Sıkıntıdan patlıyordum, kocaman melez kampında yapacak başka bir şey yok muydu! Kardeşim çok meşgul görünüyordu, sürekli derslikle okçuluk sahasının arasında mekik dokuyor gibiydi. Zaten diğer avcıları da hiç görmüyordum. Hep ya avlanıyor, ya da ormanda nemflere taş falan atıyorlardı. Bir avcı bazen kulübede oluyordu ama bize karşı soğuk gibiydi, hele beni ilk gördüğü zaman kızgınca bakmıştı bana. Sat bana onun biraz kıskanç olduğunu söylemişti. Sat'in anlaştığı bir kardeşi olmasını mı kıskanıyordu? Ne garip.
Kampta bu düşüncelerle dolaşırken kamp marketine geldiğimi fark ettim. Vay, demek ki kampta böyle şeyler de varmış, inanamıyordum. Hemen içeri girdim. Tabii ki bir alışveriş merkezi konforunda değildi ama idare ederdi. Kendime birşeyler alabileceğimi sanmıyordum ama kulübe için düşünebilirdim.
Etrafa bakındım ve şu soğuk Aralık ayı için iç ısıtan birşeyler bulmaya çalıştım. Küçük bir Noel baba şeklindeki bir gaz lambası buldum. Ama içine mum koyulanlardan. Sonra yumuşak renkli bir kaç yastık buldum. Toz pembesi Sat'e, toz mavisi bana. Diğer kardeşlerimi de kırmamak için Jose'a açık yeşil, Cry'a bordo, Pace'e de kirli beyaz yastıklar aldım. Bunlar kocaman yastıklardı ve üzerlerine oturmak için idaellerdi.
Devam edip üzerine yazı yazılabilen gümüş renginde bir yaz tahtası aldım. Bu çok işimize yarardı. Bir kaç mum aldım, etraf çok iyi görünürdü böylece. Kitaplar bölümünü görünce çıldıracağım sandım. Kitap! Hem de onları okuyabiliyorum! Hemen oraya koştum. Tabii daha çok yunan mitolojisi kitapları vardı. Athena'da romantik kitaplara da izin vermezdi herhalde. Zar zor getirilmiş birkaç macera kitabı vardı. Adlarına bile bakmadan hepsini sepetime doldurdum. Onca zamandır kitapsız kalmak beni çok sıkmıştı.
Sonunda dayanamadım ve Sat'le bana bir kırmızı bir gümüş rengi takım kazaklar aldım. Eee, yılbaşı yaklaşıyordu. Kasaya geldiğimde adını bile bilmediği bir yaratık aldığım onca şeye korkarak baktı. Ama sonunda hesabı ödedim -burada normal para geçmiyordu, drahmilerimin hepsini bitirdim- ve hepsini zar zor taşıyarak kulübeme gittim. Kardeşlerim bunlara çok sevinecekti.