Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

X a v i e r ~

+11
Claire Angel Deeply
Hermia Aigian Cocteau
A. Anna Bianca Sentius
suarez
Lucianna Fackrell
Serena Su Hanzadeoğlu
Cornelia Fackrell
Satellite Morgan
Cassandra Masen
Clara Thompson
Joseph M. Masen
15 posters
YazarMesaj
Joseph M. Masen
Persephone'nin Çocuğu
Persephone'nin Çocuğu
Joseph M. Masen

X a v i e r ~ Empty
MesajKonu: X a v i e r ~   X a v i e r ~ Icon_minitimeSalı Ara. 21, 2010 8:02 am

Xavier Raven Swan

Xavier Raven Swan
Posedion Çocuğu
Amerika, New York
17
Fransızca, İngilizce
Tanrılar
Normalde bir kol saat şeklinde görülen hançerim.Kol Saatine hafif bir dokunuşum da şekil değiştiriyor ve siyah bir hançere dönüşüyor.Hançer, oldukça keskindir ve benim gözümde yenilmezdir.
Adı, White Sea.Bembeyaz tüylere sahip.Kanatlarında ince, mavi çizgiler var ve bu onu oldukça sevimli gösteriyor.Gözleri ise deniz mavisi renginde. Çoğu kişi, pegasusuma söz geçiremez. Bir tek benim sözümü dinler. İlgiyi ve küp şekerleri çok sever. Ayrıca aramızda oldukça güçlü bir bağ var ve uçma gibi konularda kimse rakibi olamaz.

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Kişilik Özellikleri
Oldukça zeki bir kişiliğe sahiptir. Kimse ona kolay kolay hükmedemez. Sadece kendi bildiğini yapar. Zaten bu onun en büyük hatalarından biri olmuştur. Oldukça konuşkandır ama pek konuşmayı da sevmez. Bazıları onun garip olduğunu söyler ama kendisi garipten çok gizemli bir kişiliğe sahiptir. Melez Kampından önce, bir buçuk yıl eskrim dersi gördüğünden, melez kampına hiç bir zaman çaylak biri olarak gitmemiştir. Çoğu zaman kendini düşünür ama bencil değildir. Pek güvenilir olduğu da söylenemez. Özellikle başkasından emir almayı sevmez. Dalgalar, gibi o da hükmedilemez. Özellikle hançer kullanımında oldukça başarılıdır ve kılıç yerine hançeri seçen nadir kişilerdendir. Ayrıca gerçekten kendisine sevgi beslediği ve tek kendisine hükmedebilen kişi Tiberia'dır <3 .

Aynadaki Yansıması.
Kendisi reddetse de oldukça sevimlidir Xavier. Kahverengi saçları vardır. İnsanın içine işleyen deniz mavisi gözleri vardır. Ama gözlerine fazla bakmak hiçte hoş değildir. Oldukça atletik bir vücuda sahiptir. Bu da savaşlar da ona sürekli artı olmuştur.

Kısaca Hayatı.
19 Şubat 1993 gününde, soğuk bir kış sabahında dünyaya geldi. Disleksi ve bir çok sorun yüzünden oldukça zor bir hayat geçirdi Xavier. Okul başladığından itibaren, canavarlar peşine takıldı. Örneğin, anaokulunda tek gözlü bir dev gördüğüne yemin etmişti ama öğretmeni bunun aşırı hayal gücüne bağlı olduğunu söylemişti. Xavier, o zaman gerçekleri bilmese bile oldukça canavarın dikkatini çekiyordu. Bunun nedenini annesine defalarca sorsa da annesi yanıtlamaktan çekiniyordu. Hayatı boyunca o salak üvey babasıyla yaşamak zorunda kalmıştı. Üç büyüklerin çocuğu olduğundan, o zamanlar anlamadığı bir sebepten dolayı evinin önünde koltuk değnekli çocuklar beklerdi. Bazen, akıl sağlığından şüphelendiği zaman olmuştu ama bunlar kısa süreliydi. Neredeyse üç yıldır okulunda eskrim dersi alıyordu bunu annesi istemişti zaten. İlk başta bunun saçma olduğunu düşünmüştü ama sonra hançer kullanımında oldukça üstün olmuştur. Üvey babası zengin olduğundan dolayı, herkes ona kralmış gibi davranılmaya alışmış bile denebilirdi. Tabii hayatında en önemli spor olan yüzmek... Suyun altında nedenini anlamasa da dakikalarca hatta saatlerce durabiliyordu. Öğretmenleri, ondan kuşkulanmışlar ve yanına yaklaşmaya her daim çekinmişlerdir. Yüzmek, onun hayatıdır desek daha iyi olur sanırım. Melez olduğunu öğrendiği andan sonra ki hayatına bakarsak oldukça iyiydi. Ama onu her melezin olduğu gibi bir satir götürmedi belki de en tuhafı olan babam, Poseidon götürmüştü... [daha detaylı bilgi için rp puanlamada ki rp'sine bakın ]

