Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Biraz Dedikodu.

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Biraz Dedikodu. Empty
MesajKonu: Biraz Dedikodu.   Biraz Dedikodu. Icon_minitimeCuma Ara. 10, 2010 6:40 am

Bugün Lia'ya sürpriz yapmak istiyordum. Erkenden kulübemden çıktıktan sonra Melez Kafe'ye uğrayarak meyveli pasta aldım. E nede olsa ziyarete eli boş bitmek bize göre bir şey değildi. Elimdeki pastayı gören bir kaç melez aralarında fısıldaşınca öfkeli bir bakış attım onlara. Haliyle korktular. Bu ne kadar hoşuma gitse de bazen kampta beni seven kimsenin kalmayacağını düşündürüyordu.
Neyse Poseidon kulübesinin önüne gelince kapıyı çaldım. Biraz kapıda bekledikten sonra Lia açtı kapıyı. Beni görünce sevinmişe benziyordu. ''Misafir kabul ediyor musun?'' diye sordum gülümseyerek. Kulübede diğer kardeşleri yoktu sanırım. İçeriden hiç ses gelmiyordu. Gülümseyerek '' O misafir sensen tabi ki kabul ederim.'' dedi. İşte bu yüzden Lia'nın yeri benim için apayrıydı. Kamptaki tek dostumdu. Herşeyimi anlattığım tek kişi. Bugünkü ziyaretimin amacı dedikodu yapmaktı. Ne zamandır eğlenceli bir şeylerden bahsetmiyorduk. Savaşlar , titanlar derken kendimizi kaybetmiştik.
Kulübeye girdim...
Cornelia Fackrell
Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Cornelia Fackrell

Biraz Dedikodu. Empty
MesajKonu: Geri: Biraz Dedikodu.   Biraz Dedikodu. Icon_minitimeCuma Ara. 10, 2010 10:26 am

Sabah kalktığımda hiç bir kardeşim meydanda gözükmüyordu. Panoya not bırakmışlar mı diye baktığımda Rose okuluna ödev götüreceğini not bırakmıştı. Buna şaşırmıştım çünkü hafta sonları pek bu sebeplerle okuluna geri dönmezdi. Neyse diyerek panonun başından ayrıldım ve üzerime kıyafet seçmeye başladım. Bugün su ile ilgili olan çalışmalarıma devam edecektim. Baya ilerlemiştim ve artık su ile istediğim gibi oynuyor ve silah olarak kullanabiliyordum. Yine de su ile çalışmayı, uğraşmayı seviyordum. Buna uygun üzerime rahat eşortmanlarımı geçirdim ve saçımı taradım.

Ben saçlarımı tararken kulübenin kapısının çalındığını duydum ve saçımı son kez düzelterek kapıya doğru ilerledim. Kapıyı açtığımda karşımda Amanda'yı görünce mutlu olmuştum. Benimle oturmak için kulübeme gelmişti ve bende bütün işimi unutup onu içeri davet ettim. Amanda için her zaman boş vaktim olurdu benim.Ardından onun elindeki kutuyu alarak oturması için işaret ettim. Hemen yatağıma oturmuştu. Biz genelde hep kocaman kulübe bile olsa böyle oturabilirdik zaten. Bu da bizim farkımızdı. Ardından kutuyu masaya koydum ve yanına geçip oturdum. Gülerek konuşmaya başladım. Amanda da benim söylediklerimden sonra gülmeye başladı.

"Ee Amanda hadi bizim şu meşhur konuşmamıza başlayalım. Anlat bakalım kampta dönen olaylardan neler biliyorsun?"
Misafir
Misafir

Biraz Dedikodu. Empty
MesajKonu: Geri: Biraz Dedikodu.   Biraz Dedikodu. Icon_minitimeCuma Ara. 10, 2010 11:47 pm

"Ee Amanda hadi bizim şu meşhur konuşmamıza başlayalım. Anlat bakalım kampta dönen olaylardan neler biliyorsun?" diye sorunca tekrar güldüm. Aslında ilk olarak Jason ve onun arasında neler döndüğünü öğrenmek istiyordum. Ama bunu şak diye söyleyemeyeceğim için '' O kadar çok var ki hangisinden başlayayım?'' dedim gülümseyerek. Ardından '' Sat'le abimi duymuşsundur herhalde. Yani Sat yengem oldu.'' dedim kıkırdayarak. Hoş bilmeyen mi kalmıştı? Böylesine büyük bir haberi kimse kaçırmazdı. Özellikle Afrodit kızları eminim bütün kampa yaymışlardır. Yeminli avcı ile Ares oğlunun zor aşkları...
'' Tabi ki biliyorum. Duymayan mı kaldı kızım.'' dedi. Tekrar gülüştükten sonra diğer haberimize geçtim. '' Tiff ile yeni gelen Hestia oğlunu duydun mu peki?'' diye sordum. Nasılsa bende haber boldu. Buna şaşırmışa benziyordu. '' Bak bundan haberim yoktu.'' dedi. Jason'u sormak için fırsat kolluyordum. Son bir haber daha verdikten sonra konuyu Jason'a çevirmenin zamanı gelmiş gibiydi. '' Yeni kardeşim geldi biliyor musun?'' diye sordum. Bilmediğini düşünüyordum. Çünkü henüz dün gelmişti. Ve kulübede olduğu için diğer melezlerin görmediğini düşünüyordum. Ki görmesinler zaten. Babam hakkında geyik yapmaya başlarlarsa sonu fena biter. Bu sefer sert bakışlarımdan değil , kılıcımdan nasiplerini alırlardı.

