Konu: Ben geldimmmmm :D Çarş. Ara. 01, 2010 6:25 am
Öncelikle herkese merhaba Adım Dilara. 12 yaşındayım. İzmir'de yaşıyorum.Basketbol oynamak büyük tutkumdur. Herkes gibi büyük bir PJ hayranıyım. Harry Potter'a da büyük ilgim vardır. Kızmayın ama Twilighttan nefret ederim. Mitolojiye meraklılığım çoktur. 2.seriyi merakla bekliyorum.
Konu: Geri: Ben geldimmmmm :D Çarş. Ara. 01, 2010 7:00 am
Hoşgeldin Dilara, ben de Büşra. =D Basketbol oyanyamam ama izlemekten büyük keyif alırım. Bu arada yar adaşmışız "Anna". Twiilight'tan ben de sevmiiyorum, ondan boşver. PJO kitapta açıkçası sıkıldım, şimdi site PJO sıklınır mı derse şaşmam hiç hemde kurguda PJ. üzerineyken. Ama Harry kadar keyif vermedi işte abi. Neyse, mitoloji konusunda katılıyorum. Medusa bir tanemdir. <3 Haksız yere gorgon'a dönüştürüldü bence. Daha uzatabilirim ama uzatmayım en iyisi. Kısaca hoşgeldin yoldaş. =D
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
Konu: Geri: Ben geldimmmmm :D Çarş. Ara. 01, 2010 7:03 am
Hoşgeldin Dilara'cığım. Ben Serena. Tatlım fakat kitap karakterleri sitemizde kabul edilmediği için ismini değiştirmen gerek. Yani beni öyle biliyorum. Eğer dediğim doğruysa zaten uyarırlar. Olmadı bir yetkiliye sorarsın. Tekrardan hoşgeldin. (:
Rupert Grint
Konu: Geri: Ben geldimmmmm :D Çarş. Ara. 01, 2010 7:06 am
Hoşbulduk yoldaş. Bu kadar sıcak karşılamanıza sevindim. Vuhuuu medusa ha? Aramız çok iyi olmasada severim kendilerini.
Alıntı :
Hoşgeldin Dilara'cığım. Ben Serena. Tatlım fakat kitap karakterleri sitemizde kabul edilmediği için ismini değiştirmen gerek. Yani beni öyle biliyorum. Eğer dediğim doğruysa zaten uyarırlar. Olmadı bir yetkiliye sorarsın. Tekrardan hoşgeldin. (: