Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Macera peşinde

4 posters
YazarMesaj
Diona Arsinoe Stanislaus
Zeus'un Çocuğu/Parti Organizatörü
Zeus'un Çocuğu/Parti Organizatörü
Diona Arsinoe Stanislaus

Macera peşinde Empty
MesajKonu: Macera peşinde   Macera peşinde Icon_minitimePaz Ara. 19, 2010 2:43 am

Sabah kalktım ve Maya ile sözleşmemizi hatırladım. Bugün onunla buluşacaktık ve bana kampı gezdirecekti. Saate baktığımda yarım saatten az vaktimin kaldığını fark edip yatağımdan fırlayarak dolabıma yöneldim. Üzerime sevdiğim ve rahat ettiğim siyah kotumu ve beyaz badimi giyerek saçlarımı taradım. Saçlarımı dalgalı bırakarak yukarıdan topladım. Güzel olmuştu ama buluşma saatimiz gelmişti. Hızla babamın verdiği kolyeyi ve kılıcımı saate dönüştürerek bileğime taktım ve kulübeden ayrıldım. Tam dışarı çıktığımda havanın soğukluğunu hissederek titredim ve kulübeme dönmek zorunda kaldım. Sonunda montumu da üzerime geçirerek tekrar kulübeden çıktım. Maya'yı almaya geleceğim dediğim saat biraz geçmiş ve geç kalmıştım. Ama bu yüzden bana kızmayacağını umuyordum. Ne de olsa kulübesinde bekliyordu beni.

Ardından Maya'nın kulübesine giderken bir meleze çarptım ama kim olduğunu bilmiyordum. Ya yeni gelmişti yada benim hiç dikkatimi çekmemişti.Yine de "Pardon, acelem vardı da." dedim. Çocuk bana şaşırmış ve gülümseyerek bakıyordu. Bu çocuğu baştan aşağı süzdüğümde birden bire nedense bana çok tanıdık gelmişti. Ya daha önce görmüştüm yada geleceğini duymuştum. "Önemli değil. Ben Stephan, Poseidon'un yeni gelen oğlu. Sen?" diye sorunca susmayacağını ve benimle tanışmak istediğini anladım. Bunu garip bulmuyordum çünkü bende yeni gelmiştim ve tanışmak fena olmazdı. "Bende Eliesha, Ares kızı. Arkadaşımla dolaşıcaz sende gelmek ister misin?" diye sordum ve Demeter kulübesine doğru ilerlemeye başladık.
Joseph M. Masen
Persephone'nin Çocuğu
Persephone'nin Çocuğu
Joseph M. Masen

Macera peşinde Empty
MesajKonu: Geri: Macera peşinde   Macera peşinde Icon_minitimePaz Ara. 19, 2010 4:09 am

Kampta ki ilk günüm oldukça güzel geçmişti. Kardeşlerimle tanışmıştım ve artık benim de pegasusum vardı. Şimdi ise pegasus ahırlarından yeni çıkmıştım ve kulübeme gidiyordum. Bana çarpan bir melez olduğunu hissettim. Sendeledim ama düşmedim. İlk günümde rezil olmak istemiyordum. Bana çarpan bir kızdı ve oldukça sevecendi. İyi arkadaş olabileceğimizi düşündüm."Pardon, acelem vardı da." dedi. Şaşırmıştım ama gülümseyerek baktım. Kızı tanımıyordum ama kendisine karşı bir sıcaklık hissetmiştim. Önemli değildi de zaten. Sonuçta bilerek çarpmamıştı. Gülümseyerek konuştum. "Önemli değil. Ben Stephan, Poseidon'un yeni gelen oğlu. Sen?" diye kendimi tanıttım. Onunla tanışmak istiyordum. Arkadaş olabilirdik. Kampta pek arkadaşım olduğu söylenemezdi. Kız şaşırmış olsa da o da kendini tanıttı. "Bende Eliesha, Ares kızı. Arkadaşımla dolaşıcaz sende gelmek ister misin?" Tabii ki de evet ! Bu arkadaş olmak için güzel bir yol gibi görünüyordu. Sevinçle başımı salladım ve saatime baktım. Daha öğlendi. Normalde saatime bakmak için kullanmazdım. Üstüne basınca bir hançere dönüşürdü. Bana annem tarafından hediye edilmişti. Oldukça güzeldi. Keşfettiğim zaman, ilk önce şaşırmıştım ama hançer beni korumuştu. Artık kendimi hançer ustası olarak görüyordum. Ama hiç eğitim almamıştım. Ell, benim düşünceli halimi görmüştü ve sordu. "Güzel kol saatiymiş." dedi gülümseyerek. Başımı teşekkürler anlamında salladım. "Annemin hediyesi. Saate vurduğum zaman, bir hançer oluyor." diye açıkladım. Ell, etkilenmiş gibi görünüyordu. Tam konuşacakken bir kulübeye geldik. Kulübenin çatısında çimenler vardı. Kapıdan bir kız çıktı. Bana tuhaf bir şekilde baktı. Sonra gözleri Ell'e gitti. Ell, açıklamaya başladı. Kano Gölüne gidiyorduk anladığım kadar. Sonra adının Maya olduğunu öğrendiğim kız ve Ell ile birlikte kano gölüne gitmeye başladık.
http://www.percyjacksonrpg.forume.biz/
Clara Thompson
Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Clara Thompson

