| sohbet :) | |
|
+26Alexandra Bethany Daniels Kaitlyn Juliet JB Cassandra Masen Sona McDiable Sonechka Ephimovich Mathias Joseph Phelan Keith Matt McMillen Zeus Sirius Marvin Winchester Hermia Aigian Cocteau Steward Thurstan Edward Kevin Hawke Hades A. Anna Bianca Sentius Anastacia Lara Adams Afrodit. Cristina Black Hector Sentius Robert Harris Rose Denise Harris Jennifer Amy Carter Lucianna Fackrell Athena Stella Fabiano Ange Morgan Lamartine 30 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: sohbet :) Cuma Eyl. 10, 2010 10:35 am | |
| Ben babamı çok seviyorum Tanrı Hades... Robyn'i de öyle... Siz de onun babasısınız... Daha önceki maceralarımda hep sizin için savaştım, yani Olimpos için. Şimdi siz bana Olimpos'u devirmekten bahsediyorsunuz. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Ama, sanırım ne olursa olsun Robyn'in yanında yer alacağım, ondan ayrı düşemem. | |
|
| |
Hades Tanrı
| Konu: Geri: sohbet :) Cuma Eyl. 10, 2010 10:46 am | |
| Robyn, sen ne düşünüorsun peki oğlum?? | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: sohbet :) Cuma Eyl. 10, 2010 10:48 am | |
| Merak etme anne, ben kesinlikle senin ve Tanrı Zeus'un tarafında yer alacağım. Bilge kardeşlerimin de doğru tarafı seçeceklerinden eminim. Stell hakkında hiçbir fikrim yok ama en yakın dostum olduğu için düşüncelerime önem vereceğini düşünüyorum. Ve Robyn, babasına ve Tanrı Poseidon'a çok öfkeli olduğu için bence o da yanımızda yer alır (Anne bu espriyi yapmadan geçemeyeceğim: istersen *Athena'yı seçin, kazanın!* yazan broşürler bastırabilirim ) | |
|
| |
Zeus Tanrı
| Konu: Geri: sohbet :) Cuma Eyl. 10, 2010 10:55 am | |
| Teşekkür ederim Lucianna, tüm bu sorunlar bittiğinde ödüllendirileceksin. Hades, Stella'nın senin tarafında savaşmasını çok beklersin daha, o istediğini aldı, bir kez daha karşıma çıkmak isteyeceğini hiç sanmıyorum Melezler, sizde bu Hades'in tuzağına düşmeyin, yüzyıllardır uğraşıyor, bu sefer Poseidon'u kendine yardımcı bulmuş. Sende kullanıldığının farkına var Poseidon. Hades'in yeryüzne çıkmaktan başka istediği bir şey yok, yeraltı tanrısının elinde oyuncak olmuşsun, denizlerin tanrısı için ne üzücü bir manzara | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: sohbet :) Cuma Eyl. 10, 2010 11:00 am | |
| Üzgünüm Tanrı Zeus ama bunu sizin için de Olimpos için de yapmıyorum. Anneme olan sadakatim, benim için herşeyden önce gelir ve nedenim bu. Diğer bir nedenim de, zekama güvenmem, doğrunun yanında yer aldığımı düşünmem. Yani, sizden bir ödül falan istemiyorum. | |
|
| |
Stella Fabiano Hades'in Çocuğu
| |
| |
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: sohbet :) Cuma Eyl. 10, 2010 11:16 am | |
| Tarafımı açıklıyorum... Babam ve Tanrı Poseidon ile onların hırsları beni alakadar etmiyor. Hele Tanrı Zeus ile hiç işim olmaz! Rose, yani hayatta en çok önem verdiğim kişiyle, siz ve sizin saçma sapan iktidar oyunlarınız yüzünden ayrı düştük. Kısacası, Olimpos'a öfkeliyim. Şimdi... şeytan diyor (sanırım bu sen oluyorsun baba) git iki tarafı da tutma, tanrılara cephe alıp Olimpos'u kendi başına devir! Ama korkmayın... ne kadar deli olsam da böyle bir işe kalkışmak için çok genç olduğumu düşünüyorum. Yani, arkadaşım Lucy ve doğrunun tarafını seçiyorum, arkanızdayım Tanrıça Athena. İster Zeus'un yanında yer alın, ister tek başınıza bir savaş açın, yanınızda olacağım. Tabii, büyük ihtimalle Rose ve kardeşim Hector da benim gibi düşünür. | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet :) Cuma Eyl. 10, 2010 11:24 am | |
| Aman yaa, melezleri toplayalım, Olimpos'u Athena'yla beraber biz devirelim, bunların savaşıda sıktı artık, asırlardır aynı şey Bu arada şaka yapıyorum, ciddie almayın. Ben gerçekten tarafsızlığımı korumayı düşünüyorum. Babamda, Zeus'ta avcunu yalar Vay Robyn, sen ne kadar çok dolmuşsun meğer kardeşim Ve Zeus'tan olacaksın öyle mi? Tamam, kararına saygılıyım, babamla aranızda olanları biliyorum çünkü.. Eee diğer melezler?? Sizin görüşlerinizi alalım, kimden olacaksınız savaşta? Zeus' mu, Hades ve Poseidon mu? Yoksa benim gibi Kronosla çalışmaya mı karar verdiniz (Hoş, önceden yapmadığım şey değil ) Şaka şaka, ben tarafsız olacağım, bu gereksiz savaşın uzamaması için sizi de aynı şeye davet ediyorum ama tabi sizin kararınız... | |
