Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kılıç antremanları dersliğinde Sorun var!

4 posters
YazarMesaj
Hector Sentius
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Hector Sentius

Kılıç antremanları dersliğinde Sorun var! Empty
MesajKonu: Kılıç antremanları dersliğinde Sorun var!   Kılıç antremanları dersliğinde Sorun var! Icon_minitimeÇarş. Kas. 17, 2010 9:36 pm

Kılıç antremanları dersliğine2 veya 3 gün önce yazdığım bir rpye hala cevap yazılmadı üstelik diğerlerine yazılıyor.Bir de 2 kişi verecek eğitimi...Bir sorun mu var yoksa bu kasıtlı olarak mı yapılıyor?
Athena
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Athena

MesajKonu: Geri: Kılıç antremanları dersliğinde Sorun var!   Kılıç antremanları dersliğinde Sorun var! Icon_minitimePerş. Kas. 18, 2010 9:45 am

Hayır, iki eğitmenden biri rl'de şehir dışında olduğu için 3 gündür ilgilenemiyor derslikle Hector. Diğer eğitmen yetişememiş olabilir.
Kesinlikle kasıtlı yapılmamıştır, en kısa zamanda ilgileneceklerinden eminim.
http://olimpos.my-rpg.com
Lucianna Fackrell
Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
Lucianna Fackrell

MesajKonu: Geri: Kılıç antremanları dersliğinde Sorun var!   Kılıç antremanları dersliğinde Sorun var! Icon_minitimePerş. Kas. 18, 2010 10:56 am

Aman yani, o kadar resmi iznimi aldım, rp başlığımda 2-3 gün burada olamayacağımı belirttim, yine de bu başlığı açmışsın ya Hec, hiçbir şey demiyorum sana. Kasıtlı olarak yaptığımızı mı düşündün gerçekten? Sat ile sınıfları paylaşıyoruz, ben yokken o kendininkileri devam ettirmiş tabii ki ama benim bakacağım sınıflar kalmış. Bir pm atıp sormak o kadar mı zor da sorunlar başlığını kullanıyorsun anlamadım.

*Derslikten şikayetçi olan başka birileri de varsa duyuru; ben yarın aksattığım tüm öğrencilerin derslerini devam ettireceğim. Kısa zaman içinde de 3. bir eğitmen alacağız.
Hector Sentius
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Hector Sentius

MesajKonu: Geri: Kılıç antremanları dersliğinde Sorun var!   Kılıç antremanları dersliğinde Sorun var! Icon_minitimePerş. Kas. 18, 2010 8:48 pm

Benim kafamı karıştıran sadece Sat'in bazı rp'leri devam ettirip benimikni ettirmemesi... Smile
Satellite Morgan
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Satellite Morgan

MesajKonu: Geri: Kılıç antremanları dersliğinde Sorun var!   Kılıç antremanları dersliğinde Sorun var! Icon_minitimePerş. Kas. 18, 2010 9:03 pm

Benim öğrencim olması gerekenleri Lucy bana söylüyor,ve bazılarını kendi öğrencisi yapıyor.Ben de kendi öğrencilerimi devam ettirdim,eğer sen benim öğrencim olsaydın sana da devam ettirirdim.Senin eğitmenin Lucy sanırım.O da dediği gibi şehir dışındaydı.
http://www.platis.forummum.net
Hector Sentius
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Hector Sentius

MesajKonu: Geri: Kılıç antremanları dersliğinde Sorun var!   Kılıç antremanları dersliğinde Sorun var! Icon_minitimePerş. Kas. 18, 2010 9:05 pm

Tamam ben sadece sorunumu söyledim.Eğitim sisteminden haberim yok...Ortalık daha fazla kızışmasın bu burda bitsin.... Surprised
Athena
Athena

MesajKonu: Geri: Kılıç antremanları dersliğinde Sorun var!   Kılıç antremanları dersliğinde Sorun var! Icon_minitimePerş. Kas. 18, 2010 10:57 pm

Başlık kilitleniyor.
http://olimpos.my-rpg.com

Kılıç antremanları dersliğinde Sorun var!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Küçük Bir Sorun.
» Bir sorun/ öneri
» Sizdede sorun var mı ?
» Sorun / Şikayet
» Kirk'le Ufak Bir Sorun!