Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Esiiin *-*

+5
A. Anna Bianca Sentius
Stella Fabiano
Lucianna Fackrell
Satellite Morgan
Aleda Beth Hwang
9 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Aleda Beth Hwang
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
Aleda Beth Hwang

Esiiin *-* Empty
MesajKonu: Esiiin *-*   Esiiin *-* Icon_minitimePtsi Kas. 15, 2010 8:32 am

Aslında hiç dikkat çekmeyecek bi' başlık yazıyorum ya neyse. Very Happy
Adım Esin, 14 yaşındayım ve Tekirdağ'da oturuyorum. Kan grubum A+ falan dsfadsfd. Razz 8. sınıftayım ve MEB'in hipodromunda sallana sallana koşturan deneklerden sadece bi' tanesiyim. Ha birde Matematik Bozukluğu denen diskalkuli adlı lanet hastalığa sahibim. -.- Kısaca garip biriyimdir aslında. Yaşımdan olgun davrandığımı da söyledikleri olur, direk olarak manyadığımıda. Ben inkar etmiyorum manyağın tekiyim zaten. Very Happy Herkes dışarıdan hayattan bezmiş ve yaşamak istemeyen bi' kız gibi göründüğümü söylüyor niye böyle diyorlar bilmiyorum benim duruşum öyle aslında jhsxbf Razz Ama kesinlikle öyle biri değilim. Hmm... Tam bi' Hermes çocuğuyum denebilir. Very Happy Kore manyağıyım denilemez ama kısa bir süredir seviyorum ve bırakamıyorum. Very Happy Bi' girdiniz mi asla çıkamazsınız, isterseniz Işıl'a sorun Razz İngilizce Pop dinlerken Kore-pop'a geçtim ve artık Regina Spektor ve 30 Seconds to Mars dışında neredeyse kimseyi dinlemiyorum. Benim için Super Junior,
Spoiler:
(ah Kyu sen nelere kadirsin... neyse öhüm..) SNSD ve 4minute var artık. Very Happy Sinemayı çok severim. HP ve PJO tutkunuyum zaten. *-* Vampirlerden nefret ederim, artık baydı beni Twilight, Gece Evi falan. -.- Of ben buyum işte. Very Happy Bu sitede beni seven sevmeyen herkesi çook seviyorum ve benden kolay kolay kurtulamazsınız. Very Happy

En son Aleda Beth Hwang tarafından Perş. Kas. 18, 2010 4:49 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Satellite Morgan
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Satellite Morgan

Esiiin *-* Empty
MesajKonu: Geri: Esiiin *-*   Esiiin *-* Icon_minitimePtsi Kas. 15, 2010 8:57 pm

Esin,çok güzel bir isim Very Happy
Ben kore mi bilmiyorum da trt'de öyle diziler takılıyordum bir ara ama çin de olabilir bilmiyorum Very Happy
Ben de nefret ediyorum vampirlerden.Iyk. Very Happy
http://www.platis.forummum.net
Lucianna Fackrell
Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
Lucianna Fackrell

Esiiin *-* Empty
MesajKonu: Geri: Esiiin *-*   Esiiin *-* Icon_minitimePtsi Kas. 15, 2010 11:47 pm

Heey Esin ismi bence de çok güzel ve ben senin hayattan bezmiş değil, yaşam dolu olduğunu düşünüyorum tanıdığım kadarıyla. Smile
O hastalıktan var mı bende bilmiyorum ama sayılardan nefret ederim ve toplama işleminde bile vasatım -lise 3. sınıfım, düşün.-
Hp ve PjO manyaklığı konusunda tıpkı senin gibiyim, ama dozu çok kaçırıp HP efsanesini devam ettirmeyi de planlıyorum ben, şöyle Albus Severus Potter'in hayat hikayesi falan... -tamam, sustum.-
Ah o vampirler yok mu?! Tam bıraktım diye sevinirken Vampir Akademisi'ne başlattı beni ismi lazım değilin biri ve çok pis bağımlısı oldum. Tabii o da değil sadece, Sookie Stackhouse serisini de çok seviyorum.
Sana Yasmine Galenorn'un serisini tavsiye ederim; ilk kitabın adı Cadı. Aşırı uçuk kaçık ama okurken zevk alıyor insan. Böyle periler, ejderhalar, likantroplar vs var.
Neyse gevezeliğim tuttu yine, kaçtım ben. Smile
Stella Fabiano
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Stella Fabiano

