Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Carrie'yle Poseidon'un Dev Dalgaları

2 posters
YazarMesaj
Helen Grace Burton
Athena'nın Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
Helen Grace Burton

Carrie'yle Poseidon'un Dev Dalgaları Empty
MesajKonu: Carrie'yle Poseidon'un Dev Dalgaları   Carrie'yle Poseidon'un Dev Dalgaları Icon_minitimeC.tesi Ara. 11, 2010 10:15 am

Sabah kahvaltısından sonra yapacak hiçbir işim yoktu hava güneşliydi ama kulübeye dönüp, kendimi yatağa atıp, Shakeaspeare'den Othello'yu okumak dışında hiçbir planım da yoktu. Tam kulübeye dönmüştüm ki arkamdan eğlenceli bir ses ''Heleeeeen'' diye seslendi. Ah Tanrım.. Başımı eğerek arkaya döndüm Carrie güneş gözlükleri, şapkası ve plaj çantasıyla yanıma doğru geliyordu. ''Carrie yoksa elindeki plaj çantası mı ?'' diye sordum. Gözlüklerini çıkararak ''Evet şekerim. Sen ve ben plaja gidiyoruz. Apollon beni seviyor sanırım.'' kıkırdayıp devam etti.''Hem Afrodit kızları çoktan güneşlenmeye başladılar bile. Kışın ortasında böyle hava bulmak çok zordur ve biz çok şanslıyız ki..'', sözünü keserek ''Ah Carrie pek güneşlenme havamda olduğumu sanmıyorum.'' dedim. ''Hadiii ama Heleen ! Böyle bir günü kulübede tıkılıp kitap okuyarak geçiremezsin. Hem bak en fazla iki saat.'' İnanmamışcasına gözlerimi devirdim. ''Tamam belki iki saat daha. Ama tabi sen ne zaman istersen o zaman geri döneriz.'' Carrie çok istekliydi ve onu asla kıramazdım. ''Peki, tamam. Gidelim ama çok kalamayız şekerim haberin olsun. Dönünce yapacak işlerim var.'' Carrie zıplayarak ''Anlaştık şekerim. Hadi hazırlan ben burada bekliyorum'' Güneş gözlüklerini takıp etraftaki melezlere el sallayıp cilve yaparken arkamdan ''Güneş kremini almayı unutmaa Helen!'' diye seslendi.
Claudia Carroll

Claudia Carroll

MesajKonu: Geri: Carrie'yle Poseidon'un Dev Dalgaları   Carrie'yle Poseidon'un Dev Dalgaları Icon_minitimePerş. Ara. 23, 2010 8:34 am

Helen yanıma geldiğinde plaja gitmeye hazırdık. Hava o kadar güzeldi ki. Helen'i koluma taktığım gibi Afrodit kızlarını izleyerek plaja doğru yol aldık. Plaja vardığımızda havlularımızı kumun üzerine serdik ve uzanıp güneşlenmeye başladık. Ben kulaklıklarımı takıp Helen'e ''Ben biraz bronzlaşacağım şekerim. Denize girecek olursan bana da haber ver.'' Helen denizdeki melezlere bakıp ''Suyun soğuk olmadığına emin misin ?'' diye sordu. ''Evet kesinlikle eminim. Düşünmeyi bırak ve keyfini çıkar artık Helen.'' Helen benimle birlikte uzanarak kitap okumaya başladı. Ben de güneş ışınları kemiklerime kadar işlerken müziğin ritminde kayboldum. Birden sarsılarak uyandığımda Helen'in beni dürttüğünü ve uyuya kaldığımı farkettim. ''Carrie ben Bella'nın yanına gidiyorum. Birazdan gelirim.''diyerek yanımdan ayrıldı. Doğrularak etrafıma bakındım ve yeterince bronzlaştığıma -uyuduğuma- karar vererek denize girmeye karar verdim. Ayağa kalktım ve denize doğru ilerlemeye başladım. Masmavi su parıldıyordu. Hafif dalgalar kumsala vururken ayağımı uzatıp suyun soğukluğuna baktım. Suyun soğuk olmadığını görünce derinlere doğru ilerledim. Tam o sırada Helen'in sesini duydum. ''Carrie dur!''
Helen Grace Burton
Helen Grace Burton

MesajKonu: Geri: Carrie'yle Poseidon'un Dev Dalgaları   Carrie'yle Poseidon'un Dev Dalgaları Icon_minitimeCuma Ara. 24, 2010 5:46 am

