Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Melisa Elizabeth Beleras

2 posters
YazarMesaj
Melisa Elizabeth Beleras

Melisa Elizabeth Beleras Empty
MesajKonu: Melisa Elizabeth Beleras   Melisa Elizabeth Beleras Icon_minitimeÇarş. Ara. 22, 2010 7:39 am

Sonunda okuldan çıkabilmiştim.Günün yorgunluğunu atabilmek için hemen eve gitmek istiyordum.Buraya yeni taşınmıştık.Annem sağ olsun işten çıkmadığı için bana durağın yerini göstermeyip tarif etmişti.Fakat sadece durağın olduğu sokak aklımda kalmıştı.Annemin yanında birde disleksim sağ olsun bana hep sorun çıkarıyordu.Bir sokak tabelası okumam 5 dakikamı alıyordu.Etraftakilere sorardım fakat dün gördüğüm o garip yaratık beni korkutuyordu.Her an karşıma çıkacak gibiydi.Sonunda sokağı bulmuş,durakta beklemeye başlamıştım.Disleksinin yanında bir de DEHB hastalığım yüzünden ritim tutuyor gibiydim.
Nihayet otobüs gelmişti.Otobüs normalden hızlı gidiyordu.Ya da bu şehirdeki otobüsler hep böyleydi.Dışarıyı seyrederken bir an bir minotor görmüş gibi oldum.Sanırım kafamı mitoloji ile bozduğumdan böyle olmuştu.Eve gidince çantamı yere fırlattım.Tabii kide bir küfür ile.Odama girdiğimde beni büyük bir sürpriz bekliyordu.Yepyeni bir mitoloji kitabı.Mutluluktan zıplamaya başlamıştım.Hemen sayfalarına baktım.Kitapta hiç görmediğim çizimler vardı.Hemen ev telefonuna koşup annemi aradım(Yaşım gelmesine rağmen annem hala bana bir telefon almamıştı).Annemi aradığımda bana öyle bir kitap almadığını söyledi.Bu kitabı bende almamıştım.Eğer ben alsaydım bir solukta bitmişti.Doğru dürüst arkadaşımda yoktu.Hem yeni taşındığımızdan hemde disleksi ve DEHB hastalığım olduğundan.Kimse böyle bir ezikle takılmak istemezdi.Yinede sorgulamayıp kitabı okumaya başladım.Uyuyakaldığımı hiç hissetmemiştim.
Rüyamda iki tane furia beni kolumdan tutup kaldırmıştı.Debeleniyordum.Furialardan biri:
"Hemen öldürelim onu"dedi.Tıslarken dilini gördüm ve rüyam bitti.Gördüğüm en kısa rüyaydı.Ama çok kötü terlemiştim.Hemen üstümü değiştirdim.Dışarı çıktım.Bizim sınıfın en popüler kızını gördüm.Bana doğru dilini çıkardı.Aynı furia'nın dili gibiydi.Annem eve geldi.Bende arkasından eve girdim.Heyecanla gördüğüm rüyayı anlattım.Annem bana:
"Yeterrr!"diye bağırdı.Çok sinirliydi.
"Artık mitoloji yok!"
"Ama anne beni diğerleriyle arkadaş yapan tek şey o."
"Babanla ilgili diye hep mitolojiden bahsetmene gerek yok."
"Babamla ilgili mi?"Annem ilk kez babam ile ilgili konuşmuştu.
"Bunu öğrenmen için daha erken."dedi.
"Neyi öğrenmem için."
"Bak.."dedi ve bir an susup dehşetle dışarı baktı.Ve bana doğru dönüp:
"Gitmeliyiz"dedi.
Athena
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Athena

Melisa Elizabeth Beleras Empty
MesajKonu: Geri: Melisa Elizabeth Beleras   Melisa Elizabeth Beleras Icon_minitimeÇarş. Ara. 22, 2010 10:41 am

Rp puanı: 55.

/Admin.
http://olimpos.my-rpg.com

Melisa Elizabeth Beleras
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Elizabeth Manon-4!
» Elizabeth !
» Elizabeth Manon
» Elizabeth Manon-2
» Elizabeth Manon 3...