| Altılının Yazgısı | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Altılının Yazgısı Ptsi Ağus. 23, 2010 3:15 am | |
| Şimşeklerin çağırdığı ölümcül hatasını yapacak (Jenny) Karanlıkların oğlu onu kurtaracak ya da yakacak (Hector) Dalgaların kızı en sevdiğine cephe alacak (Rose) Ölülerin dostunun öfkesi her yeri kasıp kavuracak (Robyn) En zeki olanları gücünde doruğa ulaşacak (Lucy) Güçlü silahın sahibinin emriyle herşey şekil alacak (Stell) Olimpos'un kaderi olan 6 güneş omuz omuza savaşacak. (Sonuç) Eee Stell nasıl bu? | |
|
| |
Stella Fabiano Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Altılının Yazgısı Ptsi Ağus. 23, 2010 3:26 am | |
| açık ve net daha iyi tabi ki ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Altılının Yazgısı Ptsi Ağus. 23, 2010 3:29 am | |
| Tamamdır Sen istediğin gibi değiştirebilirsin sözleri | |
|
| |
| Konu: Geri: Altılının Yazgısı Ptsi Ağus. 23, 2010 3:36 am | |
| Şimşeklerin çağırdığı ölümcül hatasını yapacak (Jenny) Karanlıkların oğlu onu kurtaracak ya da yakacak (Hector) Dalgaların kızı en sevdiğine cephe alacak (Rose) Ölülerin dostunun öfkesi her yeri kasıp kavuracak (Robyn) En zeki olanları gücünde doruğa ulaşacak (Lucy) En yüce silaha sahip olan karanlıkların kızı Olimpos'u dağıtacak, (Stell) Olimpos'un kaderi olan 6 güneş omuz omuza savaşacak. (Sonuç) Olimpos'u mahvetmekle ilgili çok fena şeyler hissediyorum, o yüzden kendi yerimi biraz değiştirdim, mutlaka bir an için kötü tarafa geçeceğim veya ya babam beni ya da ben babamı kışkırtıp Olimposa bir an için karşı koyacağız, kesin kararımı verdim | |
|
| |
| Konu: Geri: Altılının Yazgısı Ptsi Ağus. 23, 2010 4:07 am | |
| Ahahha tamam ben de seni doğru yola döndüren olacağım sanırım | |
|
| |
| Konu: Geri: Altılının Yazgısı Ptsi Ağus. 23, 2010 4:11 am | |
| istersen sen beni kurtar istersen benim tarafıma geç, sen bilirsin Lucy:) | |
|
| |
| Konu: Geri: Altılının Yazgısı Ptsi Ağus. 23, 2010 4:24 am | |
| Kararlıyım, Olimpos'u yakacağım diyorsun | |
|
| |
| Konu: Geri: Altılının Yazgısı Ptsi Ağus. 23, 2010 9:46 am | |
| hemde nasıl yakacağım! Kronos'u uyandıracağım atlası geri getireceğim hatta tayfunu bile çağırabilirim ama en sonunda hepsini yok ederiz, olimpos'da bize ölümsüzlük gibi tuhaf bir hediye verir, gerçek kahraman oluruz | |
|
| |
| Konu: Geri: Altılının Yazgısı Ptsi Ağus. 23, 2010 10:03 am | |
| Ya hikayeye şöyle de bir kurgu eklesek olur mu: Robyn Kalipso'nun adasına gider ve tüm bu olaylar boyunca orda kalır ahahahha Şaka maka tamam, yazalım bunu. Tayfun'a hiç girme bence, 12 Tanrı zor yenmişlerdi onu çok abartı olur | |
|
| |
| Konu: Geri: Altılının Yazgısı Ptsi Ağus. 23, 2010 10:09 am | |
| hehe, çok iyi olur, Robyn gitsin Kalipso'yla kalsın ama zeus genel af yapmıştı, o zaman kalipsonun da o adada olmaması gerekiyor kısaca olay benim kronosun güçlerini ele geçirmek istemem, böylece zeus bir daha bana sataşamayacak diye düşlüyorum ama kronos ben de kullanıyor ve tekrar dirilmeye çalışıyor olsun. Bende neredeyse onu canlandırayım son anda sen gel benim aklımı başıma getir, bende kronos'u canlanmadan yok edeyim falan filan, bana yardımcı olan babasıyla sorun yaşayan Jenny olsun, kronosu yok ettiğimizde zeusta onunla knuşsun, ikna etsin falan filan... Bize de ölümsüzlük falan versiler böylece bende zeusa sataşıp durabileyim | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Altılının Yazgısı Ptsi Ağus. 23, 2010 10:17 am | |
| aman ya niye reddediyorsun, bence ölümsüz olalım, bana çok havalı geliyor ölümsüzlük fikri | |
|
| |
| Konu: Geri: Altılının Yazgısı Ptsi Ağus. 23, 2010 10:19 am | |
| ama bu kehanetin çok dışına çıktık, bu mesele için yeni bir tane yazalım, bunu sonraya bırakalım bence | |
|
| |
| Konu: Geri: Altılının Yazgısı Ptsi Ağus. 23, 2010 10:26 am | |
| tamam, bunu sonraya bırakalım yenisini yazmalıyız.. Karanlıkların kızı Olimpos'u yakacak Onu durdurabilecek tek bir kişi kalacak Şimşeklerin Leydisi kötülüğe katılacak................................................ Rose'la ilgili kısım ne olacak peki? Ve bu sadece bir denemedir, bunun gibi bir şey yazabilriz | |
|
| |
| Konu: Geri: Altılının Yazgısı Ptsi Ağus. 23, 2010 10:31 am | |
| Yazdım dört melez adıyla, ona bir bak | |
|
| |
| Altılının Yazgısı | |
|