| Esiiin *-* | |
|
+5A. Anna Bianca Sentius Stella Fabiano Lucianna Fackrell Satellite Morgan Aleda Beth Hwang 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Aleda Beth Hwang Hermes'in Çocuğu
| Konu: Esiiin *-* Ptsi Kas. 15, 2010 8:32 am | |
|
En son Aleda Beth Hwang tarafından Perş. Kas. 18, 2010 4:49 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Esiiin *-* Ptsi Kas. 15, 2010 8:57 pm | |
| Esin,çok güzel bir isim Ben kore mi bilmiyorum da trt'de öyle diziler takılıyordum bir ara ama çin de olabilir bilmiyorum Ben de nefret ediyorum vampirlerden.Iyk. | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Esiiin *-* Ptsi Kas. 15, 2010 11:47 pm | |
| Heey Esin ismi bence de çok güzel ve ben senin hayattan bezmiş değil, yaşam dolu olduğunu düşünüyorum tanıdığım kadarıyla. O hastalıktan var mı bende bilmiyorum ama sayılardan nefret ederim ve toplama işleminde bile vasatım -lise 3. sınıfım, düşün.- Hp ve PjO manyaklığı konusunda tıpkı senin gibiyim, ama dozu çok kaçırıp HP efsanesini devam ettirmeyi de planlıyorum ben, şöyle Albus Severus Potter'in hayat hikayesi falan... -tamam, sustum.- Ah o vampirler yok mu?! Tam bıraktım diye sevinirken Vampir Akademisi'ne başlattı beni ismi lazım değilin biri ve çok pis bağımlısı oldum. Tabii o da değil sadece, Sookie Stackhouse serisini de çok seviyorum. Sana Yasmine Galenorn'un serisini tavsiye ederim; ilk kitabın adı Cadı. Aşırı uçuk kaçık ama okurken zevk alıyor insan. Böyle periler, ejderhalar, likantroplar vs var. Neyse gevezeliğim tuttu yine, kaçtım ben. | |
|
| |
Stella Fabiano Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Esiiin *-* Salı Kas. 16, 2010 12:03 am | |
| Bu resmindeki kız, sanırım adı Sunny Lee'ydi, onu nereden buldun ya? Çok sevimli bir şey Dediğim gibi çekik gözlülere zaafım var Esin, sanırım önceden Jenny'de söylemişti adını, bayıldım Tınısı hoş bir isim, tabi anlamı da! Harry Potter serisine yaklaşık olarak ilkokul 4'ten beri bağımlıyım. Arkadaşlarımla oradaki büyüleri ezberlerdik falan Ama PJO okuyunca HP bağımlılığından biraz kurtuldum, artık daha çok PJO bağımlısıyım Lucy, süper fikir, sana eşlik etmek isterim Vampirlerden bende pek hoşlanmıyorum, ilk çıktıklarında sevmiştim ama aynı konu başka yazarlar tarafından sürekli ele alındığı için biraz sıkıldım. Tabi Lucy'ye sözüm var, Vampir Akademisi kitabını mutlaka okuyacağım Herneyse, çok uzattım, görüşürüz tatlım | |
|
| |
| Konu: Geri: Esiiin *-* Salı Kas. 16, 2010 12:24 am | |
| - Satellite Morgan demiş ki:
- Esin,çok güzel bir isim
Ben kore mi bilmiyorum da trt'de öyle diziler takılıyordum bir ara ama çin de olabilir bilmiyorum Ben de nefret ediyorum vampirlerden.Iyk. Herkes Esin isminin çok güzel olduğunu söylemiş ben niye beğenmiyorum ya. Ve evet, TRT'deki diziler Kore dizileri oluyor genellikle geleneksel diziler falan. Ama ben şu aralar internetten Playful Kiss'e taktım ve muhteşem bi' dizi okulda geçiyor sayılır, bir kız var okulun en popüler çocuğundan hoşlanıyor ama çocuk onu reddediyor sonra tesadüfen çocuğun yaşadığı eve taşınıyor falan. Tavsiyem yani. - Lucianna Fackrell demiş ki:
- Heey Esin ismi bence de çok güzel ve ben senin hayattan bezmiş değil, yaşam dolu olduğunu düşünüyorum tanıdığım kadarıyla.
O hastalıktan var mı bende bilmiyorum ama sayılardan nefret ederim ve toplama işleminde bile vasatım -lise 3. sınıfım, düşün.- Hp ve PjO manyaklığı konusunda tıpkı senin gibiyim, ama dozu çok kaçırıp HP efsanesini devam ettirmeyi de planlıyorum ben, şöyle Albus Severus Potter'in hayat hikayesi falan... -tamam, sustum.- Ah o vampirler yok mu?! Tam bıraktım diye sevinirken Vampir Akademisi'ne başlattı beni ismi lazım değilin biri ve çok pis bağımlısı oldum. Tabii o da değil sadece, Sookie Stackhouse serisini de çok seviyorum. Sana Yasmine Galenorn'un serisini tavsiye ederim; ilk kitabın adı Cadı. Aşırı uçuk kaçık ama okurken zevk alıyor insan. Böyle periler, ejderhalar, likantroplar vs var. Neyse gevezeliğim tuttu yine, kaçtım ben. Eminim görsen öyle demezsin Lu. Çünkü öğretmenlerimden arkadaşlarıma, ailemden akrabalarıma herkes öyle diyor ama tam aksiyim cidden. Ben de atıyorum 1989'dan 2010'u çıkarmaya çalıştığımı bilirim çok rezil bir durum. HP konusunda bizimde arkadaşımla bir Hogwarts açıp başına geçme hayallerimiz var öteki tarafta falan. Tamam saçma ama hoş yani. Ya aslında ben bu Vampir akımı başlamadan önce bayılırdım vampirlere bütün klanlarını bilirdim ama nezaman popüler oldu bıraktım. Bir şeyler fazla popüler olunca sıkılıyorum ben. Ama tavsiyen aklımda, peridir ejderhadır severim. - Stella Fabiano demiş ki:
- Bu resmindeki kız, sanırım adı Sunny Lee'ydi, onu nereden buldun ya? Çok sevimli bir şey Dediğim gibi çekik gözlülere zaafım var
Esin, sanırım önceden Jenny'de söylemişti adını, bayıldım Tınısı hoş bir isim, tabi anlamı da!
Harry Potter serisine yaklaşık olarak ilkokul 4'ten beri bağımlıyım. Arkadaşlarımla oradaki büyüleri ezberlerdik falan Ama PJO okuyunca HP bağımlılığından biraz kurtuldum, artık daha çok PJO bağımlısıyım
Lucy, süper fikir, sana eşlik etmek isterim
Vampirlerden bende pek hoşlanmıyorum, ilk çıktıklarında sevmiştim ama aynı konu başka yazarlar tarafından sürekli ele alındığı için biraz sıkıldım. Tabi Lucy'ye sözüm var, Vampir Akademisi kitabını mutlaka okuyacağım
Herneyse, çok uzattım, görüşürüz tatlım Sunny, SNSD'nin yani Girls' Generation grubunun bana göre en tatlı üyesi ve ben bi' Sunshiner'ım, yani çok büyük bir fanıyım. İsmim hakkında düşündüklerim için teşekkür ederim ama ben beğenmiyorum işte. Sanırım bu kompleks hemen hemen herkeste var. Vampirler hakkında da kesinlikle katılıyorum, aynı konu farklı açılardan olsa da sıktı artık. Hepsini birbirine karıştırmaya başladım. | |
|
| |
Stella Fabiano Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Esiiin *-* Salı Kas. 16, 2010 12:29 am | |
| Boşver, bende kendi adımı sevmiyorum | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Esiiin *-* Salı Kas. 16, 2010 3:30 am | |
| - Alıntı :
- Aleda Beth Hwang demiş ki:
Kore manyağıyım denilemez ama kısa bir süredir seviyorum ve bırakamıyorum. Bi' girdiniz mi asla çıkamazsınız, isterseniz Işıl'a sorun Evet bana sorabilirsiniz.Benide bağımlı yaptı ve kopamıyorum ve Donghae'ye hatayım Esoş bu arada aklıma süper bi fikir geldi az önce (Sonra anlatırım ) Bende HP ve PJO hastasıyım ki zaten biliyosun Ve bu arada bana da birileri kitap önerebilir mi,kitap okumadığım zamanlar çok berbat hissediyorum kendimi :S | |
|
| |
| Konu: Geri: Esiiin *-* Salı Kas. 16, 2010 3:52 am | |
| Donghae'yi ben bıraktım sen aldın oh sağlam birine bıraktım mutluyum. Kitaap: Talihsiz Serüvenler Dizisi'ni tek geçerim Ah, birde Ulysses Moore. Bu ikisi harika. | |
|
| |
| Konu: Geri: Esiiin *-* Salı Kas. 16, 2010 3:53 am | |
| İyi oldu o zaman Talihsiz Serüvenler'i kitapçıda görmüştüm cumartesi alacağım | |
|
| |
| Konu: Geri: Esiiin *-* Perş. Kas. 25, 2010 10:30 am | |
| Bir fotoğraf sizeee. *-* Geçen yazdan, saçlarımda uzundu ozamanlar T_T - Spoiler:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
| |
|
| |
| Konu: Geri: Esiiin *-* Cuma Kas. 26, 2010 2:31 am | |
| Çoookk güzelsin bi taneemm!! | |
|
| |
Mirabella LaPiere Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Esiiin *-* Salı Kas. 30, 2010 11:19 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Esiiin *-* Çarş. Ara. 01, 2010 12:05 am | |
| Cansu? Naz Erdoğan mı? Eğer oysa eveeet de ben tanımıyorum seni. | |
|
| |
| |
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Esiiin *-* Çarş. Ara. 01, 2010 2:29 am | |
| Tanıyorumm seniii. Sen beni tanıyor musun?! | |
|
| |
| Konu: Geri: Esiiin *-* Çarş. Ara. 01, 2010 4:15 am | |
| Eveet. MC fan Serena | |
|
| |
| Konu: Geri: Esiiin *-* Çarş. Ara. 01, 2010 4:38 am | |
| Yeaaa. Cansu'yuda tanıyorum ben RP'ci olan. Sen onun arkadaşısın galiba dimi? Şimdi Büşra öyle diyince merak ettim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Esiiin *-* Çarş. Ara. 01, 2010 4:43 am | |
| Kendisi yok burda ama kardeş gibiyiz biz. O benim dönüm noktam zaten. Sayesinde bambaşka biri oldum. PS: Cansu dedikodunu yapıyoruuuz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Esiiin *-* Çarş. Ara. 01, 2010 4:45 am | |
| Evett ama tahmin ettim. Oda Kore'lileri falan çok seviyor. Aman özentilik gibi olmasın ama Ceyda adında bir kankam var oda seviyor. Benimde öyle koreliler çok hoşuma gider. Hatta bir koreli var. Tam emin değilim koreli olmayabilir ama Sailor Moon'un dizisinde Sailor Mars'ı oynuyordu. Keiko'ydu ismi. Belki bilirsin. Not: Cansu'yu da çağırsana ya | |
|
| |
| Konu: Geri: Esiiin *-* Çarş. Ara. 01, 2010 4:54 am | |
| Sailor Moon 30. bölüm falan terkim ben, hatırlamıyorum ondan sonrasını. Yok, önceleri var diyorsan yine hatırlamıyorum. Neyse ben önceden çağırmıştım ama gelmedi PJO bilmiyor pek. | |
|
| |
| Konu: Geri: Esiiin *-* Çarş. Ara. 01, 2010 4:57 am | |
| Yaaa gelsin yardım ederiz. Hmmm ben dizisini hiç izlemedim. Sadece Keiko'nun oynadığını biliyorum. O kadar. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Esiiin *-* Çarş. Ara. 01, 2010 5:37 am | |
| Aaaaaa Demeter kızı olmuşsunn Anna??!! o.0 Avcı olarakta iyiydin sen yahu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Esiiin *-* Çarş. Ara. 01, 2010 5:41 am | |
| Monika'nın bitkileri sevdiğini görünce Demeter'e geçiş yapayım dedim. =D | |
|
| |
| Konu: Geri: Esiiin *-* Çarş. Ara. 01, 2010 5:42 am | |
| Güzel olmuş güzel. Demeter kızlarını ben çok severimmm <3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Esiiin *-* Çarş. Ara. 01, 2010 5:45 am | |
| Athena kızları da sempatik oluyor. <1 <2 <3 <3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Esiiin *-* Çarş. Ara. 01, 2010 5:47 am | |
| Yerlerr seniii <3 Esin dövücek biziii. | |
|
| |
| Konu: Geri: Esiiin *-* Çarş. Ara. 01, 2010 5:55 am | |
| Kaduseusla kovalıyorum bekleyin. Cansu'ya izlettiriyorum PJO'yu. Baştan saçma gelmiş, ben kendi kendime takılıcam artık buralarda. | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| |
| |
| Konu: Geri: Esiiin *-* Çarş. Ara. 01, 2010 8:38 am | |
| Hı?? Yooo ne alaka Maya -böğğ- Ahahha Yaa of Cansu ya. Söyle ona küstüm. | |
|
| |
| Esiiin *-* | |
|