|
| |
Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: sohbet :) Cuma Eyl. 10, 2010 11:27 am | |
| Tamam, sonuna kadar Robyn'in yanındayım. Yani, babamı satıyorum Eh, şimdiden güçlü melezlerin çoğu Zeus'un tarafında, bence diğerlerine yol gösterecek bir hareket | |
|
| |
Jennifer Amy Carter Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: sohbet :) Cuma Eyl. 10, 2010 11:33 am | |
| Ben Hades'in tarafına geçeyim mi Şaka yaptım, sonuna dek babamdan yanayım. Ve Stell, babamdan hoşlanmıyor olabilirsin ama bunu biraz düşün bence. Sende haklının kim olduğunu biliyorsun. Ayrıca tanrıların seçimlerine güvenmiyorsan bari bizim seçimlerimize güven, biz senin en yakın akrabalarınız, kuzeniz :/:/ | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet :) Cuma Eyl. 10, 2010 11:38 am | |
| Eee, her şeyin bir bedeli var Zamanında Zeus beni o kadar çok öldürmeye çalışmasaydı belki de şu anda gayet mutluluk içinde sizin tarafınıza katılırdım | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: sohbet :) Cuma Eyl. 10, 2010 11:56 am | |
| Ah, teşekkür ederim Lucy. Her zaman sadık bir evlat olduğunu biliyordum zaten. Size de teşekkürler Robyn, Rose ve Jenny. Ve Stell, haklısın. Senin yerinde olsam ben de arada kalmayı tercih ederdim. | |
|
| |
Afrodit.
| Konu: Geri: sohbet :) Cuma Eyl. 10, 2010 7:00 pm | |
| Madem gruplar kuruluyor bizde birşeyler yapalım am değilmi kızlarım bu gruplaşmalara katılırsanız sonunuz fena olur bunu yapmayın!! ve bu diğer melezler içinde geçerli taraf tutmayın!! Athena hades baba poseidon melezleri bu işe karıştırğınız için hepiniz birer ceza alsanız hiçte fena olmaz bence ne istiyorsunuz melezlerimden | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: sohbet :) Cuma Eyl. 10, 2010 8:54 pm | |
| özür dilerim tanrıça afrodit ama babam hangi taraftaysa ben o tarafdayım (baba zeus la athenaya katıl yoksa seni babalıktan reddetçem) | |
|
| |
Hector Sentius Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: sohbet :) Cuma Eyl. 10, 2010 8:55 pm | |
| Kaçma Edward seni toz yapıcam gel buraya.. | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet :) Cuma Eyl. 10, 2010 8:57 pm | |
| | |
|
| |
Cristina Black Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: sohbet :) Cuma Eyl. 10, 2010 8:59 pm | |
| ben tarafsızım kev sende bunu yap bence ve hec e ne yaptın böyle seni öldürüce | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet :) Cuma Eyl. 10, 2010 9:01 pm | |
| athenayla ters düştü beni parçalıcakmış ama bunları çok duydum | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet :) Cuma Eyl. 10, 2010 9:05 pm | |
| bu sefer yardımına geç gelicem biraz yara alda akıllan | |
|
| |
Steward Thurstan Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: sohbet :) Cuma Eyl. 10, 2010 9:10 pm | |
| ben?? Babam nerdeyse ben oradayım.. Cristcim... babamı kimse sevmez. bu yüzden onunda nerde olacağını biliyorum... ayrı bir taraf:D | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet :) Cuma Eyl. 10, 2010 9:17 pm | |
| Tamam sende tarafsız ol sana birşey olmasını istemiyorum lütfen | |
|
| |
Steward Thurstan Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: sohbet :) Cuma Eyl. 10, 2010 9:19 pm | |
| korkma sevgilim.. | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet :) Cuma Eyl. 10, 2010 9:33 pm | |
| tamam | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet :) Cuma Eyl. 10, 2010 11:29 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet :) Cuma Eyl. 10, 2010 11:34 pm | |
| uff uğraşıp durmayın kardeşimle (kev ne yaptın sen zeus aşkına seni kim koruyacak acaba ) | |
|
| |
| Konu: Geri: sohbet :) Cuma Eyl. 10, 2010 11:35 pm | |
| Sen karışma Crist. Haddini aşanları Rob ve Hec kardeşler olarak indiriyoruz biz | |
|
| |
Hector Sentius Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: sohbet :) Cuma Eyl. 10, 2010 11:37 pm | |
| Tsunami'yi ısıtmaya başladım ben | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: sohbet :) Cuma Eyl. 10, 2010 11:39 pm | |
| Hades çocukları, herşey yolunda mı? | |
|
| |