Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Pegasus ile Tanışma^

YazarMesaj
Isabelle Coco Franke
Poseidon'un Çocuğu
Poseidon'un Çocuğu
Isabelle Coco Franke

Pegasus ile Tanışma^ Empty
MesajKonu: Pegasus ile Tanışma^   Pegasus ile Tanışma^ Icon_minitimePtsi Kas. 15, 2010 1:39 am

Artık Melez Kampı'na iyice alışmıştım.Artık kimseyle tanışmamışlığım yoktu.Pegasus ahırlarının önünden geçerken arkadaşlarımın artık sende bir pegasus edinmelisin dedikleri aklıma gelmişti.Yanımda kocaman harflerle PEGASUS AHIRLARI yazıyordu.Meraklı bir şekilde içeriye girdim ve burada onlarca değil,binlerce pegasus vardı.Süper görünüyorlardı.Hele bir tanesi gözüme takılmıştı hiç birini görmeden yavaşça ona doğru yürüdüm ve köşede duran şeker kutusunu açtım.İçinden bir-iki tane aldım ve ona uzattım iki şekeri de yalayıp yuttu.Pegasusların şeker sevdiğini daha önceden de biliyordum...Bu pegasus müthiş bir şeydi.Simsiyah tüyleri ve Deniz mavisi gözleri vardı bayılmıştım ona.

-''Selam ufaklık sahibin var mı?Yoksa seni ben sahipleneceğim çünkü sen süper ötesi bir pegasussun.''hoşuna gitmiş gibiydi.Tamamdır sen artık benimsin ama sana bir isim bulmamız gerek.İsim düşünüyordum birden akılıma ''Lyssa'' isimi aklıma geldi.Lyssa ilk geldiğimde çok hırçındı ama beni gördüğünde sakinleşmişti.Sanırım ben ona iyi geliyordum.Bende gecenin kızlarından biri olan ''Lyssa'' adını koydum ona.

Pegasus ile Tanışma^
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Pegasus...
» Pegasus'umu buluyorum
» Pegasus Leo Shanslı
» Pegasus Edinmek
» Pegasus'um Benim