Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Iykk iğrençti ya!

2 posters
YazarMesaj
Miley Bieber
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Miley Bieber

Iykk iğrençti ya! Empty
MesajKonu: Iykk iğrençti ya!   Iykk iğrençti ya! Icon_minitimeSalı Ara. 21, 2010 3:53 am

O sabah hiçbir şey den habersiz uyanmıştım.Kalkıp üstümü giydim saçımı topuz yaptım ve klübeden çıktım.Yolda birkaç arkadaşımı gördüm.Ah birde Hermia'yı.Bana ``Selam çaylak yani tatlım nasılsın gel bir turlayalım senle´´dedi.Yüzünde muzip bir gülücük vardı.``Ama ama ben yapamam Mia´´dedim fakat beni dinlemedi bile.kolumdan sürüklüyordu.Tuvaletlere yöneldiğimizi anlamıştım.``Mia gerçekten düşündüğüm şeyi yapmayacaksın değil mi?´´diye sordum.
Alex Nike
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Alex Nike

Iykk iğrençti ya! Empty
MesajKonu: Geri: Iykk iğrençti ya!   Iykk iğrençti ya! Icon_minitimeSalı Ara. 21, 2010 6:24 am

Kurtarmak.... Ne kadar aptalca bir kelime değil mi? Beni çıldırtan da belki budur.

Kampta ilk gününü ona yardım ederek geçirmek istediğim akrdeşim tuvaletlere gelmiş ve kötü duruma düşmek üzereydi. Ares Kulübe Lideri klozete kafasını sokacaktı. Ama arkada sigara üfürüşümü görünce birden durdu.
"Sanırım... Sanırım düşündüğüm şeyi yapacaktın değil mi Ares kızı?" diye sordum. Sinirli ve yakalanmış bir kızı andıran bakışları vardı. Yeni, Othrys Dağında bulduğum kılıcı denemek için tam sırası olabilirdi. "Sanırım gidiyordun değil mi?" diye sordum usulca. İstesem onu bir anda buz yapabilirdim. Ama yaparsam Ares bana kızardı. Babam ortalarda olsa ona da babam kızardı ama Ed ile bana düşen kardeşlerimizi korumak ve kollamaktı. Yavaş, sinirli adımlar ile oradan uzaklaşmaya başladı Ares kızı "Güle güle!" diye bağırdım. Julia mahçup dolu bakışlar ile klozetin yanında duruyordu. "Ben kafanı klozete sokmadan önce ordan çık!" diye bağırınca mahçup bir durumda kulübenin yolunu tuttuk. O önde, ben arkada....
Miley Bieber
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Miley Bieber

Iykk iğrençti ya! Empty
MesajKonu: Geri: Iykk iğrençti ya!   Iykk iğrençti ya! Icon_minitimeSalı Ara. 21, 2010 6:32 am

Abimin beni kurtarması çok güzel bir şeydi ama Mia'^yı böyle göndermesi gerçekten kötüydü.Mia kızmış ve üzülmüştü.Bunu bir kız olarak hissedebiliyordum.Abime çok kızmıştım.``Yaptığını beğendinmi? Bir kızı üzmeye ne hakkın var?´´diye çıkıştım.Bir kızın üstünde yeni kılıcını denemeyi düşünmüyordu.Düşünse delirmiş olacaktı.
Alex Nike
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Alex Nike

Iykk iğrençti ya! Empty
MesajKonu: Geri: Iykk iğrençti ya!   Iykk iğrençti ya! Icon_minitimeSalı Ara. 21, 2010 9:26 am

"Yaptığını beğendin mi?" diye soruyordu. Kafasını klozete sokmaya çalışan kızı koşmuştum ve o bu durumdan rahatsızdı. "Eğer sana yardım etmezsem Ed beni öldürür Julia. Benim çocuk bakıcılığına ayıracak zamanım yok." demiştim. Sonuna kadar haklıydım. Ya ben deli idim, ya da insanlar çıldırıyordu. İyi ki kovmuştum o kızı. "Biliyor musun? Korunmaya değmezsin." dedim ve oradan hızla uzaklaştım. Melez Kampı son zamanlarda beni sıkıyordu. Gittikçe boğucu bir havası olmaya başlamıştı. Kamptan kaçıp asice, tek başıma savaşmak istiyordum Titanlar ile. Melezler daima bana göre yüktü. O kadar konuşuyordu bir de. Hala arkamdan sinirli sinirli konuşuyordu. Ed'e durumu izah edip Elena'yı görevlendirtecektim.
Miley Bieber
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Miley Bieber

Iykk iğrençti ya! Empty
MesajKonu: Geri: Iykk iğrençti ya!   Iykk iğrençti ya! Icon_minitimeÇarş. Ara. 22, 2010 12:52 am

Bana ilk defa bağırmıştı.Geröekten Titanlar'ın tarafına geçmeyi düşünmüyordu herhalde.Ama bana kalsa ben haklıyım değil mi? Bana bebek bakıcılığına harcayacak zamanım yok dedi...Ben bebekmiyim* Bu beni gerçekten üzdü.Tamam beni kurtardı ama bir kıza bunu yapmaya hakkı yoktu.Bende bir kızım sonuçta.Ben hala onun arkasında sinirli sinirli konuşup duruyordum.Ve arkasını dönerek ``yeter artık ucube kız.Seni buraya aldırmadan önce tam bir ucubeydin şimdi havalanma´´dedi.Ben şok olmuştum.Hayatımda ilk defa bana ucube diyordu.Ben artık ondan da hızlanmıştım.Ağlıyordumda.Bunu bir abi olarak söyleyemezdi.Klubeye girince ağladığımı farkeden Elena ``tatlım iyimisin?´´diye soruyordu .Konuşmaya halim yoktu.Bunu bana nasıl yapardı.Sırf Mia'yı savundum diye.Ama ben haklıydım.Yok yere ucube dedirttim kendime.Ben git ona sor dercesine bir harekete yaptım.benden özür dilemeyeceğini bile bile onu klubeye bekliyordum.İnşallah bu bekleyişim kötü ile sonuçlanamzdı.Ya abim Titanlarla savaşiırken başına birşey gelirse? Ya da onların yani kötülerin yanına geçerse.Bu benim suçum olurdu.Ve kendimi asla affetmezdim...

Iykk iğrençti ya!
1 sayfadaki 1 sayfası