Lia '' Aa bilmiyordum. Nasıl biri?'' diye sordu. Yüzünden meraklı olduğunu anlamak zor değildi. Ama bu konuyu fazla uzatmaya niyetim yoktu. Asıl konuya gelmenin zamanı gelmişti. '' Çok güzel. Adı Shylâ.Hemen kanım ısındı ona. Neyse Jason'dan ne haber?'' diye sordum. Sonunda gerçek konuya giriş yapabilmiştim.
Cornelia Fackrell
Cornelia Fackrell

Biraz Dedikodu. Empty
MesajKonu: Geri: Biraz Dedikodu.   Biraz Dedikodu. Icon_minitimeC.tesi Ara. 11, 2010 12:01 am

Yine konuyu evirip çevirip Jason'a getirmişti. Bekliyordum bunu ama Amanda'yla da bu konuda konuşmayı seviyordum açıkcası. "Aslında senin benden daha iyi bilmen lazım, ben daha karar vermeden bütün kamp bizi duydu." dedim. Bunun üzerine gülmeye başladı. Haklı olduğumu bildiğinin farkındaydım. "Tabi kızım. Poseidon'un kızı ve Afrodit'in oğlu kaçar mı." diyerek kıkırdadı. Haklıydı da zaten Afrodit kızları direk yaymıştı haberi. Bu konuda hiç şansım yoktu. Afrodit çocuğuyla çıkarken bu hep aklımda oluyordu zaten. "Haklsın Afrodit kızları güzel iş çıkarıyorlar." dedim. Artık konuyu kendi üzerimde tutmak istemiyordum ama konuyu nasıl çevireceğimi bilmiyordum.Bir süre düşündüm. Amanda konuyu çevirmek istediğimi bilmesine rağmen hiç yardımcı olmuyordu. Aksine bu konuda durup konuşmak onun daha çok hoşuna gidiyordu. Birden gülerek Amanda'ya döndüm. "Ee.. Eniştemle aranız nasıl?" diye sordum. Birden kızardığını ama onunda güldüğünü gördüm.
Misafir
Misafir

Biraz Dedikodu. Empty
MesajKonu: Geri: Biraz Dedikodu.   Biraz Dedikodu. Icon_minitimePtsi Ara. 13, 2010 11:04 pm

"Ee.. Eniştemle aranız nasıl?" dedi lia. Sanırım Jason konusunu açarak hata yapmıştım. Gerçi Troy hakkında konuşmak bana eğlenceli geliyordu. Ama kendi kendimi çekiştirmeye gelmemiştim sonuçta. Gülümseyerek '' Güzel. Aslında pek vakit geçiremiyoruz. Ama yine de mutluyum.'' dedim. Konuyu bir an önce kapatmak istiyordum. Çünkü üzüleceğimi biliyordum. Troy ile iyi anlaşıyorduk. Ama fazla vakit geçiremiyorduk. Onun kampa alışması için biraz zamana ihtiyacı vardı. Bende ona bu zamanı tanıyordum. Aramızdaki bağın tam olarak ne olduğunu bilmesem de Troy'dan hoşlandığım ortadaydı. Zaten bütün kampında ağzına düşmeyi başarmıştık.

''Hım... Zamanla aranız daha iyi olur canım.'' dedi gülümseyerek.Bende öyle umuyordum. ''Umarım. Yeni gelen kardeşleri duydun mu? Kampta yeni melez kaynıyor.'' dedim kıkırdayarak. Gerçekten öyleydi. Tanımadığım bir sürü şaşkın yüz...
Zamanında bizimde yaşadığımız şaşkınlığı şimdi onlarda yaşıyorlardı. İlk günümü hatırlıyorum da karşıma Sat gibi biri çıktığı için çok şanslıydım. Gerçi bu kamptaki herkes çok iyiydi ama Sat'in ve Athena çocuklarının yeri bende bambaşkaydı. '' Evet gördüm hatta. Yabancı simalar dolu etrafta. Yanlarına gidip tanışmak istesem de hangi biriyle tanışacağım? O kadar fazlalar ki.'' dedi gülümseyerek. Haklıydı. Her biriyle tanışmaya kalksaydım en az on arkadaş daha edinirdim. Bu iyi bir şeydi tabi. Zamanla onlarla da tanışacağımızı umuyordum. Belki aralarından yakın arkadaşım , dostum olabilecek kişilerde çıkardı. Kolumdaki saate bakınca '' Epey zaman geçmiş. Ben artık kalksam iyi olacak. Yoksa eğitimi ektiğim için abim beni öldürebilir.'' dedim gülümseyerek. Muhtemelen benim nerede olduğumu zaten merak ediyordur. '' Tamam o zaman. Ama bunu saymıyorum bak. Tekrar bekliyorum.'' dedi Lia. '' Bu sefer sıra sende canım.'' dedim gülümseyerek. Daha sonra kulübenin kapısından çıktım.

Rp Bitmiştir!

Biraz Dedikodu.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Biraz Hırsızlık, Biraz Macera
» Biraz barış ve biraz korku...
» biraz şems... biraz kum
» DEDİKODU
» Dedikodu Başlığı - 2