Chase Brandon Lee
| Konu: *Yağmur'~~ Cuma Ara. 17, 2010 11:44 am | |
| Selam herkese. ^^ Ben Yağmur, 19 yaşındayım -yani bildiğiniz liseden kurtulmuş bulunuyorum- ve Ankara'da yaşıyorum. Yanlış anlaşılmasın diye söylemek isterim ki erkeğim ben. Bir-iki malum sitede beni kız sanıp insanlar yanlış anladıkları için artık önlem almaya başladım. Öhöm neyse, Çalışkan bir insan sayılmam, hattaha çalışmam ama yinede derslerim iyidir. Gitar ve Piano çalmayı biliyorum. Spor konusunda çoğu insanın tersine futbolu sevmem. Hattaha basketbolu tercih ediyorum. Eskiden okul takımındaydım falan. Stephanie'nin sayesinde burdayım. Şimdilik bu kadar diyorum, zaten konuştukça tanırsınız beni falan filan klasik sözler. Sorunuz olursa rahatlıkla sorun. | |
|
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: *Yağmur'~~ Cuma Ara. 17, 2010 11:48 am | |
| - Chase Brandon Lee demiş ki:
- Selam herkese. ^^
Ben Yağmur, 19 yaşındayım -yani bildiğiniz liseden kurtulmuş bulunuyorum- ve Ankara'da yaşıyorum. Yanlış anlaşılmasın diye söylemek isterim ki erkeğim ben. Bir-iki malum sitede beni kız sanıp insanlar yanlış anladıkları için artık önlem almaya başladım.
Öhöm neyse, Çalışkan bir insan sayılmam, hattaha çalışmam ama yinede derslerim iyidir. Gitar ve Piano çalmayı biliyorum. Spor konusunda çoğu insanın tersine futbolu sevmem. Hattaha basketbolu tercih ediyorum. Eskiden okul takımındaydım falan. Stephanie'nin sayesinde burdayım.
Şimdilik bu kadar diyorum, zaten konuştukça tanırsınız beni falan filan klasik sözler. Sorunuz olursa rahatlıkla sorun. 19 yaşında mısın o.o büyüksün benden, doğal olarak Yanlış anlaşılmasın ben seni ismin yüzünden kız sanmıştım, şaşırdığımı itiraf etmeliyim (: Ben de çalışmam ama derslerim (en azından sözelim) iyidir. Piano çalmayı bilirim, gitar dersi alıyorum Basketbolu kesinlikle futbola tercih ederim. Daha.. Nasıl desem? Harika, iyi.. Her neyse hoşgeldin aramıza kardeşim | |
|
Chase Brandon Lee
| Konu: Geri: *Yağmur'~~ Cuma Ara. 17, 2010 11:57 am | |
| Genellikle insanlar kız sanıyorlar sonra erkek olduğumu söyleyince küçük bi şok geçiriyorlar. 19 yaşındayım ama ruh olarak hala bi çocuğum ben ya. | |
|
Aleda Beth Hwang Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: *Yağmur'~~ Cuma Ara. 17, 2010 12:03 pm | |
| Beybi Yağmıır, Hafılpaf Yağmıır şimdi de persifoni oğlu Yağmıır Benden de kurtuluş yok hıh Yine beraberiz. Hoşgeldin^^ | |
|
Chase Brandon Lee
| Konu: Geri: *Yağmur'~~ Cuma Ara. 17, 2010 12:06 pm | |
| Alıştım artık Yağmıra Revinkılav esin. Burdada Hermes kızı ha, iyi bakalım. Kurtulamadığım kişi sen olda... Bide Cansudan kurtulsam falan. Yine beraberiz, hoşbulduk. ^^ | |
|
A. Raina Lindgren Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: *Yağmur'~~ Cuma Ara. 17, 2010 12:11 pm | |
| Bana kaşınıyorsunuz gibime geliyor, ama yinede hoşgeldiniz Yığmır bey. -.- | |
|
Chase Brandon Lee
| Konu: Geri: *Yağmur'~~ Cuma Ara. 17, 2010 12:18 pm | |
| Daha yeni duş almıştım o yüzden herhangi biryerim kaşınmıyor. Hoşbulduk Cancan hanım. | |
|
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: *Yağmur'~~ Cuma Ara. 17, 2010 9:35 pm | |
| bende Ankara'da oturuyorum ama basketbolu asla futbola tercih etmem yinede anlaşacağımızı umuyorum yaş olarakta fazla bir fark yok zaten hoşgeldin aramıza | |
|