Chase Brandon Lee
| Konu: İlk Gün Düşünceleri. C.tesi Ara. 18, 2010 2:09 am | |
| - Spoiler:
3- 'İlk gününün sonu'nu anlatan bir rp yazacaksın, kampla ilgili ilk izlenimlerin, ilk maceraların... + 12- Ormanda rp yazacaksın.
İlk gün sonunda bitmiş, bütün gün parlayan güneş yavaş yavaş dağların arkasına saklanmaya başlamıştı. Bugün kampta ilk günüm ve ben yorgun bir şekilde kendime sessiz sakin bir yer arıyorum, kalabalıktan kaçmak için. Yanlış anlaşılmasın, kafamı dinlemem gerekir biraz benimde. Yoksa burayı sevmediğim falan yok. Çoğu kişi sıcakkanlı davrandı bana. Fakat ben tek birinin, yani Satellite'in üstünde iyi bir etki bırakmadım sanırım. Amacı yeni geldiğim için yardım etmekti ama ben onu başımdan attım ve sert oldu sanırım. En kısa zamanda düzeltmeliyim bu işi. Persephone kulübesindeki tüm kardeşlerimi daha göremesem bile Jessica beni sıcakkanlılığıyla etkilemişti açıkçası. Bu arada, kamptan benden başka çekikler olduğunu öğrendim ve bir-kaç tanesini tanıyorum sanırım. Bu iyi mi yoksa kötü mü karar veremedim ama yendimi yanlız hissetmeme açısından iyi sanırım.
Sonunda aradığım sessizliği ormanda bulmuştum. Gövdesi en geniş olan ağacın altına oturdum ve sırtımı yasladım. Gözlerimi kapattım ve biraz dinlenmek için bütün gün yaşadığım koşturmacayı düşündüm. Melez Kafe, Büyük Ev, Okçuluk Alanı ve Amfitiyatroyu görmüştüm. Bir de, buraya gelmeden önce Pegasus edindim, adıda Golden. Neyse, kısacası günüm güzel geçmişti. Bu sırada aklıma annem geldi, yani Pershephone. Hayatım boyunca görmediğim bir kadına anne diyecektim bundan sonra. Hayatım boyunca görmemiş derken... Acaba ne zaman görebilirdim ki? Aklımdaki soruları ne zaman açıklığa kavuşturabilirdim? Hepsine cevap almalıydım birer birer. Bu arada, uyumama az kalmıştı. Yeterince dinlendiğimi düşünerek ayağa kalktım ve serinleyen havayla üstüme birşeyler almak için ormanı terk edip kulübeme doğru yürümeye başladım. | |
|