Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bilgeee :))

+5
Myrna Tudor
A. Anna Bianca Sentius
Lucianna Fackrell
Cristina Black
Stella Fabiano
9 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Stella Fabiano
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Stella Fabiano

Bilgeee :)) - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Mart 14, 2011 10:48 am

Zeus bile sayfamı ziyaret ediyor, ne onur(!) Razz Razz

Marx, psikopatların en psikopatı, neredesin sen arkadaşım yaa Smile başka psikopat da yok konuşabileceğim, bıraktın beni bu normal insanların arasına, ben iyice psikopata bağladım Razz Razz

Çok sağol Tamara ama ben baya uzun zamandır buradayım Smile Ama ne yazık ki hiç giremiyorum annemler yüzünden :/ Smile

Ares
Tanrı
Tanrı
Ares

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Mart 14, 2011 11:06 am

Psikopat? Yapma Bilge, bu sitede benden psikopatı var mı?
Stella Fabiano
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Stella Fabiano

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Mart 14, 2011 11:09 am

Myrna Tudor demiş ki:
İlluminati'nin üyelerinin zekasına hayran olup İlluminati'yi sevecek kadar psikopatlaşmış biri var karşında Very Happy
bunu diyebilecek bir insanın üzerine psikopat tanımam ben Very Happy
Ares
Tanrı
Tanrı
Ares

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Mart 14, 2011 11:16 am

Karşındaki kişi kurguyla gerçeği birbirine karıştıran, istediğinde bir kayadan daha duygusuz, Romeo'dan daha romantik olabilen, adrenalin hormonuna sahip çıkıp korku filmlerinde kılını kıpırdatmayan, Kurtuluş Savaşı'nın gereğinden fazla anlatıldığını düşünüp Türk tarihinin daha derin anlatılmasını isteyen, arkadaşlarına her gün işkence yapmaktan zevk alan, sevgisini insanları döverek gösteren, üçüncü bir dünya savaşının çıkmasını isteyen biri duruyor Bilge? Daha sayayım mı?
Stella Fabiano
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Stella Fabiano

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Mart 14, 2011 11:32 am

Seninde karşında aynı anda 4 kitap okuyan, bir yeri kanadığında ya da kesildiğinde doku ve kan örneği alan, korku filmlerine bağımlı, okullarda Mısır tarihi anlatılmadığı için kendi Mısır kitabını yazan, sıra arkadaşıma 'artık yeter, sen insan mısın?' dedirtecek tuhaflıklarda bulunan, kavga oldu mu "durun ayırın onları" demek yerine, "hey kavga var, hadi bizde kavga edelim de kavga nasıl olurmuş görsünler" diyerek kardeşini pataklayan (ya da pataklanan, bilemem Razz) kıyafet dükkanında 5 dakika bile geçirmeye sabrı olmadığı halde bir kitapçıda tam 5 saatini harcayabilen, soğuk esprilerin erbabı, en sevdiği kitap karakterinin Tess Gerritsen'in yarattığı bir katil modeli olduğunu çekinmeden söyleyebilen ve sırf bunu yazarken yorulduğunu düşündüğü için duran bir psikopat var Mustafa Smile Ben daha sayardım ama elim yoruldu Razz
Lucianna Fackrell
Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
Lucianna Fackrell

MesajKonu: Geri: Bilgeee :))   Bilgeee :)) - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Mart 15, 2011 8:39 am

Stell'imin üstüne psikopat tanımam arkadaş. lol!

Bilgeee :))
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Bilgeee!