Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Acayip Bir Çiçeğimiz Oluyor.

3 posters
YazarMesaj
Mitchie Carter
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Mitchie Carter

Acayip Bir Çiçeğimiz Oluyor. Empty
MesajKonu: Acayip Bir Çiçeğimiz Oluyor.   Acayip Bir Çiçeğimiz Oluyor. Icon_minitimePerş. Ara. 02, 2010 5:18 am

31- Kulübende başına ilginç bir olay gelmesiyle ilgili rp yazacaksın.
Mekan: Ait olduğun kulübe
Katılacaklar: Sen ve istediğin herkes.

Kulübemiz geldiğim günden beri bayağı dolmuştu. Önce Maya'm gelmişti, ardından kulübemizin tek erkeği Harexis ve sonra neredeyse aynı anda Anna ve Etta. Her birimiz kulübemizin bir üyesiydik ve kulübemizin coşması beni çok mutlu ediyordu. Bugün sabah erkenden kalkmıştım ve yüzümü yıkayıp giyinmiştim. Ne zamandır Tom'la buluşmuyordum, onu çok özlemiştim. Bugün belki de onunla buluşurdum veya bambaşka bir şey yapabilirdim. Bilmiyordum ama kulübede de takılabilirdim sonuçta yeni bir sürü kardeşim gelmişti.
Ben kahvaltı için kulübeyi uyandırmaya çalışırken bağırıyordum ve Harexis yüzünü yastıkla örtmüştü. Anna ve Etta aynı anda geldiklerinden midir bilinmez, çok iyi anlaşıyorlardı ve aynı ranzada yatıyorlardı. İkisi de uyanmıyordu. Ama Maya'm uyanmıştı ve bana kahvaltıyı hazırlamakta yardım edecekken içeri gitti. Biraz sonra gelecekti. Bu sırada içeriden bir çığlık duydum. Ne olduğunu anlamak için gittiğimdeyse tüm kulübe uyanmıştı ve ortalıkta acayip bir çiçek duruyordu. Herkes onun etrafına üşüşmüştü, kardeşlerimden izin isteyerek yanına gittim çiçeğin. Çiçek bağıran bir çiçekti. Acayipti, fazlasıyla. Kardeşlerime döndüm ve gülümsedim.
-Annemiz bu işe sevinecek.
Clara Thompson
Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Clara Thompson

MesajKonu: Geri: Acayip Bir Çiçeğimiz Oluyor.   Acayip Bir Çiçeğimiz Oluyor. Icon_minitimePerş. Ara. 02, 2010 5:56 am

Korkunç bir şekilde bağıran çiçeğe bir kez daha baktım. Niye bağırdığını bir türlü anlamamıştım.
''Niye olabilir! Bu kadar kişi başımda durduğu için!'' diye inledi çiçek. Birden bunu sesli söylemediğim aklıma geldi.
''Ah, saçmalama, sen Demeter çocuğusun, tabii ki bitkiler seni duyabilir, siz de biraz kulağınızı açsanızı bizi duyabilirsiniz!'' Şaşkınlıkla herkes birbirine bakıyordu.
''Düşüncelerimi okuyor.'' diye açıkladım kardeşlerime biraz kokrarak. Bu bitki beni iyice korkutmuştu. Bu arada yeni kardeşlerimiz, burada daha yeni olup şu ''özel'' şeylerini yeni gördüklerinden bitkiyi inceliyorlardı. Biraz alıngan bir bitkiydi doğrusu. Büyük bir kızgınlıkla silkelenmişti, Delmira ve Anna yapraklarının altını, taçyapraklarını kaldırıp incelemieyi böyle kestiler ancak.
''Sen nereden geldin ki?'' diye sordu canım kardeşim. Eh, biraz mantık da iyiydi.
O anda bitki resmi bri şekle büründü. Sahiden, gövdesini dikleştirip boğazına temizlediğine yemin edebilirim.
''Mevsimlerin ve Anne Sevgisinin Tanrıçası sayın Demeter tarafından, dört kızı ve tek oğluna hediyedir.'' dedi. Böyle resmi bir dile alışık olmayanlar -başka Harexis- esnediler.
Mirabella LaPiere
Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Mirabella LaPiere

MesajKonu: Geri: Acayip Bir Çiçeğimiz Oluyor.   Acayip Bir Çiçeğimiz Oluyor. Icon_minitimePerş. Ara. 02, 2010 6:21 am

Korkunç bir şekilde çığlık atan çiçeğe bakıyordu. En az adamotunun çığlığı kadar kötüydü, bu bitki iyice Anna’yı korkutmuştu. Düşük çeneli olması yetmiyor gibi kendisini de inceletmesine izin vermiyordu. Daha demin taç yapraklarına bilimsel bir inceleme misali bakarken bitkinin birden silkelenmesiyle elini seri bir şekilde çekmişti “cidden çok alıngan” diyerek mırıldandı ve gözlerini kısıp çiçeğe baktı. Sanki bir arkadaşı gibi trip atası gelmişti fakat bunu bir bitkiye yapsa galiba aptalca olurdu.
    Birkaç adım uzağa giderek bitkiden uzaklaştı, sanki ortamı inceliyor gibi bir havası vardı. Genç kız artık bitkilerin de bir kişiliği olduğu kanısına varıyordu. Buraya geldiğinden beri o kadar çok ilginç olaylarla karşılaşmıştı ki artık alışmıştı. Bitkinin tanrıça Demeter’den hediye olduğunu söylediğinde dudaklarından tek bir kelime çıkmıştı “harika kim düşük çeneli kaprisli bir bitkiyle bir arada olmak isterdi ki? Her ne kadar rengarenk yaprakları bir o kadar ilgi çekici olsa da bitkinin konuşmasından ötürü Anna’nın ondan soğuduğu söylene bilinirdi. Kardeşlerine dönerek kısık bir sesle “Annemiz böyle bir bitkiyi neden göndermiş olabilir ki?” diyerek sordu.
Mitchie Carter
Demeter'in Çocuğu
Demeter'in Çocuğu
Mitchie Carter

MesajKonu: Geri: Acayip Bir Çiçeğimiz Oluyor.   Acayip Bir Çiçeğimiz Oluyor. Icon_minitimePerş. Ara. 30, 2010 9:28 am

"Bence bir ödül falandır. Veya yeni kardeşlerimiz, yani siz üçünüz içindir." dedim biraz kıskanarak. Uzun zamandır böyle bir bitki uğramamıştı kapıdan ve şimdi, üç yeni kardeşin şerefine geliyor olabilirdi ancak. Hepimiz çiçeğe bakarken bir İris mesajı geldi. Sislerle beraber karşımızda Demeter'i bulduk. "Çocuklarım fazla vaktim yok. O çiçek asırlardır kardeşleriniz tarafından korunmakta. Melez kardeşlerinizin bir geleneğidir bu. Ve size de aktarıldı." Ardından İris mesajı kesildi. Çiçeğe ve az önce olanlara acayip acayip baktıktan sonra tek kelime etmeden çiçeği pencerenin önüne koyduk.

Rp Bitmiştir.

Acayip Bir Çiçeğimiz Oluyor.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bir pegasusum oluyor
» Pegasusum oluyor^^
» Bir Dövmem Oluyor
» Neler oluyor ?
» Pegasusum oluyor