''Carrie dur!'' Claudia suya girerken arkasından telaşla bağırdım. Bells bana son anda hatırlatmıştı, Carrie, Zeus kızıydı. Amcası yani Poseidon onun kendi bölgesine girmesinden pek hoşlanmayabilir hatta baya bir kızabilirdi. Kardeş kavgası görmek isteyeceğimiz son şeydi. Carrie korkuyla dönüp ''Ne oldu Helen?'' diye sordu. Koşmaktan soluk soluğa kalarak ''Sen..Zeus kızı..Poseidon..Deniz...'' Carrie ellerini çarparak ''Helen! Şunu tam olarak anlatsana. Hiç birşey anlamadım dediğinden.'' ''Carrie sen Zeus'un kızısın. Biliyorsun ki baban ve Poseidonun arası can ciğer kuzu sarması sayılmaz. Yani bu durumda senin denize -yani Poseidonun bölgesine- girmen pek doğru olmayabilir. O yüzden hemen sudan çıkmalısın.'' Carrie tiz bir kahkaha patlatarak ''Helen ben de önemli bir şey sandım. Bu muydu bu kadar telaş yapmanın sebebi ?'' ''Evet Claudia! Son derece ciddiyim bak bu işler şakaya gelmez tamam mı? Kamptan önce hiç denize girdiğini hatırlıyor musun ? Hayır! İşte bunun sebebi de buydu.'' Carrie biraz şaşırarak, 'Bunu nerden biliyorsun?' diyecek gibi oldu ama son anda ''Bak umurumda değil tamam mı ? Ben de normal insanların yaptıklarını yapabilmek istiyorum ve şu an tek istediğim denize girmek. Hem amcamın bana kızacağını hiç sanmıyorum. Şimdi benimle denize geliyor musun yoksa karada kalmayı mı terch edersin?'' İşte babasına bak kızını al! Bir insan bu kadar dikbaşlı ve ukala olabilir miydi ? Hiç sanmıyorum.. ''Karada kalıyorum göz göre göre kendimi tehlikeye atmam ben!'' Carrie omuzlarını sallayarak suya girmeye devam etti. Su gittikçe derinleşiyordu neredeyse Carrie'nin omuzlarına kadar gelmişti. Suyun içinde dalıp çıkıyor bana el sallıyordu. Afrodit kızları ve diğer melezler kıyıya toplanıp Carrie'yi izlemeye başlamışlardı. İçimden o an orayı terketmek geldiyse de olduğum yerde kaldım. Başına kötü bir şey gelmesini istemiyordum. Yere oturup denizi izlemeye başladım. İşte ne olduysa tam o anda oldu. Birden kumsala vuran dalgaların gelgit yapmadığını farkettim. Su geri çekilmeye başlamıştı. Ufuğa baktığım an ise görüntü hiç hoş değildi...
Claudia Carroll

Claudia Carroll

MesajKonu: Geri: Carrie'yle Poseidon'un Dev Dalgaları   Carrie'yle Poseidon'un Dev Dalgaları Icon_minitimeCuma Ara. 24, 2010 8:34 am

Denizin serin sularında keyif çatarken birden Helen'in ayağa kalkıp kıyıya doğru koştuğunu gördüm. Eliyle arkamı işaret etmeye başlamıştı. Telaşla suya girdiğini gördüm. Arkamı döndüğüm an dev bir dalganın bir kaç km ötemde büyümeye başladığını gördüm. Şok içinde dalgaya bakakalırken bir elin beni çekmeye başladığını hissettim. ''Carrie kendine gel! Sudan hemen çıkmalıyız!'' Helen'in elini tuttum ve karaya doğru yüzmeye başladık. Yüzmede iyi değildim ve Helen olmasa karaya zor varırdım herhalde. Etrafımızdaki melezler hızla sudan çıkmaya çalışıyorlardı. Arkamı dönüp son bir kez daha baktığımda dev dalganın harekete geçmiş olduğunu gördüm. Son bir çabayla kıyıya yaklaşktık ve kumsala düştük. Vakit kalmamıştı. Dalga karada kalan herkesi yutacaktı. Dalganın kumsala varmasına saniyeler kala gözlerimi kapattım ve tam o sırada hafif bir rüzgar estiğini hissettim. Gözlerimi açtığımda ise rüzgarın benden çıktığını farkettim. Rüzgarım bir duvar oluşturup dalganın karaya vurmasını engelliyordu. Helen'in ve etraftakilerin şok içinde beni izlediklerini farkettim. Daha önce böyle bir gücüm olduğunu bende bilmiyordum ve onu nasıl kullanacağım konusunda en ufak bir fikrim yoktu. Gözlerimi kapayıp dalgayı yavaş yavaş söndürdüğümü hayal ettim. Helen'in ''İşe yarıyor.'' diye fısıldadığını duydum. Gözerimi açtığımda dalga neredeyse yok olmuştu. Herşey yoluna döndüğünde rüzgarin tekrar içime girdiğini hissettim. Sersemlemiş olmama rağmen bozuntuya vermemeye çalışarak, Helen'a dönüp ''Ben sıkıldım Helen. Hadi kampa geri dönelim..'' dedim hiç birşey olmamış gibi.

Helen'in de ekleyeceği bir şey yoksa Rp bitmiştir!

Carrie'yle Poseidon'un Dev Dalgaları
1 sayfadaki 1 sayfası