Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Annem'in Hediyesi Kolyem...

YazarMesaj
Jason Parker
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu
Jason Parker

Annem'in Hediyesi Kolyem...  Empty
MesajKonu: Annem'in Hediyesi Kolyem...    Annem'in Hediyesi Kolyem...  Icon_minitimePerş. Ara. 09, 2010 6:04 am

Ormanda dolaşıyordum.Geceleri dolaşmayı severdim.Biraz korkutucu olsa da.Bir kayanın üstüne oturdum.Fakat bir çıtırtı geldi.Çalılıkların arasından annem çıkageldi.Hmen ayağa kalktım ve:

''Anne'' dedim.Biraz heyecanlanmıştım.Daha önce annem benimle özel olarak konuşmamıştı.Annem Afrodit:

''Otur Jason seninle sadece biraz konuşacağım'' dedi.Biraz tereddütle oturdum.Acabaa benimle ne konuşacaktı.Ardından söze başladı:

''Jason, kamptaki bir çok arkadaşının ebeveyninden aldığı özel güçlü silahları var bende sana bu kolyeyi vermek istiyorum'' dedi ve bir kolye çıkardı.Çok güzel bir kolyeydi.Anneme teşekkür ifadesiyle:

''Çok teşekkür ederim anne'' dedim.Çok heyecanlanmıştım aynı zamanda da sevinmiştim.Hem annemle ilk defa özel olarak konuşuyordum hem de annemden hediye bir kolye almıştım.Fakat kolyemin özelliğini çok merak ediyordum.Annem Afrodit:

''Jason bu kolye çok özeldir, bu kolye savaş esnasında istediğin her silaha dönüşebilir ve her zaman nerede olursa olsun boynuna geri döner, eğer kaybedersen üzülme kolyeni bir kaç dakika sonra boynunda bulursun'' dedi.Anneme sarılmak istiyordum fakat biraz ileri gitmekten korkuyordum.Ardından:

''Çok teşekkür ederim anne bu kolyeyi boynumdan hiç çıkarmıyacağıma dair sana söz veriyorum'' dedim.Ardından annem gülümsedi ve gözlerimi kapatmam için bir işaret yaptı.Gözlerimi kapattım ve annem ortadan kayboldu.Bu kolyeyi her zaman saklayacağıma dair kendime söz verdim...

Annem'in Hediyesi Kolyem...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Athena'nın hediyesi ~
» Apollon'un Hediyesi
» Babamın Hediyesi
» Babamın Hediyesi
» Demeter'in hediyesi 1