Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

*Yağmur'~~

5 posters
YazarMesaj
Chase Brandon Lee

Chase Brandon Lee

*Yağmur'~~ Empty
MesajKonu: *Yağmur'~~   *Yağmur'~~ Icon_minitimeCuma Ara. 17, 2010 11:44 am

Selam herkese. ^^
Ben Yağmur, 19 yaşındayım -yani bildiğiniz liseden kurtulmuş bulunuyorum- ve Ankara'da yaşıyorum. Yanlış anlaşılmasın diye söylemek isterim ki erkeğim ben. Bir-iki malum sitede beni kız sanıp insanlar yanlış anladıkları için artık önlem almaya başladım.

Öhöm neyse, Çalışkan bir insan sayılmam, hattaha çalışmam ama yinede derslerim iyidir. Gitar ve Piano çalmayı biliyorum. Spor konusunda çoğu insanın tersine futbolu sevmem. Hattaha basketbolu tercih ediyorum. Eskiden okul takımındaydım falan. Stephanie'nin sayesinde burdayım. Razz

Şimdilik bu kadar diyorum, zaten konuştukça tanırsınız beni falan filan klasik sözler. Sorunuz olursa rahatlıkla sorun. Razz
Cassandra Masen
Thanatos'un Çocuğu
Thanatos'un Çocuğu
Cassandra Masen

*Yağmur'~~ Empty
MesajKonu: Geri: *Yağmur'~~   *Yağmur'~~ Icon_minitimeCuma Ara. 17, 2010 11:48 am

Chase Brandon Lee demiş ki:
Selam herkese. ^^
Ben Yağmur, 19 yaşındayım -yani bildiğiniz liseden kurtulmuş bulunuyorum- ve Ankara'da yaşıyorum. Yanlış anlaşılmasın diye söylemek isterim ki erkeğim ben. Bir-iki malum sitede beni kız sanıp insanlar yanlış anladıkları için artık önlem almaya başladım.

Öhöm neyse, Çalışkan bir insan sayılmam, hattaha çalışmam ama yinede derslerim iyidir. Gitar ve Piano çalmayı biliyorum. Spor konusunda çoğu insanın tersine futbolu sevmem. Hattaha basketbolu tercih ediyorum. Eskiden okul takımındaydım falan. Stephanie'nin sayesinde burdayım. Razz

Şimdilik bu kadar diyorum, zaten konuştukça tanırsınız beni falan filan klasik sözler. Sorunuz olursa rahatlıkla sorun. Razz

19 yaşında mısın o.o

büyüksün benden, doğal olarak Very Happy
Yanlış anlaşılmasın ben seni ismin yüzünden kız sanmıştım, şaşırdığımı itiraf etmeliyim (:

Ben de çalışmam ama derslerim (en azından sözelim) iyidir. Piano çalmayı bilirim, gitar dersi alıyorum Very Happy

Basketbolu kesinlikle futbola tercih ederim. Daha.. Nasıl desem? Harika, iyi.. Wink

Her neyse hoşgeldin aramıza kardeşim Razz
http://camelot.hareketforum.org/
Chase Brandon Lee

Chase Brandon Lee

*Yağmur'~~ Empty
MesajKonu: Geri: *Yağmur'~~   *Yağmur'~~ Icon_minitimeCuma Ara. 17, 2010 11:57 am

Genellikle insanlar kız sanıyorlar sonra erkek olduğumu söyleyince küçük bi şok geçiriyorlar. Very Happy

19 yaşındayım ama ruh olarak hala bi çocuğum ben ya. Razz
Aleda Beth Hwang
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
Aleda Beth Hwang

*Yağmur'~~ Empty
MesajKonu: Geri: *Yağmur'~~   *Yağmur'~~ Icon_minitimeCuma Ara. 17, 2010 12:03 pm

Beybi Yağmıır, Hafılpaf Yağmıır şimdi de persifoni oğlu Yağmıır Very Happy
Benden de kurtuluş yok hıh Very Happy Yine beraberiz. Very Happy Hoşgeldin^^
Chase Brandon Lee

Chase Brandon Lee

*Yağmur'~~ Empty
MesajKonu: Geri: *Yağmur'~~   *Yağmur'~~ Icon_minitimeCuma Ara. 17, 2010 12:06 pm

Alıştım artık Yağmıra Revinkılav esin. Razz Burdada Hermes kızı ha, iyi bakalım. Razz
Kurtulamadığım kişi sen olda... Very Happy Bide Cansudan kurtulsam falan. Razz
Yine beraberiz, hoşbulduk. ^^
A. Raina Lindgren
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
A. Raina Lindgren

*Yağmur'~~ Empty
MesajKonu: Geri: *Yağmur'~~   *Yağmur'~~ Icon_minitimeCuma Ara. 17, 2010 12:11 pm

Bana kaşınıyorsunuz gibime geliyor, ama yinede hoşgeldiniz Yığmır bey. -.-
Chase Brandon Lee

Chase Brandon Lee

*Yağmur'~~ Empty
MesajKonu: Geri: *Yağmur'~~   *Yağmur'~~ Icon_minitimeCuma Ara. 17, 2010 12:18 pm

Daha yeni duş almıştım o yüzden herhangi biryerim kaşınmıyor. Razz Hoşbulduk Cancan hanım.
Claire Angel Deeply
Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Claire Angel Deeply

*Yağmur'~~ Empty
MesajKonu: Geri: *Yağmur'~~   *Yağmur'~~ Icon_minitimeCuma Ara. 17, 2010 9:35 pm

bende Ankara'da oturuyorum Very Happy

ama basketbolu asla futbola tercih etmem Very Happy

yinede anlaşacağımızı umuyorum yaş olarakta fazla bir fark yok zaten Very Happy

hoşgeldin aramıza Very Happy

*Yağmur'~~
1 sayfadaki 1 sayfası