Kardeşlerimle yaptığım kamp gezisinden sonra yorgun düştüm ve hep beraber klübeye geri döndük. Şuan sıcak yatağımın içindeyim ve penceremden gördüğüm yıldızlara bakıyorum. Ay bugün bulutların arkasından ama yıldızların görünmesine engel değil.
Kamp gerçEkten çok büyük. Kısaca ne ararsan var diyebileceğim gibi. Diğer melezlerle de tanışmaya çalıştım. Burada herkes çok canayakın davranıyorlar. Kampa ait bir plaj bile var. Sanırım nerede takılacağımı buldum. Diğer taraftan arena ve okçuluk alanında çalışan melezler gerçekten bunları öğrenmek ister gibiler. Biz Afrodit kızları narin kızlarız düşmanlarımızı güzelliğimiz ile etkileyip saf dışı bile bırakabiliriz. Ama babam ve ben eskiden İngiltere yakınlarında bir çiflikte yaşardık. Orada Bay Moms bana okçuluğu öğretmişti.
Bana yay ve ok verin ve ben tüm düşmanları temizliyim. Afrodit kızlarında yay ve ok kullanan yok. Bildiğim kadarıyla... Apollon çocuklarıokçuluk alanında çok takılıyorlarmış. Sanırım onlardan biri ile kaynaşmama gerekecek çünkü yayları ve okları çok özledim. Yıldız kaydı. Sanırım ne tutacağımı biliyorum. Gözlerimi kapadım.
''Lütfen burada ki yeni hayatım mükemmel geçsin.'' ve kendimi uykunun kollarına bıraktım.