Esiiin *-* Empty
MesajKonu: Geri: Esiiin *-*   Esiiin *-* Icon_minitimeSalı Kas. 16, 2010 12:03 am

Bu resmindeki kız, sanırım adı Sunny Lee'ydi, onu nereden buldun ya? Smile Çok sevimli bir şey Smile Smile Dediğim gibi çekik gözlülere zaafım var Smile Smile

Esin, sanırım önceden Jenny'de söylemişti adını, bayıldım Smile Tınısı hoş bir isim, tabi anlamı da!

Harry Potter serisine yaklaşık olarak ilkokul 4'ten beri bağımlıyım. Arkadaşlarımla oradaki büyüleri ezberlerdik falan Smile Smile Ama PJO okuyunca HP bağımlılığından biraz kurtuldum, artık daha çok PJO bağımlısıyım Smile Smile

Lucy, süper fikir, sana eşlik etmek isterim Smile

Vampirlerden bende pek hoşlanmıyorum, ilk çıktıklarında sevmiştim ama aynı konu başka yazarlar tarafından sürekli ele alındığı için biraz sıkıldım. Tabi Lucy'ye sözüm var, Vampir Akademisi kitabını mutlaka okuyacağım Smile

Herneyse, çok uzattım, görüşürüz tatlım Smile Smile
Aleda Beth Hwang
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
Aleda Beth Hwang

Esiiin *-* Empty
MesajKonu: Geri: Esiiin *-*   Esiiin *-* Icon_minitimeSalı Kas. 16, 2010 12:24 am

Satellite Morgan demiş ki:
Esin,çok güzel bir isim Very Happy
Ben kore mi bilmiyorum da trt'de öyle diziler takılıyordum bir ara ama çin de olabilir bilmiyorum Very Happy
Ben de nefret ediyorum vampirlerden.Iyk. Very Happy

Herkes Esin isminin çok güzel olduğunu söylemiş ben niye beğenmiyorum ya. Razz Ve evet, TRT'deki diziler Kore dizileri oluyor genellikle geleneksel diziler falan. Very Happy Ama ben şu aralar internetten Playful Kiss'e taktım ve muhteşem bi' dizi okulda geçiyor sayılır, bir kız var okulun en popüler çocuğundan hoşlanıyor ama çocuk onu reddediyor sonra tesadüfen çocuğun yaşadığı eve taşınıyor falan. Tavsiyem yani. Very Happy

Lucianna Fackrell demiş ki:
Heey Esin ismi bence de çok güzel ve ben senin hayattan bezmiş değil, yaşam dolu olduğunu düşünüyorum tanıdığım kadarıyla. Smile
O hastalıktan var mı bende bilmiyorum ama sayılardan nefret ederim ve toplama işleminde bile vasatım -lise 3. sınıfım, düşün.-
Hp ve PjO manyaklığı konusunda tıpkı senin gibiyim, ama dozu çok kaçırıp HP efsanesini devam ettirmeyi de planlıyorum ben, şöyle Albus Severus Potter'in hayat hikayesi falan... -tamam, sustum.-
Ah o vampirler yok mu?! Tam bıraktım diye sevinirken Vampir Akademisi'ne başlattı beni ismi lazım değilin biri ve çok pis bağımlısı oldum. Tabii o da değil sadece, Sookie Stackhouse serisini de çok seviyorum.
Sana Yasmine Galenorn'un serisini tavsiye ederim; ilk kitabın adı Cadı. Aşırı uçuk kaçık ama okurken zevk alıyor insan. Böyle periler, ejderhalar, likantroplar vs var.
Neyse gevezeliğim tuttu yine, kaçtım ben. Smile

Eminim görsen öyle demezsin Lu. Çünkü öğretmenlerimden arkadaşlarıma, ailemden akrabalarıma herkes öyle diyor ama tam aksiyim cidden. Very Happy
Ben de atıyorum 1989'dan 2010'u çıkarmaya çalıştığımı bilirim çok rezil bir durum. Very Happy
HP konusunda bizimde arkadaşımla bir Hogwarts açıp başına geçme hayallerimiz var öteki tarafta falan. Tamam saçma ama hoş yani. Razz
Ya aslında ben bu Vampir akımı başlamadan önce bayılırdım vampirlere bütün klanlarını bilirdim ama nezaman popüler oldu bıraktım. Very Happy Bir şeyler fazla popüler olunca sıkılıyorum ben. Very Happy Ama tavsiyen aklımda, peridir ejderhadır severim. Very Happy

