdi! Athena dan bir görev alıyorduk, Athena bizi ışınlayacağını söylemişti. Gerisini hatırlamıyorum." dedim. Biraz olsun bilgi bulmak hepimizi sevindirmiş gibi duruyordu. Kafamın yara oluşu ise Athena'nın yanına giderken düşmüş olmamdı sanırım.
Cassandra Masen
Thanatos'un Çocuğu
Thanatos'un Çocuğu
Cassandra Masen

Karışık Bir Görev! Empty
MesajKonu: Geri: Karışık Bir Görev!   Karışık Bir Görev! Icon_minitimeSalı Ocak 04, 2011 8:32 am

Gözlerimi açtığımda birden kendimi ormanda buldum. Çevremdeki diğer melezler de en az benim kadar şaşkın görünüyordu. Bunu görmek kendime gelmemi sağlamıştı. Yerimden anında kalkıp gücümü kullanmak için hazırladım ama bana tuhaf bir şekilde bakan arkadaşlarım dışında kimseyi göremedim. O sırada Hephaistos'un çocuğu konuşmaya başladı "Evet hatırladım şimdi! Athena dan bir görev alıyorduk, Athena bizi ışınlayacağını söylemişti. Gerisini hatırlamıyorum." bir şey hatırlıyor olmamız beni sevindirmişti ama ben bunu bile zar zor hatırlıyordum. Bir daha ışınlanmak mı? Asla! diye düşünürken derin bir nefes aldım. Sonra diğerlerinin konuşmalarını dinlemeye başladım.

(Kısa oldu üzgünüm, çıkmam gerekiyor da)
http://camelot.hareketforum.org/
Claire Angel Deeply
Claire Angel Deeply

Karışık Bir Görev! Empty
MesajKonu: Geri: Karışık Bir Görev!   Karışık Bir Görev! Icon_minitimeC.tesi Ocak 15, 2011 9:44 am

Kafam o kadar zonkluyordu ki sanki birdaha ışınlanırsak yere yığılıp kalacakmışım gibi geliyordu bana. Herkes merakla düşünüyordu. " Peki şimdi ne olacak? " dedim sessizliği bozarak. Bunu dememle birlikte herkes kendi aralarında konuşmaya başlamıştı. O kadar gürültü olmuştu ki artık başım kaldıramıyordu bu gürültüyü. Neyse ki imdadıma Maya yetişti. " Ya lütfen bağırmadan konuşsak. Başım çatlıyor. " Şimdi daha sakin konuşuyorduk. Ben Jess'le konuşurken birden karşımızda Athena belirdi. Herkes Athena'ya baktı ve bir açıklama bekledi. Athena ise biraz endişeli görünüyordu. Bu endişe hemen herkesin yüzüne de yansımıştı. İçimden bir ses kötü şeyler oldu ya da olacak diyordu. Umarım olmazdı. Athena tam konuşacakken Sat dayanamadı ve sordu.

" Tanrıçam bizi buraya siz mi getidiniz? "

" Evet melezler sizi buraya ben getirdim. "

" Peki ama neden? " Herkes Athena'dan gelecek cevabı bekliyordu. Athena derin bir nefes aldıktan sonra söze başladı.
Satellite Morgan
Satellite Morgan

Karışık Bir Görev! Empty
MesajKonu: Geri: Karışık Bir Görev!   Karışık Bir Görev! Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 9:42 am

Athena bizi buraya yollamıştı ve şimdi de buraya gelmişti. Muhtemelen yine bir görev alacaktık, zor bir görev. Ve bizler bu görev için biçilmiş kaftanlardık. Ama Athena'ya saygısızlık edemezdim; Artemis'ten sonra en sevdiğim tanrıçaydı çünkü. Onun bilgeliğine hayrandım ve tabi çocuklarına. "Melezler bu görev çok önemli. Bir kağıt var; Nereus'ta. Bu kağıdı Hermes'e götürmelisiniz. Bu bizim için önemli." Bu o kadar da zor bir göreve benzemiyordu ama biraz karmaşıktı. Gülümseyerek diğerlerine baktım. Athena'nın önünde eğilerek selam verdim. "Peki tanrıçam, siz nasıl isterseniz." diyerek kafamı salladım. Diğerlerinin vereceği yanıtı bekliyordumİ umarım onaylarlardı ve böylece güzel bir görev çıkartabilirdik.
http://www.platis.forummum.net
Clara Thompson
Clara Thompson

Karışık Bir Görev! Empty
MesajKonu: Geri: Karışık Bir Görev!   Karışık Bir Görev! Icon_minitimeSalı Ocak 25, 2011 5:45 am