Aşk Hayatı
Aslında bu durum karmaşıktır. İlk aşık olduğu kişi kamptan değildi. Daha melez olduğunu bilmediği zamanlarda. Xavier, bir süre sonra aşkını açıklamış ve karşılıklı olmadığını anlamıştır. Böylece yıkılmıştır tabii. Melez olduğunu öğrendiğinde, zorunlu olarak kampa gitmiştir. Ve karşısına Serana çıkar... Xavier, sadece Serena'nın güzelliğinden etkilenmiştir. Bir nevi, ilk aşkının acısını unutmak için onu kullanıyordu bile denebilirdi. Sonunda bu ilişkinin de yürümeyeceğini anladı ve terketti. Tam bir daha karşısına başka birinin çıkmayacağını düşünürken Tiberia çıktı. Xavier, hayatında hiç bu kadar güzel bir kız görmediğine bile yemin edebilirdi o an. Sırf, güzelliği değil, her şeyiyle baştan çıkarmıştı onu Tiberia. Hislerinin karşılıklı olmasını anlaması da o kadar uzun sürmemişti. Xavier, ise onu bir daha bırakmamayı düşünüyor. Hatta Tiberia'yla ilgili, zihninde kurduğu farklı hayaller bile var. Ne yapsın çocuk? Delicesine aşık işte!

Sevdikleri
x Maceralar !
x Tiberia'm, Tiberia'm ve yine Tiberia'm <3
x Suda olduğu her an.
x Arena'da olmak
x Tüm kardeşlerim.
x Kitap okumak
x Buz !

Sevmedikleri
x Medusa !
x Kendini beğenmişler.
x Ares çocukları
x Böcek !
x Medea
x Birilerinin kendisine emirler yağdırması
x Yaz !

İLİŞKİLER

Olumlu

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]& Jessica Claire Masen Persephone Kızı Jess, kampta ilk tanıştığım kişilerden olmuştur. Kışın da California Üniversitesinde olacağız.& Satellitle Morgan Artemis Avcısı Sat. Kendisi ile pek tanışmasak ta oldukça iyi biridir Sat. & Cornelia Scarlett Biricik kardeşim Lia. Kampa yeni geldiğim sıralar tüm sorularımı ona sorardım. Kendisi de sıkılmadan cevaplardı, kendisi mükemmel bir kardeş ! & Lucianna Fackrell Athena kulübesinden Lucy. Ayrıca Lia ve Rose ile yakınlığım sayesinde de oldukça iyi bir dostum oluyor. Kendisinin bana oldukça fazla yardımcı olduğunu da göz önünde bulundurmak gerek. &Anna Blair Johnsson Afrodit kulübesinden Anna. Şuana kadar anlaşmamızda bir sorun yok. Olacağını da zannetmiyorum. Arkadaşlığımızın daha da ilerleyeceğini düşünüyorum.&Hermia Aigian Cocteau Ares kulübesinden Hermia. Her ne kadar Ares kulübesinde olanlarla anlaşamasam da Mia farklı. Belki de Ares kulübesinde ki tek dostum. &Claire Angel Deeply Afrodit kulübesinden Claire. Her Afrodit kulübesinde olanlar gibi onla da çok iyi anlaşıyoruz. Umarım dostluğumuz uzun sürer.&Thalia Adelynn Rose Afrodit Kulübesinden Thalia. Serena'ylla ilişkimizi onaylayan biri daha. Oldukça iyi geçiniyoruz. Yani Afrodit çocuklarıyla pek sorunum yok. Biraz da macera yaşasak dostluğumuzun dahada güçleneceğini düşünüyorum.& April Diana Lancaster Kampa yeni gelen kardeşim April. Lia'dan sonra en çok zaman geçirdiğim kardeşim. Oldukça iyi biri. Kampa yeni geldiğinden dolayı bana bir sürü soru sorsa da yine de seviliyor.

