| Lucy'den Hediyeler || İstek Kabul Etmiyorum ~ | |
|
+128E. Emma Victoria Harris Adreanna B. von Dorff Anita S. de Luca Seth Mason Black Chelsea Cocteau-Evans Aleda Beth Hwang April Marcella Temple Rafael Luther Eryx von Dorff Steve J. Christensén Leslie Ashdown Dillon Richard Hudson Hope Temple Cintia B. von Dorff Annie Odair Leonardo di Muérte Ryan Legolas Lawliet Drake Tyrell Stanislaus Darius Cladius Glaber Nina Sayers Zoi Anadyontai David Tyler Christian Randolph Ravelo Carter Apollon Alonza Hathaway Valentino R. Gavino Fenix Blume Emma Cocteau Myra Diatrisi Demo Leo Zack Lamartine Marcus L. Stanislaus Georgina Orwell Tristan Micah Addison Chloe Howard Claudia Carroll Alicia Roxanne Wideen Adela Calanthe Lynn Lena H. Bryce Ophelia Martinez Katherine M. von Dorff Nyks Zack Cliff Burton David Wenham Amphitrite Julia Fackrell Miley Bieber Peter Karl Bouveir Terra M. Winchester Nicholas M. Monmouth Arutha ConDoin David Killer Selene Darcy Harris Kathie Mitchiel Davies Thalia A. Carter Stella Fabiano Alexia Sophie Russell Daisy Lenore Fackrell Cristina Black Zack Care Edward J. F. Newgate Andrea Grace Harvey Darth Vader Keith Matt McMillen Alyssa Lauren Franke Anny Moysre Isabella Andie Perseus Carter William Maxwell April Diana Lancaster Hektor Carter Zacharias Lorenz Amy Kleppy Melody A. Whitwell Alexis Kwon A. Raina Lindgren Aima Pageton Martin Tudor Artemis Zellana L. Tyler Demeter Lucas Matthew Caliente Arthur Murray Leonard L. Carter Pacely Wandrof Vesilissa Ann Woll Joseph M. Masen Cedric Valentine Diona Arsinoe Stanislaus Jennifer Amy Carter Dryope Glauce Charon Daisy Ivana Summer Katherine Ramsey Sirius Wayne Daniels Athena Marcus Heath Laxell Mariela Barthés Shylâ Fackrell Jason Parker Hector Sentius Calvin Drake Westin Claire Angel Deeply Troy Woodville Rose Denise Harris Mitchie Carter Jacquenetta Solielle Adyali Beckett Isabelle Coco Franke Alex Nike Tiffany Trully A. Anna Bianca Sentius Alexandra Bethany Daniels Satellite Morgan Serena Su Hanzadeoğlu Kristen Reneé Dawson Lara Adams Ayleyda Laurana Falls Cassandra Masen Hermia Aigian Cocteau Helen Grace Burton Ares Eduard Ryan Longrange Cornelia Fackrell Ange Morgan Lamartine Clara Thompson Robert Harris Lucianna Fackrell 132 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Lucy'den Hediyeler || İstek Kabul Etmiyorum ~ C.tesi Ara. 04, 2010 2:50 pm | |
| | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Lucy'den Hediyeler || İstek Kabul Etmiyorum ~ Paz Ara. 05, 2010 2:04 am | |
| teşekkürler canım | |
|
| |
| Konu: Geri: Lucy'den Hediyeler || İstek Kabul Etmiyorum ~ Paz Ara. 05, 2010 2:29 am | |
| Önemli değil. | |
|
| |
| Konu: Geri: Lucy'den Hediyeler || İstek Kabul Etmiyorum ~ Paz Ara. 05, 2010 8:23 am | |
| Yok ben taktım. Photoshop'u Alexandra'nın resimleriyle öğreneceğim. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] - Kod:
-
http://i54.tinypic.com/s4unx2.jpg [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] - Kod:
-
http://i55.tinypic.com/2qbd8xk.jpg [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] - Kod:
-
http://i53.tinypic.com/2q1dlaq.jpg | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Lucy'den Hediyeler || İstek Kabul Etmiyorum ~ Paz Ara. 05, 2010 8:28 am | |
| Ölürümmm sana yaaa bi'tanemm benimm <3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Lucy'den Hediyeler || İstek Kabul Etmiyorum ~ Paz Ara. 05, 2010 8:33 am | |
| Asıl ben sana ölürümmm! | |
|
| |
| Konu: Geri: Lucy'den Hediyeler || İstek Kabul Etmiyorum ~ Ptsi Ara. 06, 2010 9:29 am | |
| | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Lucy'den Hediyeler || İstek Kabul Etmiyorum ~ Ptsi Ara. 06, 2010 9:57 am | |
| Lucy photoshop'u da çabuk kapmışsın. Mükemmel | |
|
| |
Helen Grace Burton Athena'nın Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Lucy'den Hediyeler || İstek Kabul Etmiyorum ~ Ptsi Ara. 06, 2010 9:58 am | |
| Lucy'mmm çok güzel olmuşlar bayıldıım. Çok teşekkür ederim | |
|
| |
| Konu: Geri: Lucy'den Hediyeler || İstek Kabul Etmiyorum ~ Ptsi Ara. 06, 2010 10:08 am | |
