Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Temizlik Rp'si - 7

2 posters
YazarMesaj
Cornelia Fackrell
Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Poseidon'un Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Cornelia Fackrell

Temizlik Rp'si - 7 Empty
MesajKonu: Temizlik Rp'si - 7   Temizlik Rp'si - 7 Icon_minitimePaz Kas. 14, 2010 1:19 pm

Okuldaki son dersim olan felsefe dersinin bittiğini haber veren zil çalınca sevinçle ayağı kalktım ve kitaplarımı çantama koydum. Afrodit kızlarıyla beraber okuldan çıkıp kampa doğru gelirken derslerimizden, arkadaşlarımızdan bahsediyorduk. Onlarla sohbet etmek çok eğlenceliydi. Arabayla California’dan kampa dönerken beni çarşıda bırakmalarını istedim. Nedenini anlamasalar da kabul ettiler ve beni istediğim yerde bıraktılar.

Bugün kardeşimden önce kampa gidiyordum ve onun akşama kampa döneceğinden haberim vardı. Neredeyse bir haftadır onunla görüşememiştik ve bu birbirimizi özlememiz için bize yetmişti. Ona bir sürpriz yapıp hem onu şaşırtmayı, hem de mutlu olmasını istiyordum.

Rose’a ne hediye alacağımı bilemesem de çarşıda hızlı adımlarla dolaşıyordum. Birden karşımdaki pet shop dikkatimi çekti. İçeri girdiğimde odamız için yeni akvaryum, çeşitli süsler ve balıklar aldım. Rose’un bunları beğeneceğine emindim. Balıklarla ilgilenmeyi çok sevdiğini biliyordum.

Aldıklarımla beraber sonunda kulübeme ulaştım. İçeriye girince etrafın dağınıklığı beni şoka uğratsa da yine de burada olmaktan mutluydum. Aldıklarımı bir köşeye bırakarak etrafı toplamaya karar verdim. Bugün çok mutluydum ve bunu etrafımdakilerle paylaşmak istiyordum. Ama her şeyden önce kardeşimin sevinmesi benim için daha önemliydi.

Eşyaları bir köşeye koyduktan sonra temizlik malzemelerini dolabından çıkardım ve ilk önce camları silmekle işe başladım. Camdan dışarı baktığımda akşam olmasına iki saat kadar bir zaman vardı ve bu da kardeşim gelmeden etrafı toparlamama yetecek bir süreydi. Camları silerken bugünlerde dilime dolanan şarkıları söylemeye başladım.

Hey-hey you-you
I don't like your girlfriend.
No-way no-way
I think you need a new one.
Hey-hey you-you
I could be your girlfriend..

Hem Avril Lavigne’nin Girlfriend şarkısını söylüyor, hem de kulübemi temizlemeye devam ediyordum. Camlarla olan işim bitince perdeleri değiştirdim. Ardından yerleri süpürüp, sildikten sonra tozları aldım. Etrafa baktığımda kulübemiz çok daha güzel görünüyordu. Son olarak yatakları ve panoyu düzenledim ve deniz kokulu oda parfümünü sıktım. Kulübemiz resmen yepyeni ve pırıl pırıl olmuştu. Temizlik malzemelerini de bir köşeye kaldırdıktan sonra işim bitmişti.

Rose gelmeden önce yeni aldığım akvaryumumuzu eskisiyle değiştirdim ve içini denizden topladığım çeşitli deniz kabukları ve taşlarla süsledim.Balıkları da içine koyduğumda çok güzel görünüyordu. Kulübeme karşıdan bir baktım. Gerçekten harika olmuştu. Kendim de bu kadar güzel olduğu için çok sevinmiştim. Tam dinlenmek için koltuğumuza oturduğumda babamın “Olimpos’a gel.” dediğini duydum ve oturduğum yerden kalktım. Kardeşimin beni merak etmemesi için küçük bir kağıt çıkardım ve kısa bir not yazdım.

Rose,
Kardeşim, babam beni Olimpos’a çağırdı, onun yanına gidiyorum. Beni merak etme, önemli bir şey olduğunu sanmıyorum. Hemen dönmeye çalışacağım.
Cornelia

Notu görmesi için yatağımın üzerine bıraktım. Ardından kulübeme son kez göz atarak babamın yanına yani Olimpos’a gitmek üzere kulübeden ayrılıp ahırlara doğru ilerlemeye başladım.
Alexandra Bethany Daniels
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu
Alexandra Bethany Daniels

Temizlik Rp'si - 7 Empty
MesajKonu: Geri: Temizlik Rp'si - 7   Temizlik Rp'si - 7 Icon_minitimeCuma Ara. 10, 2010 2:19 am

Değerlendirmede.

Temizlik Rp'si - 7
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Temizlik Rp'si - 10
» Kirlenmek Güzelse Temizlik Neden?|Temizlik 15
» Zeus Kulubesi Temizlik RP'si (Temizlik Denetlemesi 5)
» Temizlik Rp'si - 2
» Temizlik Rp'si - 6