Olumsuz

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]& Maya Marie Collins Demeter kızı May. Poseidon'dan nefret etmesi ve anlaşamamamız yüzünden düşmanım oluyor. Ama buna tam düşman da denilemez. Sadece anlaşamıyoruz.& Serena Su Hanzedeoğlu Şuan kendisine bir tek olumlu duygu beslediğimi bile söyleyemem. O sadece benim için bir kullanma aracıydı. Şimdi bitti. Bu kadar.

Eklenmek İçin
Kod:
İcon:
Kurgu:

En son Xavier Raven Swan tarafından Cuma Nis. 01, 2011 8:30 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 23 kere değiştirildi
http://www.percyjacksonrpg.forume.biz/
Clara Thompson
Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Clara Thompson

X a v i e r ~ Empty
MesajKonu: Geri: X a v i e r ~   X a v i e r ~ Icon_minitimeSalı Ara. 21, 2010 8:03 am

Step ben karışmışım bir yere Razz Step olsan bile beni aklından çıkaramıyormuşsun demek Very Happy
Cassandra Masen
Thanatos'un Çocuğu
Thanatos'un Çocuğu
Cassandra Masen

X a v i e r ~ Empty
MesajKonu: Geri: X a v i e r ~   X a v i e r ~ Icon_minitimeSalı Ara. 21, 2010 8:04 am

Heeyy beni de ekle, icon lejanta seç*beğen*al falan filan Very Happy
http://camelot.hareketforum.org/
Satellite Morgan
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Satellite Morgan

X a v i e r ~ Empty
MesajKonu: Geri: X a v i e r ~   X a v i e r ~ Icon_minitimeSalı Ara. 21, 2010 8:09 am

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Wink
http://www.platis.forummum.net
Clara Thompson
Clara Thompson

X a v i e r ~ Empty
MesajKonu: Geri: X a v i e r ~   X a v i e r ~ Icon_minitimeSalı Ara. 21, 2010 8:11 am

Neyse, beni de ekle, iconum zaten var biliyorsun ^^ İstersen düşmana ekle istersen kötü arkadaş, benim için farketmez Razz
Joseph M. Masen
Persephone'nin Çocuğu
Persephone'nin Çocuğu
Joseph M. Masen

X a v i e r ~ Empty
MesajKonu: Geri: X a v i e r ~   X a v i e r ~ Icon_minitimeSalı Ara. 21, 2010 8:15 am

durun !!! öf, hepsi birbirine karıştı bir düzelsin hepinizi ekleyeceğim durun !! Very Happy
Cornelia Fackrell
Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Cornelia Fackrell

X a v i e r ~ Empty
MesajKonu: Geri: X a v i e r ~   X a v i e r ~ Icon_minitimeSalı Ara. 21, 2010 8:42 am

Beni de unutma abicimm Razz
Joseph M. Masen
Persephone'nin Çocuğu
Persephone'nin Çocuğu
Joseph M. Masen

X a v i e r ~ Empty
MesajKonu: Geri: X a v i e r ~   X a v i e r ~ Icon_minitimeSalı Ara. 21, 2010 8:57 am

ekledim biliyorum ama çok eskiği var şuan şçok işlim var çıkmam gerek yarın editleceğim Sad
Serena Su Hanzadeoğlu
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Serena Su Hanzadeoğlu

X a v i e r ~ Empty
MesajKonu: Geri: X a v i e r ~   X a v i e r ~ Icon_minitimeSalı Ara. 21, 2010 9:00 am

İkimizin sende ikonu yoksa söylersin. Razz Biliyorsun zaten.
Bu arada Maya kaybol uçan tekme geliyo bak. lol!
Lucianna Fackrell
Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
Lucianna Fackrell

X a v i e r ~ Empty
MesajKonu: Geri: X a v i e r ~   X a v i e r ~ Icon_minitimeSalı Ara. 21, 2010 9:23 am

Eklenmek istiyorum!
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]*[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Normalde Athena ve Poseidon kulübe mensupları iyi anlaşamaz ama Lucy, Rose ve Lia'ya olan yakınlığı + kız arkadaşının sevgilisi olması nedeniyle Stephan ile iyi anlaşacaklarını düşünüyor.
Joseph M. Masen
Persephone'nin Çocuğu
Persephone'nin Çocuğu
Joseph M. Masen

