Kurtarmak.... Ne kadar aptalca bir kelime değil mi? Beni çıldırtan da belki budur.
Kampta ilk gününü ona yardım ederek geçirmek istediğim akrdeşim tuvaletlere gelmiş ve kötü duruma düşmek üzereydi. Ares Kulübe Lideri klozete kafasını sokacaktı. Ama arkada sigara üfürüşümü görünce birden durdu. "Sanırım... Sanırım düşündüğüm şeyi yapacaktın değil mi Ares kızı?" diye sordum. Sinirli ve yakalanmış bir kızı andıran bakışları vardı. Yeni, Othrys Dağında bulduğum kılıcı denemek için tam sırası olabilirdi. "Sanırım gidiyordun değil mi?" diye sordum usulca. İstesem onu bir anda buz yapabilirdim. Ama yaparsam Ares bana kızardı. Babam ortalarda olsa ona da babam kızardı ama Ed ile bana düşen kardeşlerimizi korumak ve kollamaktı. Yavaş, sinirli adımlar ile oradan uzaklaşmaya başladı Ares kızı "Güle güle!" diye bağırdım. Julia mahçup dolu bakışlar ile klozetin yanında duruyordu. "Ben kafanı klozete sokmadan önce ordan çık!" diye bağırınca mahçup bir durumda kulübenin yolunu tuttuk. O önde, ben arkada....