Stella Fabiano demiş ki:
Bu resmindeki kız, sanırım adı Sunny Lee'ydi, onu nereden buldun ya? Smile Çok sevimli bir şey Smile Smile Dediğim gibi çekik gözlülere zaafım var Smile Smile

Esin, sanırım önceden Jenny'de söylemişti adını, bayıldım Smile Tınısı hoş bir isim, tabi anlamı da!

Harry Potter serisine yaklaşık olarak ilkokul 4'ten beri bağımlıyım. Arkadaşlarımla oradaki büyüleri ezberlerdik falan Smile Smile Ama PJO okuyunca HP bağımlılığından biraz kurtuldum, artık daha çok PJO bağımlısıyım Smile Smile

Lucy, süper fikir, sana eşlik etmek isterim Smile

Vampirlerden bende pek hoşlanmıyorum, ilk çıktıklarında sevmiştim ama aynı konu başka yazarlar tarafından sürekli ele alındığı için biraz sıkıldım. Tabi Lucy'ye sözüm var, Vampir Akademisi kitabını mutlaka okuyacağım Smile

Herneyse, çok uzattım, görüşürüz tatlım Smile Smile

Sunny, SNSD'nin yani Girls' Generation grubunun bana göre en tatlı üyesi ve ben bi' Sunshiner'ım, yani çok büyük bir fanıyım. Very Happy İsmim hakkında düşündüklerim için teşekkür ederim ama ben beğenmiyorum işte. Sanırım bu kompleks hemen hemen herkeste var. Very Happy
Vampirler hakkında da kesinlikle katılıyorum, aynı konu farklı açılardan olsa da sıktı artık. Hepsini birbirine karıştırmaya başladım. Very Happy
Stella Fabiano
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Stella Fabiano

Esiiin *-* Empty
MesajKonu: Geri: Esiiin *-*   Esiiin *-* Icon_minitimeSalı Kas. 16, 2010 12:29 am

Boşver, bende kendi adımı sevmiyorum Razz
A. Anna Bianca Sentius
Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
A. Anna Bianca Sentius

Esiiin *-* Empty
MesajKonu: Geri: Esiiin *-*   Esiiin *-* Icon_minitimeSalı Kas. 16, 2010 3:30 am

Alıntı :
Aleda Beth Hwang demiş ki:

Kore manyağıyım denilemez ama kısa bir süredir seviyorum ve bırakamıyorum. Bi' girdiniz mi asla çıkamazsınız, isterseniz Işıl'a sorun

Evet bana sorabilirsiniz.Benide bağımlı yaptı ve kopamıyorum ve Donghae'ye hatayım Very Happy

Esoş bu arada aklıma süper bi fikir geldi az önce Very Happy (Sonra anlatırım Smile )

Bende HP ve PJO hastasıyım ki zaten biliyosun Very Happy

Ve bu arada bana da birileri kitap önerebilir mi,kitap okumadığım zamanlar çok berbat hissediyorum kendimi :S Very Happy
Aleda Beth Hwang
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
Aleda Beth Hwang

Esiiin *-* Empty
MesajKonu: Geri: Esiiin *-*   Esiiin *-* Icon_minitimeSalı Kas. 16, 2010 3:52 am

Donghae'yi ben bıraktım sen aldın oh sağlam birine bıraktım mutluyum. Very Happy
Kitaap: Talihsiz Serüvenler Dizisi'ni tek geçerim Ah, birde Ulysses Moore. Very Happy Bu ikisi harika. Very Happy
A. Anna Bianca Sentius
A. Anna Bianca Sentius

Esiiin *-* Empty
MesajKonu: Geri: Esiiin *-*   Esiiin *-* Icon_minitimeSalı Kas. 16, 2010 3:53 am

Very Happy İyi oldu o zaman

Talihsiz Serüvenler'i kitapçıda görmüştüm cumartesi alacağım Very Happy

Aleda Beth Hwang
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
Aleda Beth Hwang