| Pek değil Sat'ım yaa, 3 takım hazırladım şimdiye kadar üçü de içime pek sinmedi. Ama hala umut var, bir gün senin kadar iyi olacağıma inanıyorum. * Beğenmene sevindim kardeş. ^^ | |
|
| |
Calvin Drake Westin Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Lucy'den Hediyeler || İstek Kabul Etmiyorum ~ Salı Ara. 07, 2010 4:53 am | |
| Lucy sana zahmet olmazsa bana da avatar-imza hazırlar mısın? Ünlüm; Taylor Lautner Resim fark etmez. Sen seçersin. | |
|
| |
| Konu: Geri: Lucy'den Hediyeler || İstek Kabul Etmiyorum ~ Salı Ara. 07, 2010 6:05 am | |
| Normalde istek kabul etmiyorum Calvin ama sen Tiffany'den torpillisin. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] - Kod:
-
http://i51.tinypic.com/29ar8ft.jpg [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] - Kod:
-
http://i53.tinypic.com/1zzovms.jpg [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] - Kod:
-
http://i55.tinypic.com/2q20h2s.jpg [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] - Kod:
-
http://i51.tinypic.com/i4k5nd.jpg [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] - Kod:
-
http://i53.tinypic.com/eu35sm.jpg | |
|
| |
| Konu: Geri: Lucy'den Hediyeler || İstek Kabul Etmiyorum ~ Salı Ara. 07, 2010 7:37 am | |
| | |
|
| |
Calvin Drake Westin Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Lucy'den Hediyeler || İstek Kabul Etmiyorum ~ Salı Ara. 07, 2010 8:58 am | |
| Teşekkür ederim Lucy, çok güzel olmuşlar. | |
|
| |
| Konu: Geri: Lucy'den Hediyeler || İstek Kabul Etmiyorum ~ Salı Ara. 07, 2010 8:59 am | |
| -Serena Melanie Holls -Gisele Bündchen -Avatar&İmza(Takım) -Resimleri sen seçersin. Teşekkürler şimdiden kardeş. Bu arada yaptığın takımları kullanamadım ya. | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Konu: Geri: Lucy'den Hediyeler || İstek Kabul Etmiyorum ~ Salı Ara. 07, 2010 9:40 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Lucy'den Hediyeler || İstek Kabul Etmiyorum ~ Salı Ara. 07, 2010 10:03 am | |
| Mükemmelsin Lucym! Bilgisayara geçince hemen değiştiricem. <3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Lucy'den Hediyeler || İstek Kabul Etmiyorum ~ Salı Ara. 07, 2010 10:05 am | |
| O senin mükemmelliğin. | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Lucy'den Hediyeler || İstek Kabul Etmiyorum ~ Çarş. Ara. 08, 2010 2:40 am | |
| Lucy benim 2. üyelik içinde yapar mısın?Ünlüsünün adı Kwon Yu-ri,onun hesabına girip isteceyektim ama üşeniyorum | |
|
| |
Hector Sentius Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Lucy'den Hediyeler || İstek Kabul Etmiyorum ~ Çarş. Ara. 08, 2010 3:02 am | |
| Lucy şanın çabuk duyuluyor. Banada yapabilirmisin ünlüm Chaca Crawford. | |
|
| |
| Konu: Geri: Lucy'den Hediyeler || İstek Kabul Etmiyorum ~ Çarş. Ara. 08, 2010 4:57 am | |
| | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| |
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Lucy'den Hediyeler || İstek Kabul Etmiyorum ~ Çarş. Ara. 08, 2010 5:38 am | |
| Lucy!!Hepsi süper!! (Özellikle sondakine bayıldım ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Lucy'den Hediyeler || İstek Kabul Etmiyorum ~ Çarş. Ara. 08, 2010 6:21 am | |
| | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Lucy'den Hediyeler || İstek Kabul Etmiyorum ~ Çarş. Ara. 08, 2010 6:25 am | |
| Lucy bende bir şeyler istiye bilirmiyim ?? :rol: | |
|
| |
| Konu: Geri: Lucy'den Hediyeler || İstek Kabul Etmiyorum ~ Çarş. Ara. 08, 2010 6:31 am | |
| İste Mia'm, sana kapım her zaman açık. | |
|
| |
| Konu: Geri: Lucy'den Hediyeler || İstek Kabul Etmiyorum ~ Çarş. Ara. 08, 2010 6:50 am | |
| Lucy harika hepsi, sen süpersin . Artık borcumu bir şekilde öderim. (Cehennem Tazısı kabul ediyor musun?) | |
|
| |
| Konu: Geri: Lucy'den Hediyeler || İstek Kabul Etmiyorum ~ Çarş. Ara. 08, 2010 7:05 am | |
| Beğenmene sevindim Hec. Ne borcu yahu? (Cehennem tazısı, elbette! ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Lucy'den Hediyeler || İstek Kabul Etmiyorum ~ Çarş. Ara. 08, 2010 7:08 am | |
| Borcum yok o zaman (Stell ile Babamın yanına gide gele Bizim gibi oldun çıktın, en kısa zamanda dayanıklılarından bir tane getiririm ) | |
|
| |
| Lucy'den Hediyeler || İstek Kabul Etmiyorum ~ | |
|