Herkes fısıldaşmaya başladı ve etrafta çok kişi olmasa bile büyük bir gürültü olmuştu. Herkes bu görev üzerine bir yorum yapıyordu. ''Keşke Athena görev hakkında biraz daha bilgi verseydi.'' dedi Claire. Başımla onayladım. ''Evet ama görev görevdir. Bir tanrıçaya karşı gelemeyiz.'' ''Evet, bize yine Thalia'nın Ağacı'nın yolu göründü.'' dedi Jessica. Sanırım görev alan herkes, artık bir tanrı tarafından, can sıkıcı olsa da bir görev yüklenmeye alışmıştı. Biraz etrafa bakındım. ''Eee, görevin lideri kim olacak?''diye sordum. Birden herkes sustu. ''Ben olurum.'' dedi Sat. Kimse itiraz etmedi tabii. Sat konuşmaya başladı. ''Tamam o zaman.'' Bir kaç şey daha söyledi ama gürültüden hiç birşey duyamıyordum. ''Nereus'dan nasıl o kağıdı alacağız?'' ''Evet ya, hemen kaçabilir!'' ''Hermes'i de bulmamız gerek daha!'' İnsanların bu kötümserliği hiç hoşuma gitmiyordu. Ama bir yandan da haklılardı. Onları susturacak bir şey diyemeyeceğime karar verdim ve birisinin artık bu şeye son vermesini beklemeye başladım.
Alex Nike
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Alex Nike

Karışık Bir Görev! Empty
MesajKonu: Geri: Karışık Bir Görev!   Karışık Bir Görev! Icon_minitimeSalı Ocak 25, 2011 6:17 am

Athena'nın açıklaması hepimizi rahatlatsada bir göreve çıkacak durumda değildik. Çoğu kişi yarım saate aşkındır kafasını tutuyor ve sayıklıyordu. Maya, sessiz olmamız için bağırsada kendisinin de başı ağrıyordu. Sat, önderimiz olmuştu ve nereye gideceğimizi biliyor gibi idi. Nereus'un limanı neresi bilmesemde gitme ihtiyacı duyuyordum. Söz konusu bir Tanrı ise ve bu Tanrı Hermes ise işimiz vardı. Thalia Ağacına gideceğimizi herkes anlamıştı bile. Yola koyulmadan evel etrafa dağılan sırt çantamın eşyalarını topluyordum. Ben ışınlanırken kötü şeyler yaşamış olabilirdim. Belime dolanık duran alet kemerime eşyalarımı yerleştirdikten sonra diğerlerinin yürümek üzere olduklarını gördüm. Ama hala birşeyler söylüyor gibilerdi. Bişeylerden habersiz olmadan önce yanlarına giderek neler yapacağımızı soracaktım. Tanımadığım birkaç kişinin de dost mu, düşman mı olacakları aklımdan çıkmıyor değildi.

Hemen çıkmam gerek işim başımdan aşkın. Very Happy
Claire Angel Deeply
Claire Angel Deeply

Karışık Bir Görev! Empty
MesajKonu: Geri: Karışık Bir Görev!   Karışık Bir Görev! Icon_minitimeC.tesi Ocak 29, 2011 11:07 am

Thalia ağcında buluşmak üzere hepimiz kulübelerimize dağıldık. Görevimiz Nereus'ta bulunan kağıdı Hermes'e götürmekti. Bunun için de New York'a gidecektik önce. Bu görev için neler almalıyım diye odamda etrafıma bakındım. Sanrım makyaj çantam, parfümüm ve kremlerim yeterdi bu yolculuğumuz için. Her şeyimi çantama koyunca kulübemden çıktım. Thalia ağcına vardığımda herkes gelmiş beni bekliyordu. Oysa çok bir şey de almamıştım neden en son gelen ben olmuştum ki.

Grubun yanına gidince ekip tamamlanmıştı. Pegasususlarımızla gideceğimiz için pegasus ahırlarına yürümeye başladık. Oraya varınca herkes pegasusunu sevdi ve hazırladı. Benim hala bir pegasusum olmadığı için ben Maya'nın pegasusu Çörek'in yanına gittim. Çörek'e çantamdan küp şeker verince Çörek çok sevindi. Herkes pegasuslarını hazırlayınca New York'a gitmek için pegasuslarımıza bindik ve pegasuslarımıza gereken talimatı verdik.

GÖREVİN ORMAN'DAKİ BÖLÜMÜ BİTMİŞTİR!

Karışık Bir Görev!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hermes'den Görev [Görev 56] (Ormanın devamı)
» Babamdan Görev Alıyorum [Görev]
» Hermes'den Görev [Görev 56]
» Hermes'ten görev/ 58. görev
» Hermes'ten görev-2/ 58. görev