Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İki Athena Kızı ve Sevimsiz Ölüler

2 posters
YazarMesaj
Serena Su Hanzadeoğlu
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Serena Su Hanzadeoğlu

İki Athena Kızı ve Sevimsiz Ölüler Empty
MesajKonu: İki Athena Kızı ve Sevimsiz Ölüler   İki Athena Kızı ve Sevimsiz Ölüler Icon_minitimePtsi Ara. 06, 2010 7:05 am

Kulübede her zaman ki gibi tasarımlarımla uğraşıyordum. Kulübede kimse olmaması beni rahatlatmıştı. Her zaman tek çalışmayı severdim. Böylece kafamdaki fikirleri kağıda daha rahat aktarabiliyordum. Lucy kılıç dersliğindeydi. Aqua ise yine pegasusuyla oynuyordu. Cole ve Troy ise düello yapıyordu. Tek hakkında bir şey bilmediğim kişi Helen’di. İçimden bir ses kulübeye geleceğini söylüyordu. Tahminlerimde yanılmamıştım doğrusu. Helen mutlu bir şekilde kulübeye adım attı ve karşımdaki yatağa oturdu. Sessizce beni izliyordu. Çalışmalarımdan başımı kaldırmadan sordum. ‘‘Beni izlemeye devam edecek misin kardeşim?’’ Başta kıkırdadıktan sonra cevap verdi. ‘‘Sere, biraz dışarı çıksak ya. Burada böyle tasarımlarınla uğraşman canımı sıkıyor. Ben kardeşimle eğlenmek istiyorum.’’ Gözlerimi ona sabitledim ve güldüm. ‘‘Ne yapalım yani? Aphrodite kızları gibi birbirimizin üzerinde mi oynayalım? Kılıçla dövüşmek istiyorsan Lucy’i bul. Onunla düello yaparsınız işte. Olmadı Cole ve Troy ile takıl.’’ Başımdan savmak ister gibiydim ama öyle değildi. Sadece can sıkıntısını engellemek istiyorum. ‘‘Sere haydi yürü! Macera yaşamaya gidiyoruz!’’ Ben daha ne macerası diye sormadan ikimizin çantasını alıp kendini kulübeden dışarı attı. Bana da onu takip etmek kaldı.

Helen Grace Burton
Athena'nın Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
Athena'nın Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
Helen Grace Burton

İki Athena Kızı ve Sevimsiz Ölüler Empty
MesajKonu: Geri: İki Athena Kızı ve Sevimsiz Ölüler   İki Athena Kızı ve Sevimsiz Ölüler Icon_minitimePtsi Ara. 06, 2010 9:56 am

Sırt çantalarımızı kaptığım gibi Sere'yi dışarı sürükledim. ''Helen! En azından ne tür bi macera peşinde olduğumuzu söylesen ? Biliyorsun kamptan izinsiz çıkmamız pek akıllıca bir davranış değil.'' Heyecandan ve koştuğumuz için nefes nefese kalan Sere'yi pegasus ahırlarının önüne getirdim. Çantasını ona fırlattım. Yüzümdeki hınzır gülümsemeyi gören Sere şok içinde ''Ah! Hayır.'' diye yakındı. Gülümseyerek ''Ah evet !'' diye bağırdım. ''Hadii ama Sere. Her zaman kurallara uymak zorunda değiliz ! Bu gerçekten eğlenceli olacak.'' Koşarak ahıra girdim ve Serenity'nin yanına gidip ona bir kaç küp şeker verdikten sonra ''Hem bak Serenity seninle böyle maceraya çıkmayı çok özlemiş.. Değil mi Serenity ?'' Serenity'nin açık yeşil gözleri Serena'yı görünce birden pespembe oldu. Sanırım hayatımda yaşanılacak tuhaf olaylardan birine şahit oldum az önce.. Kendimi toparlayarak ''Eee ?.. Yani gidiyoruz ?'' Sere, Serenity'e sarılırken bana dönüp gülümseyerek, ''Ceketlerimize ve eyerlere ihtiyacımız olacak.. Ve bir de Helen.. Acele etmeliyiz.''

İki Athena Kızı ve Sevimsiz Ölüler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İki Athena Kızı İş Başında
» İki Athena Kızı İş Başında (2)
» Tehlikeli Ölüler
» Kötü Ölüler
» Tanrıça Athena ve Kızı Sere'nin Olaylı Tartışması