Macera peşinde Empty
MesajKonu: Geri: Macera peşinde   Macera peşinde Icon_minitimePaz Ara. 19, 2010 5:42 am

Elisha heyecanla gelişini ve Poseidon oğlu Stephan'a çarptığını anlatıyordu. Ben de herşeyi boş boş dinledim. Elisha bunu farketmiş gözükmüyordu. Bugün biraz dalgındım nedenini bilmiyordum. ''...Yani hiç heyecanlanmadın mı? Kuzenin gelmiş şurada.'' Elisha sonunda başını bana çevirmişti. Ben ise omuz silktim. Elisha kızgınlıkla kollarını birleştirdi. Ah, onu kızdırmayı hiç istemiyordum!
''Tamam, tamam. İlgiliyim. Bak.'' Gittim ve Stephan'ın elini sıktım çocuk hala birşey anlamamış şekilde bakıyordu. Eh daha yeni, daha garip şeyler de görecekti.
''Merhaba kuzen, ben Maya, Demeter kızı. İşte, senin kuzenin oluyorum çünkü Poseidon'la Demeter kardeşler. Buradaki çoğu kişi seni kuzenin. Zeus ve Hades çocukları sadece en göze batanları yani. Hestia ve Demeter çocukları da arada kaynıyor. Hiç bir efsanede onlardan bahsedildiğini duydun mu?''
Çocuk böyle üstüne gelememden dolayı şaşırmış gibiydi. Başını iki yana salladı.
''İşte ben de onu diyorum, senin kuzenin olmamla hiç birşey olmuyor. Haydi gidelim.'' dedim ve yürümeye devam ettim. Biraz fazla mı tepki vermiştim? Bilemem, ama Poseidon'u hiç bir zaman sevmemiştim. Poseidon çocukları? Bilemiyorum, onlar kötü değildi ama babaları için bana katlanmak zorundalardı. Kendimi biraz kötü hissettim. Ah, suçluluk duygusu. Niye bu kadar yumuşak kalpliyim ki? Bu soruyu kendime yüz kere sordum ve hep tanrı yanım yanıtladı: Çünkü annen anne sevgisi tanrıçası, cevap ne kadar basit değil mi? Hafifçe ofladım. Arkamdan Elisha'nın sesini duyabiliyordum. ''Kusura bakam Stephan, normalde böyle değildir, çok iyi biridir inan.'' Kano gölünün bulunduğu yere gelmiştik. Biraz yürüyüp hafif bir eğimi hissettiğimde aşağı doğru yürüdüm ve sık çalılıkların arasından geçtim. İşte gelmiştik.
Zellana L. Tyler
Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
Zellana L. Tyler

Macera peşinde Empty
MesajKonu: Geri: Macera peşinde   Macera peşinde Icon_minitimePtsi Ara. 20, 2010 2:11 am

Melez kampına yeni gelmeme rağmen bir kaç arkadaş edinmiştim.Amanday'la buluşmak için Kano gölüne gidicektik.Dolabımdaki en güzel kıyafetleri giydim.Çünkü arkadaşlarıma güzel görünmeyi önemserim.Klübümden apar topar çıktım.Çünkü geç kalmak üzereydim ve geç kalmayı hiç sevmezdim.Yürümeye başlayınca ellerimin üşüdüğünü hissettim ve ellerimi birbiriyle sürtmeye başladım.Amanda'nın klübesine doğru koşar adımlarla yürümeye başladım.Amanda kapıda beni bekliyordu.''Üzgünüm geç kalmak istemezdim ama hava çok soğuktu.Ne kadar koşarak gelsem bile üşümekten sık sık mola vermek zorunda kaldım.'' Elini omzuma koyarak '' Sorun değil Zell! '' ama gerçektende geç kaldığımda bunun ne kadarda sorun olmadığını söyleseler bile sorun olduğunu düşünürdüm.Ve işte öğle bir duyguya kapılmıştım yine! Amanda '' Zell iyi misin solgun gözüküyorsun.Bir şey mi oldu?'' demesiyle dalıp gittiğim o diyarlardan alıp götürdü beni.Ve '' Şeyy.. İyiyim ben bir sorun yok'' dedim.

Melez kampına yeni gelmenin telaşıyla Amanda bana her yeri tanıtıyordu.Gerçekten çok büyük bir kamptı.

Macera peşinde
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Macera Peşinde.
» Kolye Peşinde
» Güneş'in Peşinde
» Macera
» Zor bir macera. ~2