Yeni tanıştığım arkadaşlarımı ziyarete gidiyor ve onları daha iyi tanıyordum. Nedense hepsi kızdı. Bütün tanıştıklarım neredeyse kızdı. Yinede buna aldırış etmiyordum. İlk defa birinin kulübesini ziyarete geliyordum. Dışardan gördüğüm kadarı ile tertemiz bir kulübe görüyordum. Bizim kulübemizden temiz olduğu kesindi. Beni arkadaşım Eliesha kapıda karşıladı ve "Hoşgeldin Alex" dedi gülümseyerek. Ares çocukları kız da erkekte olsa kabadır diye düşünüyordum hep. Ama onlar değildi. Dışardan gördüğüm bu temizlik içtede kesin böyle idi. Bir masa, masanın üstünde içecek ve kurupastalar duruyordu. Çok güzel bir kulübeye benziyordu. "Eee? Güzel mi kulübemiz?" diye sordu. "Kesinlikle çok temiz. Eminim ki sık sık temizliyorsunuzdur." dedim. Onaylarcasına kafasını aşağı yukarı salladı ve kulübeyi gezdirmeye başladı. Bütün kulübeler böyle olsaydı keşke! Gördüğüm kadarı ile kulübenin heryeri tertemizdi. Bana oturdukları yeri gösterdi. Hiç Ares Çocuğu yoktu nedense. Bana "Buyur." diye koltuğu gösterdi. Yavaşça oturdum koltuğa. Daha sonra "Birşey canın çekerse masanın üstünde var." dedi. "Tamam" dercesine kafamı salladım. Yeni gelmiş bir melezdi ve oldukça kibar birine benziyordu.