Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Arese Dersini Verdim

YazarMesaj
Hector Sentius
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Hector Sentius

Arese Dersini Verdim Empty
MesajKonu: Arese Dersini Verdim   Arese Dersini Verdim Icon_minitimePtsi Ağus. 23, 2010 7:53 am

7- Arenada rp yazacaksın.
Mekan: Arena
Katılacaklar: Sen ve istediğin herkes.

Lucy'yi kurtarma görevinden beri tek bir antreman bile yapmamıştım.Arenaya giderek antreman yapmalıydım.Neyseki arenada çalışma maketleri vardı.

Uzunca bir süre maketleri paramparça ettik.O da ne?Öyle bir ışık gözümü aldıki.Işığın içinden Ares çıktı.Ares'i görür görmez bie şey isteyeceğini anlamıştım.Aynısı Stell'inde başına gelmişti.

Yanıma geldi ve şöyle dedi.

"Benim için bir iyilik yapar mısın Hector."

"Ne istiyorsun Ares?"

"Afrodit'e benim hakkında bir şeyler söylemeni istiyorum" dedi.

Anladığım kadarıyla Afrodit'e karşı bir sorunu vardı.Önce Ares'in beni yenmesi gerekiyodu.Percy bunu başarmıştı.Belki bende başarırdım.

"Önce beni yenmem gerek Ares" dedim.

Ares öyle bir kahkaha attı ki.Sanırım beni hemen yenebiliceğini sanıyordu.Ben dev gibi bir otomatana kafa tutmuştum.

Ares bana laf attıktan sonra savaşmaya başladık.Ares çok iyi savaşıyordu.Savaş tanrısı olduğu için..Alev Kılıcımın özelliklerini bilmiyordu.

Ares'in sırtında 2 kılıç daha bulunuyordu.Kılıçlarımız birbirine 10 saniye kadar temas etti ve Ares'in kılıcı öyle bir ısındıki Ares kılıcı fırlatıp diğer kılıcı çekti.

Diğer kılıcınada yok etmeliydim.Güneş gözlüğünü havaya attım.Anında kalkan olarak elime geldi.Ares'e:

"Febris ile tanış" dedim.

Ares direk kalkanıma vurdu ve kılıcı bir anda eridi.Febris'e dokunan her şey eriryor çünkü.Ares'in bir kılıcı kalmıştı.

Diğer kılıcını çekti.Bir kaç kez kalkana vurmasına ramak kalmıştı.Kılpayı kurtarmıştı son kılıcını. Benim kılıcımı düşürmek için bastırdı.Ben zekice davranım Febris ile kılıcına vurdum ve kılıcı eridi.

Başarmıştım kazanmıştım.Ares'e dönerek:

"Şansını başkasında dene Ares" dedim.Ares ortadan kayboldu.Ben Kulübeme doğru yöneldim.İyi bir antreman yapmıştım.

Arese Dersini Verdim
1 sayfadaki 1 sayfası