X a v i e r ~ Empty
MesajKonu: Geri: X a v i e r ~   X a v i e r ~ Icon_minitimeSalı Ara. 21, 2010 7:31 pm

ekledim yerini beğenmeyen varsa söyleyebilir Smile
suarez

X a v i e r ~ Empty
MesajKonu: Geri: X a v i e r ~   X a v i e r ~ Icon_minitimePtsi Ara. 27, 2010 7:27 am

selam
A. Anna Bianca Sentius
Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
A. Anna Bianca Sentius

X a v i e r ~ Empty
MesajKonu: Geri: X a v i e r ~   X a v i e r ~ Icon_minitimePtsi Ara. 27, 2010 11:41 pm

Anna ve Stephan bir görevde tanışmışlardır,iyi anlaşırlar ama Stephan Sere'yi üzerse işler değişir (:
Hermia Aigian Cocteau
Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
Hermia Aigian Cocteau

X a v i e r ~ Empty
MesajKonu: Geri: X a v i e r ~   X a v i e r ~ Icon_minitimeSalı Ara. 28, 2010 5:54 am

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Hmm sevmediklerinde ares çocuğu var ama kardeşlerinle iyi anlaşıyorum artı ben sevecen bir ares kızıyım Very Happy kurgu ya gelince eğer aramız iyi olacaksa sana melez danışmanı olarak yardım etmişolabilir ama yok aramız kötü ise kafanı klozette sokmam gayet normal ,Very Happy
Claire Angel Deeply
Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Claire Angel Deeply

X a v i e r ~ Empty
MesajKonu: Geri: X a v i e r ~   X a v i e r ~ Icon_minitimePtsi Ocak 03, 2011 8:35 am

beni de ekle Very Happy
Joseph M. Masen
Persephone'nin Çocuğu
Persephone'nin Çocuğu
Joseph M. Masen

X a v i e r ~ Empty
MesajKonu: Geri: X a v i e r ~   X a v i e r ~ Icon_minitimeÇarş. Şub. 09, 2011 9:51 am

Ekledim Smile
Thalia A. Carter
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu
Thalia A. Carter

X a v i e r ~ Empty
MesajKonu: Geri: X a v i e r ~   X a v i e r ~ Icon_minitimeÇarş. Şub. 09, 2011 10:54 am

oldukça iyi birne benziyorsun zaten serena*mla "ilişkiniz" olduğuna göree Very Happy
anlaşacağımızı düşünüyorum Very Happy

icon;

Joseph M. Masen
Persephone'nin Çocuğu
Persephone'nin Çocuğu
Joseph M. Masen

X a v i e r ~ Empty
MesajKonu: Geri: X a v i e r ~   X a v i e r ~ Icon_minitimeÇarş. Şub. 09, 2011 8:39 pm

tamam, ekledim Razz
April Diana Lancaster
Poseidon'un Çocuğu
Poseidon'un Çocuğu
April Diana Lancaster

X a v i e r ~ Empty
MesajKonu: Geri: X a v i e r ~   X a v i e r ~ Icon_minitimeC.tesi Şub. 26, 2011 2:28 pm

Beni de ekler misin Stephan? Smile

Joseph M. Masen
Persephone'nin Çocuğu
Persephone'nin Çocuğu
Joseph M. Masen

X a v i e r ~ Empty
MesajKonu: Geri: X a v i e r ~   X a v i e r ~ Icon_minitimeC.tesi Şub. 26, 2011 10:13 pm

Ekledim ^^
Adyali Beckett
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Adyali Beckett

X a v i e r ~ Empty
MesajKonu: Geri: X a v i e r ~   X a v i e r ~ Icon_minitimePaz Şub. 27, 2011 2:45 am

Beni de ekle ama Very Happy
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ya da
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Very Happy
Terra M. Winchester
Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
Terra M. Winchester

X a v i e r ~ Empty
MesajKonu: Geri: X a v i e r ~   X a v i e r ~ Icon_minitimePaz Şub. 27, 2011 3:15 am

Beni kibirli ve ukala olduğum için sevmiyorsun ve tüm bu özelliklerimi saklamaya çalışmak beni senin gözünde daha da itici yapıyor. Ama ne yazık ki çok az kişi benim ne kadar gıcık(!) bir kız olduğumu anlıyor. Kampın benim ne mal olduğumu anlayamaması seni sinir ediyor. Bir gün mutlaka benim ne mal olduğumu ortaya çıkaracaksın. (Daha çok beklersin. Twisted Evil )

X a v i e r ~
1 sayfadaki 1 sayfası