Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Yeni Kaydeşe Meyhaba

3 posters
YazarMesaj
Alex Nike
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Alex Nike

Yeni Kaydeşe Meyhaba Empty
MesajKonu: Yeni Kaydeşe Meyhaba   Yeni Kaydeşe Meyhaba Icon_minitimeSalı Ara. 21, 2010 4:53 am

Başlık soytarıca oldu ama. Unutmayın bu arkadaş gerçekte sınıf arkadaşımdır. Burda bacımdır. Siz anladınız. Twisted Evil
Ve aynı zamanda partiye katıl görevi de böylelikle oluyor.

Kampa yeni gelen kardeşim adına bir parti düzenleyecektim. Bütün kardeşlerim katılacaktı. Tabi Elena o korkutma olayından sonra gelmeyebilirdi ama ona kız kardeş getirdiğim için çok sevinecekti. Her iddasına vardım ki 2 günde 2 kardeş bütün kampı hoplatacaklardı. Bu kızlara nasıl sahip çıkacaktık Ed ile? Kafamı akıllanmayacaklarını söyleye söyleye sarstım. Elena kapıda gözüktü. Şık bir kıyafet giyinmişti. Artist işe! İlla beni sinir etmek içindi. Yeni aldığım kılıcı ilk kez onda denemek istiyordum ama denersem Athena beni harcardı. Ondan korkulurdu yahu! Şimdi kesin Olimposta beni dinliyor ve sinirli sinirli bakınıyordu. Başka işi yoktu sanki. Elena içerdeki kız kardeşini görür görmez
"Hoşgeldiiin!" biçiminde bir çığlık atarak ona sarıldı. "Dakika 1 gol 1" dedim. Artık kız kardeşi gelmişti ya, havalar da başlamıştı. "Hıh!" diye arkasını döndü ve kulübeyi gezdirmeye başladı. Ben aşırdığım içkileri Yemek Odası'na yerleştirdikten sonra Ed'i beklemeye başladım. O da biraz yiyecek getirecekti. Cips bulmakta üstüne yoktu kardeşimin. Hermes Çocuklarından tek eksiğimiz babamızın Hermes olmaması idi. Huyumuz kurusun ne diyelim başka?

İyi insan lafın üstüne gelirmiş. Hemen geldi Ed de. Kıyafetleri zar zor çıkarılabilecek türdendi. Demek ki o aklokkü olursa kolay kolay kurtulamazdı partiden. Hızla yanına koşup elindekileri masaya koydum. Sanki parti sadece benim etrafımda oluyormuş gibi davranıyordum. Hızla ses sistemine dokundum ve güzel bir parti müziği koydum. Ed herzamanki artist dansını sergilerken, diğer kızlar klasik hareketler yapıyordu. Kafamı "Hiçbirşey bilmiyorlar." dermişcesine salladım ve güzel bir dans hareketi ile artistlik atmaya başladım. Daha sonra Ed ile kararlaştırmışız gibi aynı hareketleri yapmaya başladık. Çok hoş bir görünüm katıyordu etrafa bu dans.
Miley Bieber
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Miley Bieber

MesajKonu: Geri: Yeni Kaydeşe Meyhaba   Yeni Kaydeşe Meyhaba Icon_minitimeSalı Ara. 21, 2010 5:54 am

Bugün Hephiastos klübüsende ilk günümdü çok heyecanlıydım.Abim Al(Al'ı sinir etmek için kullanırım)benim gelişim şerefine bir parti düzenlemiş.Gerçekten çok incedir.Her neyse Ben klubedeyken kapıda bir kız belirdi hiç görmediğim biri! Ama dur bu benim kız kardeşim olmalıydı.Elena ``Hoşgeldin kız kardeşimmmm´´dercesine çığlık attı.Bunu abilerim anladı mı bilmiyorum.Ama çığlık atmasıyla sarılması bir oldu.Al ``[color=green]`Dakika bir gol bir´´dedi.Biz hiç bozulmadan ``size öyle şeyler yapacağız ki siz bizim peşimizde koşmaktan görev yapamayacaksınız´´dedim ve güldük.o sırada diğer abim olan Eduardo kısaca Edu göründü ``Merhaba yeni kız kardeşim hoşgeldin´´dedi.Ben sadece kafamı sallamakla yetindim.Nede olsa daha yeni tanışmıştık.Elena ``Bak Julia burada Ares'in kızı olan Mia sen bir çaylak olduğun için bazı kötü şeyler yapabilir dikkatli ol´´dedi.Bende tamam tarzında yine başımı salladım.Burada hem eğlenecek hemde öğrenecek gibi görünüyordum.Ama Elena Mia derken kimi kastetmişti?Bunu araştırmam gerekiyordu sanırım...
Elena Martin
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Elena Martin

MesajKonu: Geri: Yeni Kaydeşe Meyhaba   Yeni Kaydeşe Meyhaba Icon_minitimeÇarş. Ara. 22, 2010 8:53 am

Oh be! Sonunda kız kardeşim gelmişti. Bu anı çok uzun zamandır bekliyordum. Dolayısıyla da aşırı tepki vermiştim. Kardeşimi ilk gördüğümden beri abimlere oynayacağımız oyunları düşünmeye başlamıştım. Şundan çok emindim; çok eğlenecektik. Julia'nın kolundan tuttum ve yiyeceklerin oraya götürdüm. Abur cuburları yemeye başlamıştım. Alex bana "Şişmanlayacaksın." dedi. Arkasından Ed, "Yavaş ye kız." dedi. İkiside gülmeye başladı. Çok sinirlenmiştim. "Bugün sakın benimle uğraşmayın abiler!" dedim. Sesim çok çıkmıştı. Julia, "Yoksa fena olur." diye ekledi. Abimler gülmeyi kestiler ve birbirlerine baktılar. Ed, "Ne kadar cazgırlar!" dedi. Alex, "Evet, olan kulaklara olacak." dedi. Daha sonra bize baktılar ve konuyu değiştirmeleri gerektiğini anladılar. Mağlum Julia da ben de çok pis bakıyorduk. Dört kardeş sohbet etmeye başladık. Ed ve Alex birbiri ardına espiriler yapıyordu. Julia'yla ben gülmekten ölmek üzereydik.

Yeni Kaydeşe Meyhaba
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yeni Bir Hayat ve Yeni Gerçekler
» Yeni ev,yeni başlangıç...
» Yeni Bir Sayfa, Yeni Bir Aşk...
» Yeni ev
» Yeni Bir Ev