Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Lissa ve Ange ikilisi

YazarMesaj
Ange Morgan Lamartine
Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
Apollon'un Çocuğu/Kulübe Denetleyicisi
Ange Morgan Lamartine

Lissa ve Ange ikilisi  Empty
MesajKonu: Lissa ve Ange ikilisi    Lissa ve Ange ikilisi  Icon_minitimePerş. Ağus. 26, 2010 1:25 am

Görev:5
Bir pegasus edineceksin!
Mekan: Pegasus Ahırları
Katılacaklar: Sen ve pegasusun.

Sıkıntıdan yerimde duramıyordum.Kulübemde bir aşağı bir yukarı dolanıyordum.En sonunda dayanamayarak dışarı çıktım.Kampı okadar iyi tanımıyordum, o yüzden dolaşmaya karar verdim.Yani bir nevi keşfe çıkmıştım.Derin bir nefes aldım ve temiz havayı içime çektim.Bilmediğim yerleri gezmek istiyordum.O yüzden ayaklarımın istedikleri yere gitmelerine izin verdim.Ben sadece gözlerimle etrafı dikizliyordum.Tam devam edecektim ki durdum.Karşımda ahıra benzer birşey çıkmıştı.Yoluma devam edecektim ama merakıma yenik düştüm ve içeriye doğru birkaç adım attım.Kapıyı kafamı sokabileceğim kadar açtım ve kafamı içeri soktum.Burda kanatlı atlar vardı.Kanatlı atlar mı?Ahh,bunlar pegasustu.Kafamı geri çektim ve bütün vücudumu içeri soktum.Gerçekten çok güzellerdi.Ama özellikle birisi bana bakıyordu.Kapkara gözleri olan ilgi çekici bir pegasustu.İçim birden kıpır kıpır oldu ve ona doğru ilerledim.Çok şekerdi.Elimi gözlerinin arasına,burnunun üstüne koydum ve okşadım.Oda elimi yaladı.Etrafıma bakındım ve masanın üstünde duran şekerleri gördüm.Hızla masanın yanına gittim ve şekerleri aldım.Pegasusun yanına geldiğimde birisi ''Hala sahibi yok,istersen senin olabilir.''Ona gülümsedim ve başımı salladım..''Elbette,adı Lissa artık.''kız bana baktı ve gülümsedi.''Onu sürekli ziyaret etmen gerek,yoksa çok kızıyorlar.''Kıza baktım.''Elbette.''kız başını salladı.Tekrar arkama döndüğümde yoktu.Orda biraz daha oyalandıktan sonra kulübeme doğru ilerlemeye başladım.Artık pegasusum vardı.
http://yadigarlarrpg.yetkin-forum.com/forum.htm

Lissa ve Ange ikilisi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ange Spike
» Ange'nin odası
» Ange Spike 2
» Sat ve Ange birlikte.. -1
» Ange ile Sat Görev Başında - 3