Esiiin *-* Empty
MesajKonu: Geri: Esiiin *-*   Esiiin *-* Icon_minitimePerş. Kas. 25, 2010 10:30 am

Bir fotoğraf sizeee. *-*
Geçen yazdan, saçlarımda uzundu ozamanlar T_T
Spoiler:
A. Anna Bianca Sentius
A. Anna Bianca Sentius

Esiiin *-* Empty
MesajKonu: Geri: Esiiin *-*   Esiiin *-* Icon_minitimeCuma Kas. 26, 2010 2:31 am

Çoookk güzelsin bi taneemm!! Very Happy
Mirabella LaPiere
Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Mirabella LaPiere

Esiiin *-* Empty
MesajKonu: Geri: Esiiin *-*   Esiiin *-* Icon_minitimeSalı Kas. 30, 2010 11:19 pm

Bu konuyu hortlatmam gerekliydi bir dakikka. Razz
Cansu'nun Esin'mi diye sorasım var. Very Happy
Kore, Harry Potter rpg falan diyince birden öyle bir izlenim oluşturdu ben de. Very Happy
Eğer oysan yine karşılaştık yoldaş. geek
Aleda Beth Hwang
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
Aleda Beth Hwang

Esiiin *-* Empty
MesajKonu: Geri: Esiiin *-*   Esiiin *-* Icon_minitimeÇarş. Ara. 01, 2010 12:05 am

Cansu? Naz Erdoğan mı? Very Happy

Eğer oysa eveeet de ben tanımıyorum seni. Very Happy
Mirabella LaPiere
Mirabella LaPiere

Esiiin *-* Empty
MesajKonu: Geri: Esiiin *-*   Esiiin *-* Icon_minitimeÇarş. Ara. 01, 2010 12:32 am

Ahaha evet o Razz
Ben tanıyorum seni olsun. xD
Pek çok sitede karşılaşıyoruz. Trilililaylala..
Serena Su Hanzadeoğlu
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Serena Su Hanzadeoğlu

Esiiin *-* Empty
MesajKonu: Geri: Esiiin *-*   Esiiin *-* Icon_minitimeÇarş. Ara. 01, 2010 2:29 am

Tanıyorumm seniii. Very Happy
Sen beni tanıyor musun?! Razz
Aleda Beth Hwang
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
Aleda Beth Hwang

Esiiin *-* Empty
MesajKonu: Geri: Esiiin *-*   Esiiin *-* Icon_minitimeÇarş. Ara. 01, 2010 4:15 am

Eveet. Very Happy MC fan Serena Very Happy
Serena Su Hanzadeoğlu
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Serena Su Hanzadeoğlu

Esiiin *-* Empty
MesajKonu: Geri: Esiiin *-*   Esiiin *-* Icon_minitimeÇarş. Ara. 01, 2010 4:38 am

Yeaaa. Cansu'yuda tanıyorum ben RP'ci olan. Sen onun arkadaşısın galiba dimi? Şimdi Büşra öyle diyince merak ettim. Very Happy
Aleda Beth Hwang
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
Aleda Beth Hwang

Esiiin *-* Empty
MesajKonu: Geri: Esiiin *-*   Esiiin *-* Icon_minitimeÇarş. Ara. 01, 2010 4:43 am

Kendisi yok burda ama kardeş gibiyiz biz. Very Happy
O benim dönüm noktam zaten. Very Happy Sayesinde bambaşka biri oldum. Very Happy

PS: Cansu dedikodunu yapıyoruuuz. Razz
Serena Su Hanzadeoğlu
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Serena Su Hanzadeoğlu

Esiiin *-* Empty
MesajKonu: Geri: Esiiin *-*   Esiiin *-* Icon_minitimeÇarş. Ara. 01, 2010 4:45 am

Evett ama tahmin ettim. Oda Kore'lileri falan çok seviyor. Aman özentilik gibi olmasın ama Ceyda adında bir kankam var oda seviyor. Benimde öyle koreliler çok hoşuma gider. Razz Hatta bir koreli var. Tam emin değilim koreli olmayabilir ama Sailor Moon'un dizisinde Sailor Mars'ı oynuyordu. Keiko'ydu ismi. Belki bilirsin. Razz Very Happy

Not: Cansu'yu da çağırsana ya Razz
Aleda Beth Hwang
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
Aleda Beth Hwang

Esiiin *-* Empty
MesajKonu: Geri: Esiiin *-*   Esiiin *-* Icon_minitimeÇarş. Ara. 01, 2010 4:54 am

Sailor Moon 30. bölüm falan terkim ben, hatırlamıyorum ondan sonrasını. Yok, önceleri var diyorsan yine hatırlamıyorum. Very Happy
Neyse ben önceden çağırmıştım ama gelmedi PJO bilmiyor pek. Very Happy
Serena Su Hanzadeoğlu
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Serena Su Hanzadeoğlu

Esiiin *-* Empty
MesajKonu: Geri: Esiiin *-*   Esiiin *-* Icon_minitimeÇarş. Ara. 01, 2010 4:57 am

Yaaa gelsin yardım ederiz. Sad
Hmmm ben dizisini hiç izlemedim. Sadece Keiko'nun oynadığını biliyorum. O kadar. Razz
Mirabella LaPiere
Mirabella LaPiere

Esiiin *-* Empty
MesajKonu: Geri: Esiiin *-*   Esiiin *-* Icon_minitimeÇarş. Ara. 01, 2010 5:36 am

Çaktırma Esin, ben de PJO hakkında fazla bir bilgiye sahip değilim. Razz
Ama rpg olunca takılıyorum öyle trilililayla...
Serena Su Hanzadeoğlu
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Serena Su Hanzadeoğlu

Esiiin *-* Empty
MesajKonu: Geri: Esiiin *-*   Esiiin *-* Icon_minitimeÇarş. Ara. 01, 2010 5:37 am

Aaaaaa Demeter kızı olmuşsunn Anna??!! o.0
Avcı olarakta iyiydin sen yahu. Razz
Mirabella LaPiere
Mirabella LaPiere

Esiiin *-* Empty
MesajKonu: Geri: Esiiin *-*   Esiiin *-* Icon_minitimeÇarş. Ara. 01, 2010 5:41 am

Monika'nın bitkileri sevdiğini görünce Demeter'e geçiş yapayım dedim. =D
Serena Su Hanzadeoğlu
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Serena Su Hanzadeoğlu

Esiiin *-* Empty
MesajKonu: Geri: Esiiin *-*   Esiiin *-* Icon_minitimeÇarş. Ara. 01, 2010 5:42 am

Güzel olmuş güzel. Demeter kızlarını ben çok severimmm <3 Razz
Mirabella LaPiere
Mirabella LaPiere

Esiiin *-* Empty
MesajKonu: Geri: Esiiin *-*   Esiiin *-* Icon_minitimeÇarş. Ara. 01, 2010 5:45 am

Athena kızları da sempatik oluyor. <1 <2 <3 <3
Serena Su Hanzadeoğlu
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Serena Su Hanzadeoğlu

Esiiin *-* Empty
MesajKonu: Geri: Esiiin *-*   Esiiin *-* Icon_minitimeÇarş. Ara. 01, 2010 5:47 am

Yerlerr seniii <3
Esin dövücek biziii. Razz
Aleda Beth Hwang
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
Aleda Beth Hwang

Esiiin *-* Empty
MesajKonu: Geri: Esiiin *-*   Esiiin *-* Icon_minitimeÇarş. Ara. 01, 2010 5:55 am

Kaduseusla kovalıyorum bekleyin. Razz
Cansu'ya izlettiriyorum PJO'yu. Very Happy Baştan saçma gelmiş, ben kendi kendime takılıcam artık buralarda. Very Happy
Clara Thompson
Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Clara Thompson

Esiiin *-* Empty
MesajKonu: Geri: Esiiin *-*   Esiiin *-* Icon_minitimeÇarş. Ara. 01, 2010 8:36 am

Serena Melanie Holls demiş ki:
Güzel olmuş güzel. Demeter kızlarını ben çok severimmm <3 Razz

Öhöm öhöm -özellikle ben değil mi Sere Razz
Serena Su Hanzadeoğlu
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Serena Su Hanzadeoğlu

Esiiin *-* Empty
MesajKonu: Geri: Esiiin *-*   Esiiin *-* Icon_minitimeÇarş. Ara. 01, 2010 8:38 am

Hı?? Yooo ne alaka Maya -böğğ- Razz Ahahha lol!
Yaa of Cansu ya. Söyle ona küstüm. Razz

Esiiin *-*
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki